rozi Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 Serdecznie witam na bazarku Ogórka mojego Tak napisałam, że szansę dostał, aż mi wstyd za to sformułowanie, bo szansa ode mnie. Mamy za mało deklaracji stałych, ale sobie może poradzimy jakoś pomalutku, teraz ważne jest uzbierać na ten transport. Pati będzie wiozła z Radys do Słupska. Orientacyjnie 300zł potrzeba. Tu wątek piesunia: https://www.dogomania.com/forum/topic/351459-ogórek-z-radys-wyjedzie-do-dt-13-marca-pomóżcie-mi-bardzo-proszę-o-deklaracje-bardzo-bardzo/ Zapraszam też do pomocy, obecności, bezpośrednio na wątku. Quote
rozi Posted March 2, 2020 Author Posted March 2, 2020 Ogórek jest biedny, jak mysz kościelna, ale ma w sobie niezmierzone pokłady cech, które z pewnością przydadzą się Wam, lub Waszym TZ-tom, Waszym psom, albo choćby kotom. Można też kupić coś w podarunku zięciowi, teściowej, no nie wiem, idzie Wielkanoc, będzie na Zajączka. 1. Ogórek w sobie ma skromność - cena 3zł za miarkę (mała miarka) 2. Ma cierpliwość - cena 5zł za odrobinę na 5 sekund Nesiowata gabim x 10 3. Ma spokój - cena 2zł za miarkę (bardzo mała miarka) Nesiowata 4. Ma życzliwość - cena 4zł za ile kto zaczerpnie, no nie więcej, niż pół szklanki Nesiowata 5. Ma wiarę w lepszy Świat - cena 10zł za pół godziny uxmal Jo37 6. Ma zdolność wybaczania wszystkiego - cena 15zł za jedno wybaczenie Alaa - 10 sztuk w cenie hurtowej Nie ma natomiast: 1a. Siły przebicia - można mu kupić trochę - cena 20zł za trochę Iv_ Anula bakusiowa 2a. Pieniędzy - można mu podarować, ile kto chce. Alaa - 59zł . Quote
rozi Posted March 2, 2020 Author Posted March 2, 2020 Rozliczeniowy post 1. Jo37 - 10zł za pół godziny wiary w lepszy Świat - wpłacone 2. uxmal - 10zł za pół godziny wiary w lepszy Świat - wpłacone 3. Iv_ - 20zł za siłę przebicia - wpłacone 4. Nesiowata - 11zł za życzliwość, spokój i cierpliwość - wpłacone 5. Anula - 20zł za siłę przebicia - wpłacone 6. Alaa - 100zł za 10 wybaczeń (hurt) + 59zł za 2a - razem 159zł - wpłacone 7. gabim - 50zł za 50 sekund cierpliwości - wpłacone 8. bakusiowa - 20zł za siłę przebicia - wpłacone _________________________________________________________________ Razem: 300zł Quote
rozi Posted March 2, 2020 Author Posted March 2, 2020 Przed chwilą, Jo37 napisał: Cegiełkę za 10,00 zł poproszę. :DDDD Dziękuję , Jo .. nie wiem gdzie zapisać, bazarek dokończę jutro dopiero :D Quote
rozi Posted March 2, 2020 Author Posted March 2, 2020 3 minuty temu, uxmal napisał: Za późno, :))) W sensie? Quote
uxmal Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 4 minuty temu, rozi napisał: W sensie? Że już bazarek sam się otworzył :) 1 Quote
rozi Posted March 3, 2020 Author Posted March 3, 2020 9 godzin temu, uxmal napisał: Że już bazarek sam się otworzył :) No fakt, to podrzucę :)))) Dokończę wieczorem. Quote
rozi Posted March 3, 2020 Author Posted March 3, 2020 Cała uzbierana kwota przeznaczona zostanie na transport do DT (kilka piesków jedzie w tamtym kierunku), ewentualnie na pierwsze potrzeby, badania, jako że koszt transportu jest orientacyjny. Niniejszym otwieram oraz zapraszam Quote
uxmal Posted March 3, 2020 Posted March 3, 2020 Poproszę o wiarę w lepszy Świat. Wierzę że są wieloświaty ale narazie znam ten jeden wiec poproszę 1 szt Quote
rozi Posted March 3, 2020 Author Posted March 3, 2020 1 minutę temu, uxmal napisał: Poproszę o wiarę w lepszy Świat. Wierzę że są wieloświaty ale narazie znam ten jeden wiec poproszę 1 szt Zapisuję pół godzinki, daj znać jak było Quote
uxmal Posted March 3, 2020 Posted March 3, 2020 Wróciłam....:) krótka piłka... Było super trzeba go zbudować tutaj. 1 Quote
Iv_ Posted March 3, 2020 Posted March 3, 2020 Jestem i ja 1. Siły przebicia - można mu kupić trochę - cena 20zł za trochę To ja poproszę trochę tej siły przebicia , czyli nr1 za 2 dyszki Quote
rozi Posted March 3, 2020 Author Posted March 3, 2020 12 minut temu, Iv_ napisał: Jestem i ja 1. Siły przebicia - można mu kupić trochę - cena 20zł za trochę To ja poproszę trochę tej siły przebicia , czyli nr1 za 2 dyszki Śledzisz mnie normalnie!!! Zapisuję I już poprawiłam na 1a tę siłę :) Quote
Iv_ Posted March 3, 2020 Posted March 3, 2020 8 minut temu, rozi napisał: Śledzisz mnie normalnie!!! Zapisuję I już poprawiłam na 1a tę siłę :) Mam na Ciebie oko Quote
Nesiowata Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 2 i 4 dla mnie. A na o osłodę życia jeszcze 3. 1 Quote
Recommended Posts