Aldrumka Posted March 30, 2020 Posted March 30, 2020 zapomniałam napisać - paczka w sobotę odebrana - dziękuję 1 Quote
jola&tina Posted March 31, 2020 Author Posted March 31, 2020 10 godzin temu, Aldrumka napisał: zapomniałam napisać - paczka w sobotę odebrana - dziękuję Dziękuję za potwierdzenie. Quote
DORA1020 Posted March 31, 2020 Posted March 31, 2020 Na koncie szczebrzeszyńskich bezdomniaków jest z bazarku 200zł pieniążki zostana przeznaczone na karmę serdecznie dziękuję:) 1 Quote
jola&tina Posted March 31, 2020 Author Posted March 31, 2020 47 minut temu, DORA1020 napisał: Na koncie szczebrzeszyńskich bezdomniaków jest z bazarku 200zł pieniążki zostana przeznaczone na karmę serdecznie dziękuję:) Dziękuję za potwierdzenie. Quote
jola&tina Posted April 1, 2020 Author Posted April 1, 2020 Wróciła paczka wysłana do Kaas1 - widocznie nie może odebrać, ale nikt nie przewidział, że będzie aż tak, jak jest :( A ponieważ dzisiaj prima aprilis - to wysłałam jedną paczkę a dostałam zwrot dwóch :) Ta druga, spakowana łącznie z pierwszą, to rzekomo paczka wysłana przeze mnie też do Kaas1. Całość zafoliowana w hektary folii :) Quote
jola&tina Posted April 2, 2020 Author Posted April 2, 2020 15 godzin temu, jola&tina napisał: Wróciła paczka wysłana do Kaas1 - widocznie nie może odebrać, ale nikt nie przewidział, że będzie aż tak, jak jest :( A ponieważ dzisiaj prima aprilis - to wysłałam jedną paczkę a dostałam zwrot dwóch :) Ta druga, spakowana łącznie z pierwszą, to rzekomo paczka wysłana przeze mnie też do Kaas1. Całość zafoliowana w hektary folii :) Sprawa się wyjaśniła - Ruch nie awizował przesyłki, nie wysłali smsa ani maila do adresata. Prawdopodobnie placówka kioskowa jest zamknięta, zawiesili działalność i zwracali przesyłki jak popadnie, do mnie dwie :) U nas część kiosków też zamknięta. W każdym razie fanty są u mnie i czekają na wysyłkę w lepszych czasach :) Quote
uxmal Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 Ahhh, to teraz chyba wszystko jasne. Mam do wysyłki paczkę w Ruchu ale nie mogę od dwóch dni znaleźć punktu który to przyjmie. Kurde Quote
jola&tina Posted April 2, 2020 Author Posted April 2, 2020 14 minut temu, uxmal napisał: Ahhh, to teraz chyba wszystko jasne. Mam do wysyłki paczkę w Ruchu ale nie mogę od dwóch dni znaleźć punktu który to przyjmie. Kurde Jeżeli to nie jest konieczne, to lepiej teraz nic nie wysyłać :( A udało Ci się zalogować do Paczki w Ruchu? Ja od dwóch dni nie mogę :( Quote
uxmal Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 5 godzin temu, jola&tina napisał: Jeżeli to nie jest konieczne, to lepiej teraz nic nie wysyłać :( A udało Ci się zalogować do Paczki w Ruchu? Ja od dwóch dni nie mogę :( Nie zakładałam tam konta, chciałam się upewnić czy są jakieś punkty aktywne i kicha. Quote
jola&tina Posted April 2, 2020 Author Posted April 2, 2020 2 godziny temu, uxmal napisał: Nie zakładałam tam konta, chciałam się upewnić czy są jakieś punkty aktywne i kicha. Niestety kicha :( Quote
uxmal Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 2 godziny temu, jola&tina napisał: Niestety kicha :( Weszłam teraz na stronę i ruszyło chyba coś. Pokazują się punkty. Quote
jola&tina Posted April 2, 2020 Author Posted April 2, 2020 2 godziny temu, uxmal napisał: Weszłam teraz na stronę i ruszyło chyba coś. Pokazują się punkty. I jak było dalej? Quote
uxmal Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 18 minut temu, jola&tina napisał: I jak było dalej? Otwiera się okno rejestracji. Można wpisać dane. Quote
jola&tina Posted April 2, 2020 Author Posted April 2, 2020 38 minut temu, uxmal napisał: Otwiera się okno rejestracji. Można wpisać dane. Mnie się udało zalogować, ale ... nie mogę śledzić przesyłek i historia przesyłek jest pusta, chociaż w tym roku wysłałam co najmniej 10 przesyłek, z czego 4 w ostatnim miesiącu. Quote
Nadziejka Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 Majki - 9kg psiego nieszczęścia, toczeń i parwo Ciociu pozwol ze wstawie wolanie o pomoc Quote
Monika z Katowic Posted May 6, 2020 Posted May 6, 2020 Paczka dziś dotarła - dziękuję serdecznie. 1 Quote
jola&tina Posted May 8, 2020 Author Posted May 8, 2020 Dnia 6.05.2020 o 18:29, Monika z Katowic napisał: Paczka dziś dotarła - dziękuję serdecznie. Pieniążki za wysyłkę też dotarły na konto - z nadpłatą :) Dziękuję bardzo. Wpisałam do rozliczenia i zrobiłam dodatkowy przelew do DORA1020 dla szczebrzeszyńskich bezdomniaków. 2 Quote
Recommended Posts