jola&tina Posted February 6, 2020 Author Posted February 6, 2020 59 minut temu, NikaEla napisał: Dziś już w Cieplicach nie ma śniegu Czyli już się sanatoriujesz. Wpadnij do nas w wolnej chwili i opowiedz co słychać :) Quote
jola&tina Posted February 6, 2020 Author Posted February 6, 2020 Dobrej nocy i pięknych snów :) Quote
UlaFeta Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 29 minut temu, Aska7 napisał: Dzień dobry : ) Dzień dobry:) Piątek♡ 1 Quote
Besia11 Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 Dnia 6.02.2020 o 07:27, UlaFeta napisał: ♡ i jak dogadala się z psami. Dzień dobry, tak do gadane są ,tydzień potrzebowały wszystkie bo była dzika, a teraz muszę uważać bo jej się wydaje,że widzi i wpada na kogoś lub na coś.:( 2 Quote
NikaEla Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 10 godzin temu, jola&tina napisał: Czyli już się sanatoriujesz. Wpadnij do nas w wolnej chwili i opowiedz co słychać :) Od 7 rano biegam na ćwiczenia, baseny, rowerki itd. wszystko kończy się przed obiadem ( jedynie dziś mam do 15 jakieś zabiegi). W pokoju jestem z dwiema bardzo sympatycznymi dziewczynami ( sporo ode mnie młodszymi) po południu razem chodzimy na spacerki, robimy sobie herbatke, czytamy lub rozmawiamy. Planujemy w sobotę wypad do kina w Jeleniej Górze. 2 Quote
NikaEla Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 6 minut temu, Aska7 napisał: Jak prawdziwe kuracjuszki : ) Nie do końca ;) na balety nie chodzimy Poprzedniej nocy w jednym pokoju na naszym piętrze była bardzo głośna impreza, ale to nie moje klimaty Quote
jola&tina Posted February 7, 2020 Author Posted February 7, 2020 51 minut temu, NikaEla napisał: Od 7 rano biegam na ćwiczenia, baseny, rowerki itd. wszystko kończy się przed obiadem ( jedynie dziś mam do 15 jakieś zabiegi). W pokoju jestem z dwiema bardzo sympatycznymi dziewczynami ( sporo ode mnie młodszymi) po południu razem chodzimy na spacerki, robimy sobie herbatke, czytamy lub rozmawiamy. Planujemy w sobotę wypad do kina w Jeleniej Górze. Wypoczywaj a jak będziesz miała już dosyć ćwiczeń, to zastrajkuj i powiedz, że o 7 nie wstajesz :) Quote
jola&tina Posted February 7, 2020 Author Posted February 7, 2020 Lajki mi się skończyły :( 4 minuty temu, Maciek777 napisał: Zapraszamy! Witamy Wujka-wędrowniczka, który gdzieś wywędrował i rzadko :( bywa na Dogo 3 minuty temu, Kamila Proc napisał: w goreeeee Oczywiście,że w góręęęęęęęęęęęęęęęę Quote
jola&tina Posted February 7, 2020 Author Posted February 7, 2020 Przed chwilą, Kamila Proc napisał: podnosze, bo nie mam nic do roboty I tak trzymać, robota nie zając a podnoszenie bardzo ważne!!!!! 1 Quote
Kamila Proc Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 17 minut temu, jola&tina napisał: I tak trzymać, robota nie zając a podnoszenie bardzo ważne!!!!! tak mi mof Quote
jola&tina Posted February 7, 2020 Author Posted February 7, 2020 18 minut temu, Polek napisał: Pozdrowienia znad morza. Witamy, miło, że nas znalazłeś. Pozdrawiam z gór :) Quote
Aska7 Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: podnosze, bo nie mam nic do roboty Ty tak nie mów, bo mi się to z częstowaniem w gościach kojarzy. Jedz, jedz, bo i tak miałam wyrzucić... 2 Quote
Kamila Proc Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 11 minut temu, Aska7 napisał: Ty tak nie mów, bo mi się to z częstowaniem w gościach kojarzy. Jedz, jedz, bo i tak miałam wyrzucić... cos w tym je Quote
jola&tina Posted February 7, 2020 Author Posted February 7, 2020 53 minuty temu, Aska7 napisał: Ty tak nie mów, bo mi się to z częstowaniem w gościach kojarzy. Jedz, jedz, bo i tak miałam wyrzucić... Właśnie jestem głodna :( Nie zostało komuś coś ? Quote
Kamila Proc Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 1 godzinę temu, jola&tina napisał: Właśnie jestem głodna :( Nie zostało komuś coś ? nie 1 Quote
Recommended Posts