b-d Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 11 minut temu, uxmal napisał: Gulczas a jak myślisz A nie, o tym nie pomyślałem. Ten, o którym myślę, miał bardzo takiego ... puszystego i takiego w ogole dużego przyjaciela... albo towarzysza podróży - tak dokładnie mówiąc... Oni chyba tak w ogóle to pochodzili z Krakowa. No i w tym serialu (choć nie wiem, czy w tym odcinku z Ele meble dudki) pojawia się czarny charakter, który- jak to czarny charakter- ubieral się na czarno. Quote
uxmal Posted February 26, 2020 Author Posted February 26, 2020 19 minut temu, b-d napisał: A nie, o tym nie pomyślałem. Ten, o którym myślę, miał bardzo takiego ... puszystego i takiego w ogole dużego przyjaciela... albo towarzysza podróży - tak dokładnie mówiąc... Oni chyba tak w ogóle to pochodzili z Krakowa. No i w tym serialu (choć nie wiem, czy w tym odcinku z Ele meble dudki) pojawia się czarny charakter, który- jak to czarny charakter- ubieral się na czarno. Porwanie Baltazara gąbki :) jest kucharz i czarny charakter :) Quote
b-d Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 1 minutę temu, uxmal napisał: Porwanie Baltazara gąbki :) jest kucharz i czarny charakter :) Super:-) ...i puszysty przyjaciel - smok:-) Brawo uxmal:-) Gdzieś tam dojechali do jakiegoś kraju, w którym mawiano Ele mele dudki;-) Sorka - ciężkie to było ... Quote
Kamila Proc Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 oj, zalamana jestem, filmy animowane wchodza, dobra Quote
jola&tina Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 3 godziny temu, agat21 napisał: :D :D Pewnie jesteś młoda jak brzózka majowa i starych ramotów nie oglądasz.. Młoda jak brzoza a głupia jak koza albo na odwrót :) 1 godzinę temu, UlaFeta napisał: Cały tytuł poproszę!!!! Cały to jest, calutki. Ew. można dodać - czyli ostatni zajazd na Litwie i nic więcej nie ma. O matko, na maturze było łatwiej !!!!! Quote
b-d Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 1 minutę temu, Kamila Proc napisał: oj, zalamana jestem, filmy animowane wchodza, dobra Miś Uszatek był na początku to przepraszam - tak mnie naszło z tym Bartolinim:-) Quote
Kamila Proc Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 Przed chwilą, b-d napisał: Miś Uszatek był na początku to przepraszam - tak mnie naszło z tym Bartolinim:-) no i spoko, w koncu film polski i klasyka, wiec sie lapie Quote
Kamila Proc Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 1 minutę temu, jola&tina napisał: Młoda jak brzoza a głupia jak koza albo na odwrót :) Cały to jest, calutki. Ew. można dodać - czyli ostatni zajazd na Litwie i nic więcej nie ma. O matko, na maturze było łatwiej !!!!! skoro tak mowisz to moze przystapie? Quote
b-d Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 3 minuty temu, Kamila Proc napisał: no i spoko, w koncu film polski i klasyka, wiec sie lapie Za szybko uxmal odgadla:-( , bo chciałem jeszcze dodać, że to był przygodowosensacyjny thriller drogi z zapadającą głęboko w pamięć muzyką... i tak wciągal, że oglądałem z otwartą gębą siedząc na podłodze... ale uxmal odgadła i nie zdążyłem ... ;-) 1 Quote
UlaFeta Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 57 minut temu, jola&tina napisał: Młoda jak brzoza a głupia jak koza albo na odwrót :) Cały to jest, calutki. Ew. można dodać - czyli ostatni zajazd na Litwie i nic więcej nie ma. O matko, na maturze było łatwiej !!!!! Zapewniam Cię ze jest:) Quote
uxmal Posted February 26, 2020 Author Posted February 26, 2020 1 godzinę temu, b-d napisał: Miś Uszatek był na początku to przepraszam - tak mnie naszło z tym Bartolinim:-) Racja :) 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: oj, zalamana jestem, filmy animowane wchodza, dobra Dużo tej klasyki animacji nie ma. Reksio i Bolek i Lolek odpadają na starcie. Quote
uxmal Posted February 26, 2020 Author Posted February 26, 2020 3 minuty temu, Kamila Proc napisał: Kolek? ciekawe to :))) lolek :))) aj ten słownik Quote
uxmal Posted February 26, 2020 Author Posted February 26, 2020 Przed chwilą, Kamila Proc napisał: kolkowaty to byl Bolek I Cwaniakowaty Quote
jola&tina Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 1 godzinę temu, UlaFeta napisał: Zapewniam Cię ze jest:) Już wiem :) Znalazłam odpowiedź - co prawda na innym bazarku ale znalazłam :) 1 Quote
Aska7 Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 Ja nie lubiłam Bolka i Lolka, bo ta ich relacja już od dziecka wydawała mi się mocno niesymetryczna znaczy niesprawiedliwa i jakaś taka nie .... teges :/ Quote
Aska7 Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 4 minuty temu, Aska7 napisał: .... teges :/ Sorry, ale ja dzisiaj od rana po lekarzach, w poczekalniach, kolejkach. Słowa inteligentnego mi zabrakło : ( Quote
b-d Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 22 minuty temu, Aska7 napisał: Sorry, ale ja dzisiaj od rana po lekarzach, w poczekalniach, kolejkach. Słowa inteligentnego mi zabrakło : ( Oj tam oj tam... nie bądźmy tacy drobiazgowi. Quote
uxmal Posted February 26, 2020 Author Posted February 26, 2020 32 minuty temu, Aska7 napisał: Ja nie lubiłam Bolka i Lolka, bo ta ich relacja już od dziecka wydawała mi się mocno niesymetryczna znaczy niesprawiedliwa i jakaś taka nie .... teges :/ Z polskich bajek lubiłam Reksia. Quote
UlaFeta Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 2 minuty temu, uxmal napisał: Z polskich bajek lubiłam Reksia. A ja z niemieckich Piaskowego dziadka:) Quote
uxmal Posted February 26, 2020 Author Posted February 26, 2020 Przed chwilą, UlaFeta napisał: A ja z niemieckich Piaskowego dziadka:) A z anglosaskich ulicę sezamkową. Quote
Recommended Posts