elik Posted May 15, 2020 Author Posted May 15, 2020 Przed chwilą, uxmal napisał: To najdroższa moja broszka :))))))))))) Ale w jakich okolicznościach nabyta, z jakim podtekstem!!! Gratuluję nabycia pięknej broszki Quote
uxmal Posted May 15, 2020 Posted May 15, 2020 Ale się i tak cieszę :))))))))) biżuteryjna miłość życia. Będzie miała u mnie dobrze. Poslanko z filcu i inne koleżanki broszki :) Quote
elik Posted May 15, 2020 Author Posted May 15, 2020 1 minutę temu, uxmal napisał: Zgłupiałam na jej punkcie :) To broszka z piękną historią. Na pewno będziesz miała do niej sentyment :) Quote
uxmal Posted May 15, 2020 Posted May 15, 2020 Przed chwilą, elik napisał: To broszka z piękną historią. Na pewno będziesz miała do niej sentyment :) Tak :) zdarza mi się personifikować przedmioty :) Quote
elik Posted May 15, 2020 Author Posted May 15, 2020 Przed chwilą, uxmal napisał: Ale się i tak cieszę :))))))))) biżuteryjna miłość życia. Będzie miała u mnie dobrze. Poslanko z filcu i inne koleżanki broszki :) Jesteś fantastycznie zafiksowana Quote
uxmal Posted May 15, 2020 Posted May 15, 2020 Przed chwilą, elik napisał: Jesteś fantastycznie zafiksowana :) kiedys pewna biżuteria czekała na mnie u jubilera w Krośnie 2lata :) Quote
uxmal Posted May 15, 2020 Posted May 15, 2020 Nie wiem kto robił tego pieska ale widzę w nim potencjał :) Quote
Negra & Anna Posted May 15, 2020 Posted May 15, 2020 2 minuty temu, uxmal napisał: Ale się i tak cieszę :))))))))) biżuteryjna miłość życia. Będzie miała u mnie dobrze. Poslanko z filcu i inne koleżanki broszki :) Cieszę się :) Gratuluję pięknego pieska :) myślałam o przelicytowaniu w ostatniej minucie ;) ale mam już broszkę - psa, chociaż ta ma więcej uroku :) Quote
uxmal Posted May 15, 2020 Posted May 15, 2020 10 minut temu, Negra & Anna napisał: Cieszę się :) Gratuluję pięknego pieska :) myślałam o przelicytowaniu w ostatniej minucie ;) ale mam już broszkę - psa, chociaż ta ma więcej uroku :) Dziękuję bardzo. Miło mi było z Tobą policytować :) Nie mam pieska. Mam Liski i kurki :)))))) Quote
elik Posted May 15, 2020 Author Posted May 15, 2020 Pierwszą Wiosenną Aukcję Sztuki Pięknej ogłaszam za zakończoną. Bardzo dziękuję Aska7, która ufundowała tę piękną broszkę, gratuluję uxmal jej zdobycia i bardzo serdecznie dziękuję wszystkim uczestnikom aukcji. Mam nadzieję, że wszyscy bardzo dobrze bawiliśmy się, za co jeszcze raz wszystkim Wam serdecznie dziękuję. Dzięki Wam skarbonka Binia będzie bogatsza o dużą kwotę. Quote
elik Posted May 15, 2020 Author Posted May 15, 2020 22 minuty temu, uxmal napisał: Nie wiem kto robił tego pieska ale widzę w nim potencjał :) W piesku, czy w jego twórcy :) :) Quote
elik Posted May 15, 2020 Author Posted May 15, 2020 Przyglądam się notowaniom i powiem szczerze dreszczyk emocji czuję :) Quote
elik Posted May 15, 2020 Author Posted May 15, 2020 Przed chwilą, Kamila Proc napisał: brawo Wielkie brawa dla uczestników aukcji. Piękna walka do końca :) Quote
uxmal Posted May 15, 2020 Posted May 15, 2020 6 minut temu, elik napisał: W piesku, czy w jego twórcy :) :) I tu i tu. :) Quote
uxmal Posted May 15, 2020 Posted May 15, 2020 4 minuty temu, elik napisał: Przyglądam się notowaniom i powiem szczerze dreszczyk emocji czuję :) Ano :) Quote
elik Posted May 15, 2020 Author Posted May 15, 2020 Szkoda, że nie była z nami Aska7. A może w kąciku żegnała się ze swoją psią broszką? Quote
elik Posted May 15, 2020 Author Posted May 15, 2020 Przed chwilą, uxmal napisał: I tu i tu. :) Szkoda, że już koniec z jednej strony, a z drugiej kasiorka dla psiaka się przyda. Bardzo się przyda :) A ja ciągle nie mam lajków. Quote
Recommended Posts