Kamila Proc Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 14 minut temu, bakusiowa napisał: Jestem na to gotowa. superr Quote
jola&tina Posted November 3, 2020 Author Posted November 3, 2020 42 minuty temu, Isabel napisał: Podrzucę w ten pochmurny dzień Ja też podrzucę :) Dzień pochmurny, ale u nas ciepły i na szczęście bezdeszczowy. Quote
Radek Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 2 godziny temu, Isabel napisał: Podrzucę w ten pochmurny dzień 1 godzinę temu, jola&tina napisał: Dzień pochmurny, ale u nas ciepły i na szczęście bezdeszczowy. Idealna pogoda na odwiedzanie bazarku, słońce się nie odbija w ekranie ;) 1 Quote
jola&tina Posted November 3, 2020 Author Posted November 3, 2020 1 minutę temu, Kamila Proc napisał: nocne hopsi hopsi :) 1 Quote
jola&tina Posted November 3, 2020 Author Posted November 3, 2020 4 minuty temu, Kamila Proc napisał: wlasnie - zielona noc Kiedyś na bazarku napisałam, że to zielona noc i okazało się, że wiele osób nie wiedziało, co to jest zielona noc :) Quote
Kamila Proc Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 5 minut temu, jola&tina napisał: Kiedyś na bazarku napisałam, że to zielona noc i okazało się, że wiele osób nie wiedziało, co to jest zielona noc :) ehh, ta dzisiejsza mlodziez Quote
jola&tina Posted November 3, 2020 Author Posted November 3, 2020 1 minutę temu, Kamila Proc napisał: ehh, ta dzisiejsza mlodziez Nie jeździli na obozy i kolonie i nie wiedzą, co w czasie zielonej nocy działo się :) Quote
Radek Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: wlasnie - zielona noc 1 godzinę temu, jola&tina napisał: Kiedyś na bazarku napisałam, że to zielona noc i okazało się, że wiele osób nie wiedziało, co to jest zielona noc :) Czyżbym był już stary? ;) Quote
Isabel Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 54 minuty temu, jola&tina napisał: Nie jeździli na obozy i kolonie i nie wiedzą, co w czasie zielonej nocy działo się :) Ja wiem, bo jeździłam na kolonie, ale też nie jestem młodzieżą ;) Quote
jola&tina Posted November 3, 2020 Author Posted November 3, 2020 9 minut temu, Isabel napisał: Ja wiem, bo jeździłam na kolonie, ale też nie jestem młodzieżą ;) 10 minut temu, Radek napisał: Czyżbym był już stary? ;) Młodzi jesteśmy :) ale już na tyle starzy, że przed godz. 16 możemy samodzielnie wychodzić z domu :) 2 Quote
jola&tina Posted November 3, 2020 Author Posted November 3, 2020 15 minut temu, bakusiowa napisał: Po raz ostatni na tym bazarku. Słodkich snów :) Quote
Radek Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 9 godzin temu, jola&tina napisał: już na tyle starzy, że przed godz. 16 możemy samodzielnie wychodzić z domu :) I to jest duży plus :) Poproszę cegiełkę za dychę i dane do przelewu. Quote
Recommended Posts