Amber Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Pojawiam się po zaproszeniu :). Fajna gromadka. Jakoś nigdy nie miałam styczności z żadnym sznaucerem :oops: więc kompletnie nic o nich nie wiem, ale jamniczek cudny, pewnie trzęsie gromada ;) Quote
Tekla64 Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 tego jamnika to ja za bardzo nie znam ale juz sie u nas pojawil w galerii , i tak jest troche dziwny nawet jak na jamnika i zwlaszcza od momentu jak mu sie w domu pojawil amstaff , nim naprawde rzadzi ale u nas ino na Nikusia se zeby poszczerzyl przed reszta mial respekt . ale kradl wsystkie zabawki i kosci i koniecznie chcil wszystkie zgwalcic ino ze nikt na tego typu zabawy z mojej sfory nie chcial sie zgodzic. a Gustaw to doslownie go totalnie zignorowal Quote
eria Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 [url]http://images8.fotosik.pl/1620/dc6126b29a4b92e6.jpg[/url] Dona na tej fotce to taka idealna na avatarek !!!!! Quote
zuzolandia Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 [url]http://global.images8.fotosik.pl/1613/7b020d18df120d23.jpg[/url] [I][B]pieknieeeeeee fruwaaaaaaaa .cudooooo. witankoo i buziowankoooo wiosenne hihiihih[/B][/I] Quote
Doginka Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Ja to już zapomniałam, które foty miałam cytować;-) Wszystkie fajne:loveu: Quote
Saththa Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 [quote name='Doginka']Ja to już zapomniałam, które foty miałam cytować;-) Wszystkie fajne:loveu:[/QUOTE] Tez mam ten problem :D Zazwyczaj mam notatnik otworzony i na bierząco w notatniku pisze post jak zdjęcia cytuję bo potem nie pamietam które było które;) Quote
ariss Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 [quote name='Fides79']i tak masz we wszystkich galeriach?? w swojej też?[/QUOTE] nie:shake: tylko tu tak mam:angryy: Quote
Tekla64 Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 ja wiem czemu hihihi nie musiasz wszystkich tych marnych ogladac ino te ktore jakos tako sie nadawaja widzisz hihihi Quote
ariss Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 [quote name='Tekla64']ja wiem czemu hihihi nie musiasz wszystkich tych marnych ogladac ino te ktore jakos tako sie nadawaja widzisz hihihi[/QUOTE] błahahahah, choć jednak wolałabym wszystkie;) Quote
Jaga. Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 hehehe dobre wytłumaczenie :) zdjęcia super, Dona jest przepiękna i ma świetny ogon. bardzo mi się podoba taka z nieciętym. no a jamnik jak to jamnik, każdy jamnik to niezły kawał bandziora ;) moja trochę mniejsza od Gustawa hihihi, ale zadziorna... i temperamentna z niej kobietka, potrafi się na grzywcu uwiesić (grzywiec 16 cm wyższy) i próbuje bzyku bzyku Quote
Tekla64 Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 cale szczescie Gustaw jest normalny .... no moze jednak nie calkiem , bo nawet dla mnie to dziwny jamnior, i tylko jak dziewczyny maja cieczke to ma tego typu fazy i straszliwie byly wszystkie zbulwersowane zachowaniem naszego goscia z powodu wlasnie nadmiernej pobudliwosci i to nie koniecznie w stosunku do plci przeciwnej Quote
zuzolandia Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 [quote name='Tekla64']cale szczescie Gustaw jest normalny .... no moze jednak nie calkiem , bo nawet dla mnie to dziwny jamnior, i tylko jak dziewczyny maja cieczke to ma tego typu fazy i straszliwie byly wszystkie zbulwersowane zachowaniem naszego goscia z powodu wlasnie nadmiernej pobudliwosci i to nie koniecznie w stosunku do plci przeciwnej[/QUOTE] [I][B]kochajacy inaczej ...w końcu mamy seksualną wolność hihih więc co chłopaka krytykujecie hihihihi buziam popołudniowo ;-)[/B][/I] Quote
Tekla64 Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 wlasnie wolnosc czyli jak nie chca to znaczy nie!!!! musi byc przyzwolenie i moje nie daly hihihi Quote
zuzolandia Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 [quote name='Tekla64']wlasnie wolnosc czyli jak nie chca to znaczy nie!!!! musi byc przyzwolenie i moje nie daly hihihi[/QUOTE] [I][B]popróbowac nie zaszkodzi a nuz sie któryś skusi hihihihihihih[/B][/I] Quote
Doginka Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 [quote name='zuzolandia'][I][B]popróbowac nie zaszkodzi a nuz sie któryś skusi hihihihihihih[/B][/I][/QUOTE] Hihihihihi:roflt: Quote
Agmarek Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 O masz...sexoholizm się rozwija tu na całego widzę :evil_lol: Quote
WATACHA Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Coś bym napisała, ale ja na seksie to się zupełnie nie znam ;) Quote
jambi Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 [quote name='WATACHA']Coś bym napisała, ale ja na seksie to się zupełnie nie znam ;)[/QUOTE] kochana, troche tu posiedzisz i nabierzesz doświadczenia... no przynajmniej poznasz teoretyczne podstawy ;) Quote
Doginka Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 [quote name='jambi']kochana, troche tu posiedzisz i nabierzesz doświadczenia... no przynajmniej poznasz teoretyczne podstawy ;)[/QUOTE] Tiaaaa, lepsze niż u sexuologa:roflt: Quote
Tekla64 Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 ze co??? ze tu jak poradnia czy moze wychowanie w rodzinie??? bo o zajecia religijne was nie podejrzewam?! Quote
Saththa Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 [quote name='Tekla64']ze co??? ze tu jak poradnia czy moze wychowanie w rodzinie??? [/QUOTE] No tak jakoś widzisz wyszło:evil_lol: Quote
WATACHA Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 [quote name='Tekla64']ze co??? ze tu jak poradnia czy moze wychowanie w rodzinie??? bo o zajecia religijne was nie podejrzewam?![/QUOTE] Za bardzo nas rozbestwiłaś Quote
ariss Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 a ja przyszłam powiedzieć dobranoc i życzyć Ci miłego następnego dzionka:bye: Quote
Erhan Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Tu byłem :diabloti: Ładny dzień, ładne foty Szefie/owo :evil_lol: Quote
Recommended Posts