Jump to content
Dogomania

KONIEC Rozliczam Mamy Binia i Wiewiórki . Kto wygra kasting do filmu? Nowy nabór. Bazarek Imienny z nagrodami

Recommended Posts

Posted
42 minuty temu, uxmal napisał:

Sadełko to lis,  więcej textu nie wklejałam ,  bo dalej jest jeszcze gorzej.. 

37 minut temu, Aska7 napisał:

Matko kochana, lis ?

Kto to pisał ? Jakiś patol przypisujący zwierzęciu ludzkie skrzywienia ?

Dziewczyny no so Wy bajek za młodu Wam nie czytano? Z otwartą bembulom słuchałam, dopytywałam....

Przypisywanie zwierzętom, przedmiotom ... cech ludzkich to często stosowany w literaturze sposób na osiągnięcie zamierzonych przez autora efektów.

Posted
2 minuty temu, rozi napisał:

hop

I mamy zwycięzcę prędkości w hop. 

Proszę podać z jakim utworem literackim ma się zmierzyć Dyzio jutro na kastingu .

Posted
Przed chwilą, uxmal napisał:

I mamy zwycięzcę prędkości w hop. 

Proszę podać z jakim utworem literackim ma się zmierzyć Dyzio jutro na kastingu .

Matkoboska!!!

Ale sobie narobiłam...

Są jakieś ograniczenia?

Posted
21 minut temu, uxmal napisał:

Pierwsza osoba która napisze hop,  decyduje o temacie kastingu. 

Ale się zakamuflowałaś  :)

Posted
1 minutę temu, rozi napisał:

Matkoboska!!!

Ale sobie narobiłam...

Są jakieś ograniczenia?

Bez ograniczeń,  no..  Może bez Graya i Kamasutry i tej naszej polskiej Grayowej 

Posted
46 minut temu, uxmal napisał:

Iker :  najlepszy bramkarz Świata,  mistrz nad mistrzami sportowymi.  Odważny i romantyczny. Nikt nie potrafił z taką precyzją rzucać się na piłkę. W 2020 roku zakończył karierę piłkarską. 

Z krwi i kości i od urodzenia doskonały aktor i reżyser. Uwielbia dubbingować bohaterów Marvela i Disneya. Pierwsze kroki stawiał na deskach teatru  Poker.  Wspaniała dykcja,  pamięć i charyzma. 

Będzie z niego Mistrz sztuki. 

Joda: Aktor charakterystyczny, który marzy o wyjściu z ram Science Fiction. Doświadczony orator i piewca. To Holoubek wszechczasów. 

Pochodzi z rodziny wnuczków., powiązany jest ze znaną w branży Ewu. Prywatnie miłośnik lewitacji i podróży kosmicznych.

Dyzio : Miłośnik wina, tańców i swawoli. I w takich rolach czuje się jak pies na spacerze. Energiczny, wiecznie uśmiechnięty. Bohater komedii romantycznych i kina akcji. Za swoje role otrzymał nagrodę za całokszatałt. Często spotykany z tajemniczą 3X.

Wzdychają do niego fanki i fani. Prywatnie uwielbia spacery po plaży, wodę i aportowanie.

TEO: aktor, pisarz i marzyciel. Uwielbia cyfrę siedem i siedem dni tygodnia. Optymista w każdym calu. Swoją pierwszą rolę zagrał pod okiem Aska7.

Marzy o wspólnej roli z wiewiórkami oraz nagrodzie publiczności.

Jego eteryczny głos rozbrzmiewa w sercach widzów  długo po seansie filmowym.

Emir zwany także E-Mir - Film z jego udziałem bił rekordy popularności w Pakistanie. Aktor zdobył statuetkę złotego Krokodyla za rolę pierwszoplanową.

Ukończył prestiżową Szkołę Aktorską pod okiem profesor Nesiowatej. Jego charakterystyczne "Rrr" jest znane i cenione w branży aktorów.

A czemu tu nie ma Binia :( :( :(

Posted
4 minuty temu, elik napisał:

Dziewczyny no so Wy bajek za młodu Wam nie czytano? Z otwartą bembulom słuchałam, dopytywałam....

Przypisywanie zwierzętom, przedmiotom ... cech ludzkich to często stosowany w literaturze sposób na osiągnięcie zamierzonych przez autora efektów.

Konopnickiej nie czytałam,  Andersena chętniej, Dzieci z Bullerbym. 

Tu chodzi o stereotypy,  że jak ktoś jest rudy to fałszywy,  jak ma zadarty nos to przemądrzały itp itd. 

Posted
1 minutę temu, elik napisał:

A czemu tu nie ma Binia :( :( :(

Bo Binio jest liderem a to reklama WAMPA czyli Wydziału Aktorów Mniej Popularnych 

• Like 2
Posted
1 minutę temu, uxmal napisał:

Konopnickiej nie czytałam,  Andersena chętniej, Dzieci z Bullerbym. 

Tu chodzi o stereotypy,  że jak ktoś jest rudy to fałszywy,  jak ma zadarty nos to przemądrzały itp itd. 

O krasnoludkach.... to jeszcze mamuśka mi czytała, a ja potem wszystkie anderseny, bulerbyny, doktory dulitly itd itp...

• Upvote 1
Posted

Gucio : aktor występujący najczęściej w filmach drogi i przyrodniczych. Zaczynał w serialu romantycznym z ówczesną gwiazdą kina Mają.  Wspólna praca zaowocowała w życiu prywatnym. Para założyła Akademię Talentów  Helli oraz doczekała się wielu małych bąbelków. 

Gucio marzy  o roli w filmie akcji lub komedii. Chciałby sprawdzić się także w  dubbingu.  Prywatnie miłośnik miodu i  rumianku. 

• Like 1