Erhan Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 [quote name='lilo']no tak w sumie i racja , zwlaszcza ze juz dobrze po 21 bylo - wtedy wujek Erhan tylko o jednym myśli - a sąsiedzi zastanawiają się co to tam tak chrobota :)[/QUOTE] Po 21 to ja się zastanawiam jak mi się uda zasnąć, bo Platon piłuje z jednej strony a moja (nie)ślubna Ewcia z drugiej stereło normalne, a sąsiady u nas raczej młode to sobą zajęte, nie zwracają uwagi na chrobotania ;) Quote
jambi Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 [quote name='Erhan']Po 21 to ja się zastanawiam jak mi się uda zasnąć, bo Platon piłuje z jednej strony a moja (nie)ślubna Ewcia z drugiej stereło normalne, a sąsiady u nas raczej młode to sobą zajęte, nie zwracają uwagi na chrobotania ;)[/QUOTE] a Erhan w tym czasie to co przepraszam porabia, bo mi go jakoś w tym sielankowym obrazku zabrakło ;) Quote
Tekla64 Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 lojejku ja se juz mysle ze wy ksiazkie piszecie ze tak dokladnie chcecie wszystko wiedziec! a tak troche kreatywnosci, wyobraznie uruchomic a poza tym pozyjecie zobaczycie hihihi Quote
Erhan Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 [quote name='jambi']a Erhan w tym czasie to co przepraszam porabia, bo mi go jakoś w tym sielankowym obrazku zabrakło ;)[/QUOTE] Dziadek Erhan gdyby jeszcze mógł, to mogłby uprawiać bezpieczny seks z Teklową kociną, ale że w jego wieku już nie bardzo wypada takie zabawy uskuteczniać, to śpi :evil_lol: [quote name='Tekla64']lojejku ja se juz mysle ze wy ksiazkie piszecie ze tak dokladnie chcecie wszystko wiedziec! a tak troche kreatywnosci, wyobraznie uruchomic a poza tym pozyjecie zobaczycie hihihi[/QUOTE] A to co ja mam jeszcze zobaczyć, poka, poka...:diabloti: na stare lata, to sobie przynajmniej popatrzę :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 bo wtedy ino wizualne przyjemnosci zostaja ?!!! a cos ty ja tam ..... juz gdzies powiedzialam :zycie zaczyna sie po 40tce hihihi a ze pozyjecie itd to do mlodszego pokolenia skeirowane Quote
Erhan Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 [quote name='lilo']ooo to wujek Erhan w wojsku był ... mmmm za mundurem panny sznurem - zawsze miałam słabośc do wojaków :)[/QUOTE] Kiedyś wszyscy płci męskiej szli do armii, większość na 2 lata, część na 3, a niektórzy na dłużej ... ale to było dawno... wtedy było normalne wojsko... Quote
Erhan Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 [quote name='Tekla64']bo wtedy ino wizualne przyjemnosci zostaja ?!!! a cos ty ja tam ..... juz gdzies powiedzialam :zycie zaczyna sie po 40tce hihihi a ze pozyjecie itd to do mlodszego pokolenia skeirowane[/QUOTE] Ale jeśli chodzi o współżycie, to przed 40stką było więcej chęci :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 i chlopaki w mundurach jak ja po raz pierwszy zobaczylam mego chopa w tym calym oprzyrzadowaniu ..... ja chcialm sie odwrocic i uciec hihihi ale jak juz zaczal w wyjsciowkach do mnie przyjezdzac noooo to sie mnie juz podobalo hihihi a psom jak sie podobalo lataly po calym deptaku i obwachiwaly kazdego mundurowca hihihi to byly czasy!!! dzis sie ma sentyment do tego ale wtedy...to za kazdym razem byla tragedia jak wyjezdzal hihihi ale kazde czasy maja cos hihihi a kotka tak nie szafuj ona sama se skrupulatnie wybiera!!!! a co !!! ale teraz bardziej wrafinowane jest hihihi Quote
Erhan Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 [quote name='Tekla64']...jak ja po raz pierwszy zobaczylam mego chopa w tym calym oprzyrzadowaniu ..... ja chcialm sie odwrocic i uciec hihihi....[/QUOTE] Żebyśmy się dobrze zrozumieli, piszesz o chwili,...:cool3: kiedy pierwszy raz ujrzałaś go nago ?:evil_lol: Quote
Tekla64 Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 jak tak pytasz to az sie zastanowilam.... i wisz co masz racje wtedy w tych polowkach [deczko za obszernych], przy robocie jakowejs, napewno bardzo madrej i potrzebnej ,zaskoczonego moim przyjazdem ... jooo masz w 100% racje !!! dzis mi to uswiadomiles byl jakis taki nagi i pewnie dlatego chcialam uciec hihihi Quote
Erhan Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 [quote name='Tekla64'] wtedy w tych polowkach [deczko za obszernych], przy robocie jakowejs, napewno bardzo madrej i potrzebnej ,zaskoczonego moim przyjazdem ... jooo masz w 100% racje !!! dzis mi to uswiadomiles byl jakis taki nagi i pewnie dlatego chcialam uciec hihihi[/QUOTE] Eeeee, nie, we wtym czasie to on nawet nie myślał o tych rzeczach, wim to z własnego doświadczenia :lol: Aż sobie naleję ździebełko;) Quote
Tekla64 Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 ja jakie pikne wspomnienia ...... tyz bym se nalala ale do przyjazdu przyjaciolkow z Gdanska powinnam byc trzezwa niestety ale jakos tak cieplutko mnie sie zrobilo od tych wspominek i taaakk oj niech juz one zjada i niech tyn moj chop skonczy na dzis prace hihihi zdrowko Erhan ! choc na razie ino mnetalnie zas potem bedzie wirtualnie obiecowam Quote
eria Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 ooo tu se polewać zaraz będą - wypijcie za tych co to zaraz do roboty wychodzą ;) Quote
Tekla64 Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 masz jak w banku !!!! bedziem pic i sie radowac a moze pociagniemy watek retro Quote
Erhan Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 [IMG]http://img153.imageshack.us/i/skanowanie0001sr.jpg/[/IMG][quote name='Tekla64']...a moze pociagniemy watek retro[/QUOTE] [IMG]http://img153.imageshack.us/img153/8240/skanowanie0001sr.jpg[/IMG] :diabloti: [IMG]http://img263.imageshack.us/i/skanowanie0001ki.jpg/][IMG=http://img263.imageshack.us/img263/538/skanowanie0001ki.th.jpg][/IMG][IMG]http://www.dogomania.pl/%3Ca%20href=http://img263.imageshack.us/i/skanowanie0001ki.jpg/%20target=_blank%3E[IMG=http://img263.imageshack.us/img263/538/skanowanie0001ki.th.jpg][/IMG][IMG]http://img153.imageshack.us/i/skanowanie0001sr.jpg/[/IMG] Quote
lilo Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 wujku Erhanie wiesz ze maniaczki zwlaszcza te sznaucerowe zawsze sa chetne ... na rozmowe na kazdy temat :) niejednokrotnie udowodnily to na innych watkach , czlowiek znika na pol godziny a jak wraca to natrzaskane 5 stron nie wiadomo o czym :) Quote
Doginka Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 [quote name='Tekla64']lojejku ja se juz mysle ze wy ksiazkie piszecie ze tak dokladnie chcecie wszystko wiedziec! a tak troche kreatywnosci, wyobraznie uruchomic a poza tym pozyjecie zobaczycie hihihi[/QUOTE] Uczą się młodziaki;-) Ja zawsze powtarzam Dominice - "Nie wiesz, zapytaj";-):lol: Quote
malawaszka Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 [quote name='Erhan']Kiedyś wszyscy płci męskiej szli do armii, większość na 2 lata, część na 3, a niektórzy na dłużej ... ale to było dawno... wtedy było normalne wojsko...[/QUOTE] oj ja tak myślę, że szkoda, że tego już nie ma - bo teraz to te chłopy takie siakieś.... nie takie jak kiedyś :D powiedziała doświadczonawaszka :roflt: Quote
lilo Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Te doświadczona a gdzieś Ty próbowała tych dawnych chłopaków ?? Quote
zerduszko Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 [quote name='malawaszka']oj ja tak myślę, że szkoda, że tego już nie ma - bo teraz to te chłopy takie siakieś.... nie takie jak kiedyś :D powiedziała doświadczonawaszka :roflt:[/QUOTE] Cos w tym jest, ja bardzo nie chciałam, żeby mój szedł do woja, ale czasem an niego patrzę, to aż bym mu.... Za to musi mieć wojsko w domu ;) Quote
Culineo Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 hihihi widzę, że tu się temat +18 zaczyna robić :lol: a my Tekluniu mamy zdjątka obiecane spełnione ;):) Quote
weszka Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Takiego obrotu spraw to się nie spodziewałam. Ale miło było poczytać retro ;) Mój pierwszy sznaucer UZI jak zobaczył narzeczonego mojej siostry w mundurze to go ustawił z warkotem pod drzwiami wejściowymi i tak trzymał ;) Wg niego nie był to ten sam chłop co przychodził już dłuższy czas. Quote
jambi Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 :roflt: ja nie moge... Erhan jednak jest miszczunio :lol: Tekla - gdzieś Ty?! Quote
Fides79 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 [quote name='jambi']:roflt: ja nie moge... Erhan jednak jest miszczunio :lol: Tekla - gdzieś Ty?![/QUOTE] jak to gdzie, gości zabawia :lol: po prywatnych konszachtach powinnas wiedziec ;) Quote
Recommended Posts