truskawa144 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):Dokładnie jest tylko trochę dłuższa, ale nie wiem czy truskawa do długości wliczała głowę i ogon ;) Tak,ja mierzyłam od nosa do końca ogona. Kolejną noc też panna pięknie przespała. Raz się tylko obudziła i sprawdzała czy jestem:evil_lol: Apetyt ma dobry,po kąpieli się błyszczy. Pies - ideał. Quote
truskawa144 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Allegro: Urocza,malutka,terierowata Boni. Pies-IDEAŁ! (603047088) - Aukcje internetowe Allegro Quote
truskawa144 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Boni/Trelka właśnie pierwszy raz wskoczyła na łóżko:loveu: Chyba pozazdrościła mojej Rudej:evil_lol: Robi się coraz bardziej śmiała. W ogóle jest genialna i taka mądra,tak szybko się uczy i wszystko rozumie. Bez problemu zostaje sama w domu. Trzymanie czystości w domu nadal 100% Quote
fizia Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 A czy ta Pani, która była zainteresowana Miką, byłaby też chętna na Boni czy nie wiadomo jeszcze? Quote
truskawa144 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Zaprosiłam p.Monikę na wątek. Pewnie musi poczytać,zastanowić się i da znać. Quote
fizia Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 No to trzymam kciuki, bo to wydaje się być super Domek! A Boni to idealna kandydatka - kochana, milutka, malutka, zachowuje czystość w domu i może zostawac sama Quote
alfabia Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Boni - juchuuuu zostałam mamą chrzestną suni :loveu: Quote
truskawa144 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Nasza psinka w te kilka dni stała się 100% domowym psem,po schodach biega jak strzała,pięknie chodzi na smyczy,polubiła spanie w łóżku itd. Na prawdę się nie spodziewałam,że tak błyskawicznie wszystkiego się nauczy. Teraz tylko oby się znalazł ten najlepszy dom! W łóżku: Quote
fizia Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 [quote name='truskawa144']Nasza psinka w te kilka dni stała się 100% domowym psem,po schodach biega jak strzała,pięknie chodzi na smyczy,polubiła spanie w łóżku itd. Na prawdę się nie spodziewałam,że tak błyskawicznie wszystkiego się nauczy. Teraz tylko oby się znalazł ten najlepszy dom! W łóżku: Ależ Ona słodka!!!:loveu: Musi się znaleźć domek najlepszy z najlepszych!! A Pani Monika się nie odezwała? Quote
necia25 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 jejciu jaka ślicznotka:loveu: i znów się zakochałam:loveu: ach to dogo:lol: ... domki powinny się o Nią bić, bo to cudeńko przecież:loveu: a tak długo była w schronie ... widać, że u Truskawy jest Jej super :cool3: Quote
fizia Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Oj u Truskawy pewnie jest Jej jak w niebie:loveu: Dlatego szukamy najlepszego domku - w końcu to ciocia mojej Pesi :loveu: Quote
truskawa144 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 A tam super:evil_lol: Na pewno lepiej niż w boksie. Niestety domki się o nią nie biją,na allegro ma bardzo mało wejść. Nie wiem dlaczego. Znowu Was pomęczę fotkami. Z wczorajszego wieczora i dzisiejszego spaceru po ogrodzie:loveu: Ciężko o niej coś odkrywczego napisać bo na prawdę jest super suńką,bardzo grzeczną,mądrą niesamowicie. Nie ma z nią żadnych problemów. Obym miała tylko takich tymczasowiczów:evil_lol: Quote
rita60 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Cudny usmiechniety pycholek:lol:no co mała,nie ma jak na łozeczku cioteczki truskawy:p Quote
majuska Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Może i domki się nie biją, ale jej dzień na pewno nadejdzie,jest boska:loveu::loveu: Quote
fizia Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Odnowiłam gumtree i cafeanimal z nowymi zdjęciami http://zwierzaki.cafeanimal.pl/Urocza--malutka--terierowata-*BONI*--Pies-IDEAL!,17924 Boni ma uśmiech jak moja Pesia :loveu: A Ruda jaka cudna - jaki ma ogon puszysty:loveu: Ps. Kochani - szukamy kogoś, kto odebrałby w czwartek w Warszawie szczeniaczkę Kajunię (Kaja jest z tego samego schroniska) i zawióżł do Sochaczewa pod Warszawą, na DT do Renatki Quote
majuska Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Dziewczyny ! To cudo jest, jak to możliwe , że nikt nie dzwoni:roll::roll::roll: Quote
Recommended Posts