Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
7 godzin temu, Isabel napisał:

A co to jest za ustrojstwo? Na czym to polega?

Posle Joli zdjecie:-D ,poprosze zeby wstawila.

Mozna to kupic w markecie budowlanym.To jest metalowa ramka z siatka w srodku.Po bokach sa zaczepy,które zaciskaja ramke z framuga drzwi balkonowych.(nie wiem jak to lepiej wyjasnic)

Posted

1 godzinę temu, Livka napisał:

Zapraszamy :)

27 minut temu, Yoana napisał:

Dziękuję za zaproszenie :)

2 minuty temu, Kamila Proc napisał:

hopsa

Lajki mi się skończyły - dziękuję za podrzucanie bazarku.

Posted
1 godzinę temu, UlaFeta napisał:

Mozna to kupic w markecie budowlanym.To jest metalowa ramka z siatka w srodku.Po bokach sa zaczepy,które zaciskaja ramke z framuga drzwi balkonowych.(nie wiem jak to lepiej wyjasnic)

Już mniej więcej wiem , jak to wygląda. Takie coś byłoby dobre też na moje ptactwo.
Przyślij :)

Posted
5 minut temu, jola&tina napisał:

Już mniej więcej wiem , jak to wygląda. Takie coś byłoby dobre też na moje ptactwo.
Przyślij :)

Nie moge zrobic zdjecia.Telefon mi cosik nie dziala:((

Masz ptactwo w chacie?

Posted
1 minutę temu, UlaFeta napisał:

Nie moge zrobic zdjecia.Telefon mi cosik nie dziala:((

Masz ptactwo w chacie?

Gołębie, które najpierw usiłowały zrobić sobie gniazdo na balkonie ;)  A teraz odwiedzają mnie w pokoju - jeden na stole, drugi pod stołem i mówią do mnie gruhu gruhu. I wcale się nie boją jak je wyganiam, tylko powoli i majestatycznie opuszczają pokój - na szczęście na piechotę.
Chyba jakieś fobii gołębiowej się nabawię, bo wszędzie już słyszę gruchanie.

Posted
12 minut temu, jola&tina napisał:

Gołębie, które najpierw usiłowały zrobić sobie gniazdo na balkonie ;)  A teraz odwiedzają mnie w pokoju - jeden na stole, drugi pod stołem i mówią do mnie gruhu gruhu. I wcale się nie boją jak je wyganiam, tylko powoli i majestatycznie opuszczają pokój - na szczęście na piechotę.

Ja też słyszę:)  i gruchanie i ćwierkanie:)  ale ja  podkarmiam je:)  nie mam kotka....a psiak nie zwraca na nie uwagi:)

• Like 1
Posted
24 minuty temu, jola&tina napisał:

Omatko:(zamykaj okna.Moze sie nie udusisz:)

Jolus,są takie zabezpieczenia na parapety.Krzywdy nie zrobia,ale ptactwo nie usiądzie.

Posted
31 minut temu, UlaFeta napisał:

Omatko:(zamykaj okna.Moze sie nie udusisz:)

Jolus,są takie zabezpieczenia na parapety.Krzywdy nie zrobia,ale ptactwo nie usiądzie.

Myślałam o tym, ale przez okna nie włażą. Wchodzą przez drzwi balkonowe i zachowują się, jakby były u siebie :)

• Like 1
Posted
3 godziny temu, UlaFeta napisał:

A czy to pasuje na każde drzwi balkonowe? Może są różne rozmiary/wymiary?