uxmal Posted April 29, 2020 Author Posted April 29, 2020 2 minuty temu, Kamila Proc napisał: zapraszamy :)))) Quote
elik Posted April 29, 2020 Posted April 29, 2020 42 minuty temu, uxmal napisał: Sadełko to lis, więcej textu nie wklejałam , bo dalej jest jeszcze gorzej.. 37 minut temu, Aska7 napisał: Matko kochana, lis ? Kto to pisał ? Jakiś patol przypisujący zwierzęciu ludzkie skrzywienia ? Dziewczyny no so Wy bajek za młodu Wam nie czytano? Z otwartą bembulom słuchałam, dopytywałam.... Przypisywanie zwierzętom, przedmiotom ... cech ludzkich to często stosowany w literaturze sposób na osiągnięcie zamierzonych przez autora efektów. Quote
uxmal Posted April 29, 2020 Author Posted April 29, 2020 2 minuty temu, rozi napisał: hop I mamy zwycięzcę prędkości w hop. Proszę podać z jakim utworem literackim ma się zmierzyć Dyzio jutro na kastingu . Quote
rozi Posted April 29, 2020 Posted April 29, 2020 Przed chwilą, uxmal napisał: I mamy zwycięzcę prędkości w hop. Proszę podać z jakim utworem literackim ma się zmierzyć Dyzio jutro na kastingu . Matkoboska!!! Ale sobie narobiłam... Są jakieś ograniczenia? Quote
elik Posted April 29, 2020 Posted April 29, 2020 21 minut temu, uxmal napisał: Pierwsza osoba która napisze hop, decyduje o temacie kastingu. Ale się zakamuflowałaś :) Quote
uxmal Posted April 29, 2020 Author Posted April 29, 2020 1 minutę temu, rozi napisał: Matkoboska!!! Ale sobie narobiłam... Są jakieś ograniczenia? Bez ograniczeń, no.. Może bez Graya i Kamasutry i tej naszej polskiej Grayowej Quote
elik Posted April 29, 2020 Posted April 29, 2020 1 godzinę temu, uxmal napisał: Za proste chyba było :)))) Chiba :) Quote
uxmal Posted April 29, 2020 Author Posted April 29, 2020 2 minuty temu, elik napisał: Ale się zakamuflowałaś :) :)) Quote
elik Posted April 29, 2020 Posted April 29, 2020 46 minut temu, uxmal napisał: Iker : najlepszy bramkarz Świata, mistrz nad mistrzami sportowymi. Odważny i romantyczny. Nikt nie potrafił z taką precyzją rzucać się na piłkę. W 2020 roku zakończył karierę piłkarską. Z krwi i kości i od urodzenia doskonały aktor i reżyser. Uwielbia dubbingować bohaterów Marvela i Disneya. Pierwsze kroki stawiał na deskach teatru Poker. Wspaniała dykcja, pamięć i charyzma. Będzie z niego Mistrz sztuki. Joda: Aktor charakterystyczny, który marzy o wyjściu z ram Science Fiction. Doświadczony orator i piewca. To Holoubek wszechczasów. Pochodzi z rodziny wnuczków., powiązany jest ze znaną w branży Ewu. Prywatnie miłośnik lewitacji i podróży kosmicznych. Dyzio : Miłośnik wina, tańców i swawoli. I w takich rolach czuje się jak pies na spacerze. Energiczny, wiecznie uśmiechnięty. Bohater komedii romantycznych i kina akcji. Za swoje role otrzymał nagrodę za całokszatałt. Często spotykany z tajemniczą 3X. Wzdychają do niego fanki i fani. Prywatnie uwielbia spacery po plaży, wodę i aportowanie. TEO: aktor, pisarz i marzyciel. Uwielbia cyfrę siedem i siedem dni tygodnia. Optymista w każdym calu. Swoją pierwszą rolę zagrał pod okiem Aska7. Marzy o wspólnej roli z wiewiórkami oraz nagrodzie publiczności. Jego eteryczny głos rozbrzmiewa w sercach widzów długo po seansie filmowym. Emir zwany także E-Mir - Film z jego udziałem bił rekordy popularności w Pakistanie. Aktor zdobył statuetkę złotego Krokodyla za rolę pierwszoplanową. Ukończył prestiżową Szkołę Aktorską pod okiem profesor Nesiowatej. Jego charakterystyczne "Rrr" jest znane i cenione w branży aktorów. A czemu tu nie ma Binia :( :( :( Quote
rozi Posted April 29, 2020 Posted April 29, 2020 "Wodnikowe Wzgórze" Adamsa. Co mam dalej zrobić??? Quote
uxmal Posted April 29, 2020 Author Posted April 29, 2020 4 minuty temu, elik napisał: Dziewczyny no so Wy bajek za młodu Wam nie czytano? Z otwartą bembulom słuchałam, dopytywałam.... Przypisywanie zwierzętom, przedmiotom ... cech ludzkich to często stosowany w literaturze sposób na osiągnięcie zamierzonych przez autora efektów. Konopnickiej nie czytałam, Andersena chętniej, Dzieci z Bullerbym. Tu chodzi o stereotypy, że jak ktoś jest rudy to fałszywy, jak ma zadarty nos to przemądrzały itp itd. Quote
uxmal Posted April 29, 2020 Author Posted April 29, 2020 1 minutę temu, elik napisał: A czemu tu nie ma Binia :( :( :( Bo Binio jest liderem a to reklama WAMPA czyli Wydziału Aktorów Mniej Popularnych 2 Quote
uxmal Posted April 29, 2020 Author Posted April 29, 2020 2 minuty temu, rozi napisał: "Wodnikowe Wzgórze" Adamsa. Co mam dalej zrobić??? Czekać na jutrzejszy performance w wykonaniu Dyzia. Quote
uxmal Posted April 29, 2020 Author Posted April 29, 2020 No to idę czytać Wodnikowe Wzgórze :))) Quote
elik Posted April 29, 2020 Posted April 29, 2020 1 minutę temu, uxmal napisał: Konopnickiej nie czytałam, Andersena chętniej, Dzieci z Bullerbym. Tu chodzi o stereotypy, że jak ktoś jest rudy to fałszywy, jak ma zadarty nos to przemądrzały itp itd. O krasnoludkach.... to jeszcze mamuśka mi czytała, a ja potem wszystkie anderseny, bulerbyny, doktory dulitly itd itp... 1 Quote
elik Posted April 29, 2020 Posted April 29, 2020 Przed chwilą, Kamila Proc napisał: dulitly byly najlepsze Ooooo yessss :) Quote
uxmal Posted April 29, 2020 Author Posted April 29, 2020 Nie czytałam dulitlow moze dlatego tak pozno zaczelam psia pasje 1 Quote
elik Posted April 29, 2020 Posted April 29, 2020 Doktor Dolittle i jego zwierzęta to była wspaniała bajka . Quote
uxmal Posted April 29, 2020 Author Posted April 29, 2020 28 minut temu, elik napisał: Doktor Dolittle i jego zwierzęta to była wspaniała bajka . Dziękuje :) 1 Quote
uxmal Posted April 29, 2020 Author Posted April 29, 2020 34 minuty temu, helli napisał: Gucio i 10 głosów O rzesz ale niespodzianka :))) Dziękuje bardzo :))) Quote
uxmal Posted April 29, 2020 Author Posted April 29, 2020 Gucio : aktor występujący najczęściej w filmach drogi i przyrodniczych. Zaczynał w serialu romantycznym z ówczesną gwiazdą kina Mają. Wspólna praca zaowocowała w życiu prywatnym. Para założyła Akademię Talentów Helli oraz doczekała się wielu małych bąbelków. Gucio marzy o roli w filmie akcji lub komedii. Chciałby sprawdzić się także w dubbingu. Prywatnie miłośnik miodu i rumianku. 1 Quote
Recommended Posts