Jump to content
Dogomania

Rozliczony. Koniec. Pierwszy i wyjątkowy Festiwal Filmów Polskich w Dogolandii dla Pieguska i Treka Radys do 26.02.2020 r

Recommended Posts

Posted
55 minut temu, Kamila Proc napisał:

lubie te stare klasyki, z nowych jestem noga

Kiedyś lubiłam stare kino.  W niedzielę ok 9:00 chyba puszczali. 

Ćwiklińska była super aktorką. 

Posted

hej, wszyscy poszli na spacery? ;) My już po, ale piesa coś sobie zrobiła znowu w łapę, chyba nas czeka diagnostyka w najbliższym czasie :(

No, ale tu o nie o tym. Kilka cytatów jeszcze czeka na swoich zgadujących, co nie przeszkadza zapodać kolejnego:

"A kto go stuknął, kto stuknął?! Ostatni raz za kierownik siadłeś, ostatni raz!"

Posted

I niniejszym oddaję hołd zmarłemu właśnie Jerzemu Gruzie, wybitnemu reżyserowi i oddaję na niego głos. Było już kilka odgadniętych cytatów z Jego wspaniałych seriali ("Wojna domowa" oraz "40-latek"). Dodam, że jeden z nieodgadniętych jeszcze cytatów też pochodzi z filmu w jego reżyserii. 

Posted
5 minut temu, Kamila Proc napisał:
5 minut temu, Kamila Proc napisał:

na dzis wystarczy, uciekam

latwe, co mi zrobisz jak mnie zlapiesz. ekspedientka

No podwójne brawo :)

Posted
1 godzinę temu, agat21 napisał:

I niniejszym oddaję hołd zmarłemu właśnie Jerzemu Gruzie, wybitnemu reżyserowi i oddaję na niego głos. Było już kilka odgadniętych cytatów z Jego wspaniałych seriali ("Wojna domowa" oraz "40-latek"). Dodam, że jeden z nieodgadniętych jeszcze cytatów też pochodzi z filmu w jego reżyserii. 

Myślałam że niektórzy żyją wiecznie :(( Szkoda :(

Posted
1 minutę temu, guccio napisał:

Dobry wieczór.

Bardzo miło poprzypominać sobie stare filmy.

Podziwiam pamięć i wiedzę.

Oj tak,  dziewczyny są niesamowite :)