Nadziejka Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 Pieniazki z bazarku 63 zl posllalam na konto Hotelik u Murki Alior Bank 66 2490 0005 0000 4500 9421 4126 Pochylmy sie pomozmy suni czarnuni z lacucha z ..patologii wyrwanej uratowanej przez Pania Krystyne i Dore1020 Pomozmy suni wyrwanej z koszmaru - Czarnusia od Dory1020 Biedunia nie mam zadnych dekleracji bezdusznosci nie ma konca zabraknie kiedys nawet slonca ... Dobreduszki zapraszam sercem calem na watus i na maly kramik na szybko wyczarowany oto sunia ktora juz szczesliwie w cudownych rekach u Mureczki kramik potrwa do 20 lutego godz 22.00 Rozliczonko beataczl num 1 za wywol podkladeczka duza sznureczkowa 3 zl beataczl num 2 za wywol zaslony fioletki na koleczkach 9 zl beataczl num 7 za wywol lampion metalowy azurkowy 9 zl beataczl num 9 a za wywol napis drewniany szary z zawieszkami 7 zl dziekuje! mam na koncie 28 zl Cegielenka Zycia Olena84 10 zl dziekujemy mam na koncie! Cegielenka Zycia Wujenek Radek 5 zl dziekujemy mam na koncie! Cegielenka Zycia Ciocia Nesiowata 10 zl dziekujemy mam na koncie! Cegielenka Zycia Besia11 10 zl dziekujemy mam na koncie! 1 Quote
Nadziejka Posted February 7, 2020 Author Posted February 7, 2020 Num 1 podkladeczka sznurkowa b ladna ozdobna duza cena wywol 3 zl licytuje za wywol beataczl dziekuje pieknie Num 1 a czerwony zestaw piekny konik drewniany plus dwa szklane pojemniczki na tealighty cena wywol 8 zl Num 1 b czajnik elektryczny 1 litr uzywany kolor czerwony ! stan bardzo dobry polecam polecam cena wywol 9 zl obnizam cena na 6 zl! Quote
Nadziejka Posted February 7, 2020 Author Posted February 7, 2020 Num 2 zaslonki fioletki cienkie uzywane na koleczkach bardzo ladne,jeszcze ozdobia okienka na wiele wiele stylonowe polecam polecam kolr taki ja tu zdj cena wywol niska bo uzywane dosc dluugo za dwie sztuki 9 zl za wywol beataczl dziekuje pieknie! Num 2 a przepiękne serce ceramika bieluteńkie nowe nie znalazłam zdjęć takiego tutaj ciutke podobne biale blyszczace dość spore cena wywol 3 zl Quote
Nadziejka Posted February 7, 2020 Author Posted February 7, 2020 Num 3 serum jagody akai uzywane polecam polecam zostalo ok polowa buteleczki cena wywol 2 zl Wygładzająco-ujędrniające ekspresowe serum do twarzy i szyi Ziaja Jagody acai Num 3 a ksiazka,,Kontakt,, polecam polecam nauka stan idealny okladka twarda cena wywol 7 zl Opis książki Rzekome odkrycie życia na Księżycu, hipoteza o wymierającej cywilizacji na Marsie, błędna interpretacja kwazarów i pulsarów jako sygnałów nadawanych przez kosmitów, słynne słuchowisko Orsona Wellesa Wojna światów, kontrowersyjne relacje o uprowadzeniach przez UFO. Za każdym razem ludzkość była przekonana, że zetknęła się z istotami z innych planet. Co by było, gdybyśmy rzeczywiście nawiązali kontakt z inteligencją pozaziemską? Nowatorska, fascynująca książka doktora Alberta A. Harrisona, profesora psychologii University of California w Davies, autorytetu w dziedzinie psychologii badań kosmosu, omawia prawdopodobne reakcje ludzi na odkrycie życia na innych planetach. W sposób pasjonujący pokazuje, jakie czynniki kształtują nasze poglądy na możliwość istnienia w kosmosie istot inteligentnych i jak nasze doświadczenia historyczne wpływają na myślenie o życiu w innych miejscach galaktyki. Ujmując zagadnienie SETI z zupełnie nowej perspektywy, autor rozważa wszystkie możliwe skutki kontaktu. Quote
Nadziejka Posted February 7, 2020 Author Posted February 7, 2020 Num 4 janiol szydelkowy bielutenki cena wywol 2 zl Quote
Nadziejka Posted February 7, 2020 Author Posted February 7, 2020 Num 5 dwa czerwone reniferki cudna ozdoba cena wywol za 2 szt 5 zl Quote
Nadziejka Posted February 7, 2020 Author Posted February 7, 2020 Num 6 podusia biala jasiek 40 cm na 40 cm nowy , w opakowaniu jeszcze cena wywol 5 zl Quote
Nadziejka Posted February 7, 2020 Author Posted February 7, 2020 Num 7 lampion metalowy bialy zaraz za dezodorantem.. zapinany ,azurkowy cudny ,dosc duzy stan idealny cena wywol 9 zl beataczl za wywol dziekuje pieknie Quote
Nadziejka Posted February 7, 2020 Author Posted February 7, 2020 Num 8 Naszyjnik niezwykly Wąż piekny srebrny metal bardzo efektowny cena wywol 5 zl tu zdj https://www.google.com/search?rlz=1C1GCEA_enPL871PL871&q=naszyjnik+waz+srebrny&tbm=isch&source=univ&sa=X&ved=2ahUKEwjD-u-5_b7nAhUx8aYKHX9HAnoQsAR6BAgKEAE&biw=1536&bih=754#imgrc=n64TO1MRpFB61M Quote
Nadziejka Posted February 7, 2020 Author Posted February 7, 2020 Num 9 sliczna rozowa oslonka metalowa na doniczunie mala azurkowa metalowa cena wywol 3 zl Num 9 a napis drewienko lekkie bardzo efektowny na dwoch sznureczkach szerokosci wysokosci cena wywol 7 zl za wywol beataczl dziekuje pieknie! Quote
Nadziejka Posted February 7, 2020 Author Posted February 7, 2020 zapraszam Dobredusznki na kramik malenki Quote
Figunia Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 Dziekuje za zaproszenie i choc podrzuce... Quote
beataczl Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 ta podkladka jest piekna, kupilam taka sama juz u Nadziejki :) 1 Quote
beataczl Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 1 godzinę temu, beataczl napisał: ta podkladka jest piekna, kupilam taka sama juz u Nadziejki :) i licytuje nr 1 w cw :) czy nr 2 to takie same jak kupilam niedawno ? identyczne? 1 Quote
Tyśka) Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 Nadziejka jak zawsze na straży psiaków w potrzebie :) 1 Quote
Nadziejka Posted February 7, 2020 Author Posted February 7, 2020 Witajcie iskierki witajcie Jak dobrze ze Jestescie oto co pisze Mureczka o suni cudnej: Sunia bardzo fajna, łagodniutka. Trudno jej zdjęcia zrobić, bo cały czas jest w ruchu. Jak smycz zarzuciłam o płotek, żeby mieć odejście i z nadzieją, że może sunia na chwilę się "zdziwi" i stanie nieruchomo, to zaczęła non stop chodzić w te i we wte - żadne cmokania, miauczenia itd. nie działały - syndrom łańcuchowy:( A tu nasz dziadek Czarek się wita z nową lokatorką (sunia fajnie reaguje na psy): 1 Quote
Nadziejka Posted February 7, 2020 Author Posted February 7, 2020 3 godziny temu, Olena84 napisał: Cegiełkę za 10zł proszę 2 godziny temu, beataczl napisał: i licytuje nr 1 w cw :) czy nr 2 to takie same jak kupilam niedawno ? identyczne? Serduszka Dobreduszenki Dziekuje Dziekuje Dziekuje Olasiu juz czaruje Twoja Cegielenke Beacku iskierko te zaslony tutaj sa w kolorze jasniutenkiego fioletu jak na zdjeciu a tamte Twoje ktore juz u Ciebie , sa ciemniejsze Te zaslonki tez cieniutenkie i piekny odcien jasnego fioletu Quote
Nadziejka Posted February 7, 2020 Author Posted February 7, 2020 Dolozylam fajna ozdobe zapraszam calem sercem Num 9 a napis drewienko lekkie bardzo efektowny na dwoch sznureczkach cena wywol 7 zl Quote
Recommended Posts