Jump to content
Dogomania

KONIEC ROZLICZAM Cudne poszewki ~na kocie bezdomniaczki~ do 22/10 godz. 21:00

Recommended Posts

Posted
49 minut temu, Isiak napisał:

U nas leje i zimno, brrrr... Biedne kociambry :(

Fakt, pogoda nie rozpieszcza...

Ostatnio działkowce nakrzyczały na mnie, że musiały w deszczu siedzieć i czekać na mnie, bo się lekko spóźniłam :D Lament był niesamowity.

Posted
3 godziny temu, tucha napisał:

Ostatnio działkowce nakrzyczały na mnie, że musiały w deszczu siedzieć i czekać na mnie, bo się lekko spóźniłam :D 

Łatwo się przyzwyczaić do dobrego :)

Posted
2 godziny temu, tucha napisał:

Oj tak, szczególnie teraz kiedy noszę im ciepłe jedzenie z rana :) Zawsze się niecierpliwią, ale teraz to już w ogóle szał jest :)

To fajnie mają :)

Moim wynoszę puszki, ale dopiero wieczorem, nigdy nie wiadomo dokładnie, kiedy przyjdą. W ciągu dnia nie daję, bo kotów nie ma, a wyjadają gołębie i psy sąsiadów. Tylko jedna kotka, staruszka, przychodzi wcześniej, po południu, i zawsze na nią wyglądam, czy już jest. Wtedy wychodzę i daję jej jeść osobno. 

• Like 1
Posted
2 godziny temu, Isiak napisał:

To fajnie mają :)

Moim wynoszę puszki, ale dopiero wieczorem, nigdy nie wiadomo dokładnie, kiedy przyjdą. W ciągu dnia nie daję, bo kotów nie ma, a wyjadają gołębie i psy sąsiadów. Tylko jedna kotka, staruszka, przychodzi wcześniej, po południu, i zawsze na nią wyglądam, czy już jest. Wtedy wychodzę i daję jej jeść osobno. 

Ja dlatego swoje "wyszkoliłam" żeby przychodziły na daną godzinę. Ułatwia mi to opiekę, szczególnie, że koty są rozproszone w kilku miejscach. Gorzej, gdy tak jak teraz, muszę przestawić je na godzinę później, żeby pasowało mi potem po zmianie czasu. Bunty są okropne :)

Posted
18 minut temu, tucha napisał:

Ja dlatego swoje "wyszkoliłam" żeby przychodziły na daną godzinę. 

Nie wiedziałem, że kocidełka też można tak nauczyć. 

Posted
13 godzin temu, Radek napisał:

Nie wiedziałem, że kocidełka też można tak nauczyć. 

Wieeeelu rzeczy da się nauczyć, szczególnie jeśli ma się magiczne narzędzie zwane jedzeniem :D Jedzenie jest zawsze dobrym argumentem :)

• Like 1