jola&tina Posted March 19, 2020 Author Posted March 19, 2020 13 minut temu, UlaFeta napisał: Lecimy wysoko:) Wysoko ale bezskutecznie :( Całe życie zamarło - czasem wydaje mi się, że to jakiś upiorny sen :( Quote
UlaFeta Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 13 minut temu, jola&tina napisał: Wysoko ale bezskutecznie :( Całe życie zamarło - czasem wydaje mi się, że to jakiś upiorny sen :( Niestety to jawa:((( Quote
jola&tina Posted March 19, 2020 Author Posted March 19, 2020 31 minut temu, UlaFeta napisał: Niestety to jawa:((( Niestety :( Quote
uxmal Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 2 godziny temu, jola&tina napisał: Wysoko ale bezskutecznie :( Całe życie zamarło - czasem wydaje mi się, że to jakiś upiorny sen :( Teraz przeczytałam ze dzieci do szol może wrócą dopiero w czerwcu. Quote
jola&tina Posted March 19, 2020 Author Posted March 19, 2020 27 minut temu, uxmal napisał: Teraz przeczytałam ze dzieci do szol może wrócą dopiero w czerwcu. Wiedza nie zając, nie ucieknie - tylko, co te dzieci będą przez ten czas robić. Te trochę większe trudno utrzymać będzie w domu - tym bardziej, że wiosna idzie. No i co z maturami. Quote
UlaFeta Posted March 20, 2020 Posted March 20, 2020 8 godzin temu, jola&tina napisał: Wiedza nie zając, nie ucieknie - tylko, co te dzieci będą przez ten czas robić. Te trochę większe trudno utrzymać będzie w domu - tym bardziej, że wiosna idzie. No i co z maturami. Niech siedzą!!!,bo uczeni doszli do wniosku,że dzieci i młodzież są nosicielami. A ja dzisiaj założylam pomarańczowe mokasynki i zmieniłam czarny plecak na złotą torbe. I niech stres idzie precz!!! 2 Quote
jola&tina Posted March 20, 2020 Author Posted March 20, 2020 Dzień dobry 1 godzinę temu, UlaFeta napisał: Niech siedzą!!!,bo uczeni doszli do wniosku,że dzieci i młodzież są nosicielami. A ja dzisiaj założylam pomarańczowe mokasynki i zmieniłam czarny plecak na złotą torbe. I niech stres idzie precz!!! Bierzcie przykład z Uli!!!!! Głowa do góry! 1 Quote
UlaFeta Posted March 20, 2020 Posted March 20, 2020 52 minuty temu, jola&tina napisał: Dzień dobry Bierzcie przykład z Uli!!!!! Głowa do góry! Ale Ci się rymlo:-D Quote
jola&tina Posted March 20, 2020 Author Posted March 20, 2020 1 minutę temu, UlaFeta napisał: Ale Ci się rymlo:-D Faktycznie Nawet tego nie zauważyłam :) No to mamy hasło dnia! Quote
jola&tina Posted March 20, 2020 Author Posted March 20, 2020 22 minuty temu, Kamila Proc napisał: a koniec bazarku jutro Wg moich obliczeń pojutrze :) Ale najważniejsze, że jesteś ! Quote
jola&tina Posted March 20, 2020 Author Posted March 20, 2020 11 minut temu, uxmal napisał: Dzisiaj jest pierwszy dzień Wiosny Tak, młodzież świętuje - podobno nie zawsze indywidualnie :( Dawniej był to Dzień Wagarowicza :) Teraz uczniowie mają przymusowe wagary. :( Quote
uxmal Posted March 20, 2020 Posted March 20, 2020 3 minuty temu, jola&tina napisał: Tak, młodzież świętuje - podobno nie zawsze indywidualnie :( Dawniej był to Dzień Wagarowicza :) Teraz uczniowie mają przymusowe wagary. :( Niestety :( Quote
Recommended Posts