Jump to content
Dogomania

R o z l i c z o n y *** WYGRAŁA BAKUSIOWA - gratulacje!!! ***** PERŁY w SREBRZE *** LUB dobry aparat cyfrowy SONY Cyber Shot z akcesoriami *** dla OGÓRKA *** LOTTO z PLUSEM

Recommended Posts

Posted

U mnie do ptasiej wody przylatują miliony pszczół diabelek.gif  no ale wszystkim chce się pić.

Kosy za to w poidełku urządzają kąpiele boisie.gif lol.gif

Posted
10 minut temu, Iv_ napisał:

U mnie do ptasiej wody przylatują miliony pszczół diabelek.gif  no ale wszystkim chce się pić.

Kamień albo styropian mają ? Co by się nie topiły : (

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, Iv_ napisał:

Kosy za to w poidełku urządzają kąpiele boisie.gif lol.gif

Jakie masz poidełko, może u siebie na balkonie zamontuję.

Posted
16 minut temu, uxmal napisał:

Jakie masz poidełko, może u siebie na balkonie zamontuję.

Płaska donica średnicy 50 cm ustawiona na metalowym stojaku. W donicy wylany jest cement i zatopione w nim kamienie, żeby ułatwić owadom napicie się . Są tez miejsca na tyle "głębokie", że mogą pluskać się ptaki kwadr.gif

• Like 1
Posted
11 minut temu, Iv_ napisał:

Płaska donica średnicy 50 cm ustawiona na metalowym stojaku. W donicy wylany jest cement i zatopione w nim kamienie, żeby ułatwić owadom napicie się . Są tez miejsca na tyle "głębokie", że mogą pluskać się ptaki kwadr.gif

Aaaahaaa, 

przedwczoraj przygotowałam talerzyk,  nalałam wody,  wsadziłam kamień i woda wsiąkła,  wypił ją kamień bo to piaskowiec :)) nie przypuszczałam że tak chłonie wodę :)