togaa Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 2 godziny temu, Polek napisał: Pozdrawiam znad morza. No, to nas dzieli z 600 km... Quote
Malgoska Posted April 2, 2020 Author Posted April 2, 2020 14 godzin temu, Radek napisał: Tyle fajnych wpisów, a mi lajki wyszły. 7 godzin temu, Patrycja96 napisał: Dzień dobry 4 godziny temu, Radek napisał: Podrzucam na dzień dobry i życzę miłego dnia. 3 godziny temu, togaa napisał: I ja się przywitam :-) 3 godziny temu, Polek napisał: Pozdrawiam znad morza. a ja z małopolski 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: przywitam sie 1 godzinę temu, togaa napisał: No, to nas dzieli z 600 km... 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: dawaj na 1 hop 1 Quote
ona03 Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 Dnia 1.04.2020 o 12:47, togaa napisał: Słońce u nas.. :-) A przed chwilą przyjechała na moją uliczkę wielka, biała, NOWA maszyna i wyprała nam kubły na śmieci ! togusiu, pilnuj Lolusia, a nuż podpasuje im kolorystycznie i go wypiorą....... Dnia 1.04.2020 o 13:13, togaa napisał: Jakby sama...buczało tylko strasznie i trzeszczało i para leciała. Pożeracz kubłów ? I jeszcze buczało, toż zawał u Lolcia gotowy, Lolusiu chowaj się.... togusiuuuuuu, a to nie prima aprilis był ????? 2 Quote
Radek Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 6 godzin temu, Polek napisał: Pozdrawiam znad morza. Ech, ja najwyżej mogę pozdrowić znad klawiatury. Dobrze, że chociaż mieszkam na zielonym osiedlu to mogę oczy cieszyć przez okno. 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: a ja podniose To się nazywa zaangażowanie. Quote
Malgoska Posted April 2, 2020 Author Posted April 2, 2020 4 godziny temu, Kamila Proc napisał: 111 3 godziny temu, ona03 napisał: togusiu, pilnuj Lolusia, a nuż podpasuje im kolorystycznie i go wypiorą....... I jeszcze buczało, toż zawał u Lolcia gotowy, Lolusiu chowaj się.... togusiuuuuuu, a to nie prima aprilis był ????? 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: a ja podniose 1 godzinę temu, Radek napisał: Ech, ja najwyżej mogę pozdrowić znad klawiatury. Dobrze, że chociaż mieszkam na zielonym osiedlu to mogę oczy cieszyć przez okno. To się nazywa zaangażowanie. 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: tyle moge i hop Quote
Malgoska Posted April 2, 2020 Author Posted April 2, 2020 20 minut temu, Kamila Proc napisał: hopsi hop Quote
Malgoska Posted April 2, 2020 Author Posted April 2, 2020 45 minut temu, Kamila Proc napisał: dobranoc dobranoc 1 Quote
Radek Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 Spokojnych snów. A jakby ktoś nie mógł spać to może zrobić zakupy na bazarku;) 1 Quote
Malgoska Posted April 3, 2020 Author Posted April 3, 2020 12 godzin temu, Radek napisał: Spokojnych snów. A jakby ktoś nie mógł spać to może zrobić zakupy na bazarku;) 4 godziny temu, Patrycja96 napisał: Dzień dobry 3 godziny temu, Radek napisał: Miłego dnia wszystkim. 3 godziny temu, Kamila Proc napisał: trzecia 24 minuty temu, Nadziejka napisał: i hop 1 Quote
Nadziejka Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 Majki - 9kg psiego nieszczęścia, toczeń i parwo Malgosia pozwol ze wstawie wolanie o pomoc Quote
Recommended Posts