NikaEla Posted July 6, 2020 Posted July 6, 2020 15 minut temu, Aldrumka napisał: już zmieniam i dziękuję za dodatkowe wsparcie ale ja oddałam MATĘ nie Star Wars ;) popraw proszę Quote
Aldrumka Posted July 6, 2020 Author Posted July 6, 2020 12 minut temu, NikaEla napisał: ale ja oddałam MATĘ nie Star Wars ;) popraw proszę już przepraszam, czekolady w połączeniu z duchotą zmąciły mi umysł Quote
NikaEla Posted July 6, 2020 Posted July 6, 2020 1 minutę temu, Aldrumka napisał: już przepraszam, czekolady w połączeniu z duchotą zmąciły mi umysł ja się nie gniewam, tylko jestem czujna u nas dziś nie ma duchoty, bardzo przyjemna temperatura , pochmurnie i wiatr bez słońca 1 Quote
Aldrumka Posted July 6, 2020 Author Posted July 6, 2020 1 godzinę temu, beataczl napisał: prosze 16 a i b nr 1 d i nr 2 b,c. Świetnie, dziękuję Quote
Aldrumka Posted July 6, 2020 Author Posted July 6, 2020 9 godzin temu, Olena84 napisał: Szkoda że na puzzle się spóźniłam i matę:( jaki stan 43? Przypomniałam sobie, że pominęłam pytanie : nr 43 - stan dobry /dobry z plusem; całość minimalnie równomiernie zmechacona przy 2 szlufkach u dołu malutkie zszycia. Quote
Istar19 Posted July 7, 2020 Posted July 7, 2020 Poproszę Obrus nr 4 poproszę za wywoławczą :) Pileczkę antystresowa nr 18, kolor niebieski w opcji KT spodnie numer 46 w opcji KT I tyle chyba, dzięki za przypomnienia o bazarku :) Quote
Aldrumka Posted July 7, 2020 Author Posted July 7, 2020 6 godzin temu, Istar19 napisał: Poproszę Obrus nr 4 poproszę za wywoławczą :) Pileczkę antystresowa nr 18, kolor niebieski w opcji KT spodnie numer 46 w opcji KT I tyle chyba, dzięki za przypomnienia o bazarku :) Dziękuję :) Quote
Olena84 Posted July 7, 2020 Posted July 7, 2020 To mnie można podliczyć, znaczy sama się podliczę i wyślę na to samo konto co cegiełkę ;) Quote
Aldrumka Posted July 7, 2020 Author Posted July 7, 2020 8 minut temu, Olena84 napisał: To mnie można podliczyć, znaczy sama się podliczę i wyślę na to samo konto co cegiełkę ;) Poczekaj może chwilę bo dołożę dzisiaj puzzle, może Ci się spodobają :) będzie kangur i most w Brooklyn 1 Quote
Olena84 Posted July 7, 2020 Posted July 7, 2020 6 minut temu, Aldrumka napisał: Poczekaj może chwilę bo dołożę dzisiaj puzzle, może Ci się spodobają :) będzie kangur i most w Brooklyn ok;) ale ja wyślę kaskę a z bazarku nie uciekam ;) wolę wysłać póki mam ;) Quote
NikaEla Posted July 7, 2020 Posted July 7, 2020 2 godziny temu, Aldrumka napisał: Poczekaj może chwilę bo dołożę dzisiaj puzzle, może Ci się spodobają :) będzie kangur i most w Brooklyn O most.... 1 Quote
Aldrumka Posted July 7, 2020 Author Posted July 7, 2020 2 godziny temu, beataczl napisał: 13-a prosze w cw. zapisuję Quote
Aldrumka Posted July 7, 2020 Author Posted July 7, 2020 3 godziny temu, Olena84 napisał: ok;) ale ja wyślę kaskę a z bazarku nie uciekam ;) wolę wysłać póki mam ;) 1 godzinę temu, NikaEla napisał: O most.... puzzle dodane na końcu fantów 1 Quote
NikaEla Posted July 7, 2020 Posted July 7, 2020 2 godziny temu, Aldrumka napisał: puzzle dodane na końcu fantów Fajny ten most. Ale muszę coś Olenie zostawić ;) Przez ostatnie 4 miesiące nadrabiam zaległości i układam już dziesiąta puzzlę. Tym razem aż 3000. Powoli ale już coś widać. 1 Quote
Recommended Posts