jola&tina Posted June 28, 2020 Author Posted June 28, 2020 Koniec leniuchowania :) Na bazarek zapraszamy! 1 Quote
UlaFeta Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 7 godzin temu, Isabel napisał: A co to jest za ustrojstwo? Na czym to polega? Posle Joli zdjecie:-D ,poprosze zeby wstawila. Mozna to kupic w markecie budowlanym.To jest metalowa ramka z siatka w srodku.Po bokach sa zaczepy,które zaciskaja ramke z framuga drzwi balkonowych.(nie wiem jak to lepiej wyjasnic) Quote
jola&tina Posted June 28, 2020 Author Posted June 28, 2020 1 godzinę temu, Livka napisał: Zapraszamy :) 27 minut temu, Yoana napisał: Dziękuję za zaproszenie :) 2 minuty temu, Kamila Proc napisał: hopsa Lajki mi się skończyły - dziękuję za podrzucanie bazarku. Quote
jola&tina Posted June 28, 2020 Author Posted June 28, 2020 1 godzinę temu, UlaFeta napisał: Posle Joli zdjecie:-D ,poprosze zeby wstawila. Mozna to kupic w markecie budowlanym.To jest metalowa ramka z siatka w srodku.Po bokach sa zaczepy,które zaciskaja ramke z framuga drzwi balkonowych.(nie wiem jak to lepiej wyjasnic) Już mniej więcej wiem , jak to wygląda. Takie coś byłoby dobre też na moje ptactwo. Przyślij :) Quote
UlaFeta Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 5 minut temu, jola&tina napisał: Już mniej więcej wiem , jak to wygląda. Takie coś byłoby dobre też na moje ptactwo. Przyślij :) Nie moge zrobic zdjecia.Telefon mi cosik nie dziala:(( Masz ptactwo w chacie? Quote
jola&tina Posted June 28, 2020 Author Posted June 28, 2020 1 minutę temu, UlaFeta napisał: Nie moge zrobic zdjecia.Telefon mi cosik nie dziala:(( Masz ptactwo w chacie? Gołębie, które najpierw usiłowały zrobić sobie gniazdo na balkonie ;) A teraz odwiedzają mnie w pokoju - jeden na stole, drugi pod stołem i mówią do mnie gruhu gruhu. I wcale się nie boją jak je wyganiam, tylko powoli i majestatycznie opuszczają pokój - na szczęście na piechotę. Chyba jakieś fobii gołębiowej się nabawię, bo wszędzie już słyszę gruchanie. Quote
Besia11 Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 Dobry wieczór, fajny pomysł z tą siatką , podrzucę go kociarzowi :) by sam zrobił . 1 Quote
DORA1020 Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 12 minut temu, jola&tina napisał: Gołębie, które najpierw usiłowały zrobić sobie gniazdo na balkonie ;) A teraz odwiedzają mnie w pokoju - jeden na stole, drugi pod stołem i mówią do mnie gruhu gruhu. I wcale się nie boją jak je wyganiam, tylko powoli i majestatycznie opuszczają pokój - na szczęście na piechotę. Chyba jakieś fobii gołębiowej się nabawię, bo wszędzie już słyszę gruchanie. Ja też słyszę:) i gruchanie i ćwierkanie:) ale ja podkarmiam je:) nie mam kotka....a psiak nie zwraca na nie uwagi:) 1 Quote
UlaFeta Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 24 minuty temu, jola&tina napisał: Gołębie, które najpierw usiłowały zrobić sobie gniazdo na balkonie ;) A teraz odwiedzają mnie w pokoju - jeden na stole, drugi pod stołem i mówią do mnie gruhu gruhu. I wcale się nie boją jak je wyganiam, tylko powoli i majestatycznie opuszczają pokój - na szczęście na piechotę. Chyba jakieś fobii gołębiowej się nabawię, bo wszędzie już słyszę gruchanie. Omatko:(zamykaj okna.Moze sie nie udusisz:) Jolus,są takie zabezpieczenia na parapety.Krzywdy nie zrobia,ale ptactwo nie usiądzie. Quote
jola&tina Posted June 28, 2020 Author Posted June 28, 2020 31 minut temu, UlaFeta napisał: Omatko:(zamykaj okna.Moze sie nie udusisz:) Jolus,są takie zabezpieczenia na parapety.Krzywdy nie zrobia,ale ptactwo nie usiądzie. Myślałam o tym, ale przez okna nie włażą. Wchodzą przez drzwi balkonowe i zachowują się, jakby były u siebie :) 1 Quote
Isabel Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 3 godziny temu, UlaFeta napisał: Posle Joli zdjecie:-D ,poprosze zeby wstawila. Mozna to kupic w markecie budowlanym.To jest metalowa ramka z siatka w srodku.Po bokach sa zaczepy,które zaciskaja ramke z framuga drzwi balkonowych.(nie wiem jak to lepiej wyjasnic) A czy to pasuje na każde drzwi balkonowe? Może są różne rozmiary/wymiary? Quote
Recommended Posts