Nadziejka Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 5 godzin temu, Alvenka napisał: Bardzo dziękuję Koki-99 za bazarek :) dla Cyganka. Dziękuję też wszystkim kupującym za pomoc :) Dzisiaj mam mieć wszystkie dokumenty z lecznicy i może uda się wreszcie zrobić ogólnokrajową zbiórkę bo kwota powalająca. Piesek ma wstawione implanty i już próbuje na tej nóżce stawać, ale najpierw musi się nauczyć, że ma tą nogę i może na niej stanąć. (Anna61 z miau.) Udało mi się zarejestrować, ale zupełnie nie potrafię się tutaj poruszać :( Poprzednia wersja była zdecydowanie łatwiejsza i to samo z miau, mam starszą wersję bo też było ciężko się poruszać w nowej. Z całego serca pozdrawiamy Aniu Ciebie i zwierzunkowo calunkie piesiowi stokroć stokroć zaraz dokoncze maluni choć kramik dla Cyganka kochanego Quote
Nadziejka Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 Zapraszam serduszka zapraszam tylko maluczki linkus mi wychodzi ... Na ratunek Cygankowi ! Sercem calem roznosci pachnidełka ozdoby książki do 30 stycznia .. Quote
Alvenka Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 Dziękuję ślicznie Koki-99 i Nadziejka :) Quote
Nadziejka Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 Num 14 jeszcze prosimy spokojnej nocy Quote
Nadziejka Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 https://noizz.pl/wywiady/organizacje-nie-odbiora-juz-konajacych-zwierzat-z-rak-oprawcow/grbrgrn modlmy się aby najgorsze nie doszło do skutku .. Quote
Koki-99 Posted January 17, 2020 Author Posted January 17, 2020 11 godzin temu, Nadziejka napisał: Num 14 jeszcze prosimy spokojnej nocy Dziękuję bardzo i już zapisuję :) Quote
Koki-99 Posted January 17, 2020 Author Posted January 17, 2020 9 minut temu, agat21 napisał: 14 poproszę Kochana, Nadziejka kupiła chwilkę przed Tobą. Jak Bardzo Ci zależy, to sprawdzę ile mam materiałów i zrobię Ci taką lub podobną bransoletkę na zamówienie. I oczywiście na wymiar. To jak, poczekasz? Quote
agat21 Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 4 minuty temu, Koki-99 napisał: Kochana, Nadziejka kupiła chwilkę przed Tobą. Jak Bardzo Ci zależy, to sprawdzę ile mam materiałów i zrobię Ci taką lub podobną bransoletkę na zamówienie. I oczywiście na wymiar. To jak, poczekasz? Poczekam :) Bardzo chętnie :) Dzięki! Quote
Koki-99 Posted January 17, 2020 Author Posted January 17, 2020 Przed chwilą, agat21 napisał: Poczekam :) Bardzo chętnie :) Dzięki! Fajnie, dam znać do wieczora co mam. Na jaką łapkę robimy? Ja mam 16 cm w nadgarstku, może taka być? Quote
agat21 Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 7 minut temu, Koki-99 napisał: Fajnie, dam znać do wieczora co mam. Na jaką łapkę robimy? Ja mam 16 cm w nadgarstku, może taka być? Może, ja mam 15cm, ale za ciasna nie będzie wygodna. Quote
Koki-99 Posted January 17, 2020 Author Posted January 17, 2020 2 godziny temu, agat21 napisał: Może, ja mam 15cm, ale za ciasna nie będzie wygodna. Przerobię dla Ciebie nr 15 i będzie podobna. Czy zawieszka z koniczynką może zostać? Edit: Mam dwie propozycje 1. koraliki szklane, fasetowane + szklane perełki przekładane kuleczkami onyksu 2. koraliki szklane, fasetowane + akrylowe (plastik) przypominające hematyt przekładane czarnymi lub onyksem Quote
Koki-99 Posted January 17, 2020 Author Posted January 17, 2020 5 godzin temu, Nadziejka napisał: https://noizz.pl/wywiady/organizacje-nie-odbiora-juz-konajacych-zwierzat-z-rak-oprawcow/grbrgrn modlmy się aby najgorsze nie doszło do skutku .. Podpisałam petycję i wszystkich zachęcam. Quote
Nadziejka Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 https://noizz.pl/wywiady/organizacje-nie-odbiora-juz-konajacych-zwierzat-z-rak-oprawcow/grbrgrn pozwol ze jeszcze wstawie I podpisujmy petycję kochani https://www.petycjeonline.com/petycja_przeciwko_zlikwidowaniu_prawnej_ochrony_zwierzat_w_polsce Quote
Koki-99 Posted January 17, 2020 Author Posted January 17, 2020 6 minut temu, Figunia napisał: Witam i prosze nr 8 i 19. Pozdrawiam. Bardzo dziękuję i zapisuję :) Quote
Nadziejka Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 Iskierko sciskamy ogromnie za piesiunia prosimy jeszcze te cudeczka num 22 Quote
Koki-99 Posted January 17, 2020 Author Posted January 17, 2020 Serdecznie Ci dziękuję i już zapisuję :) Quote
Nadziejka Posted January 18, 2020 Posted January 18, 2020 Moje skarby szykują na Twoje rece 50 zl Cegielke Zycia dla Cyganka pod koniec kramiku będziemy wszystko slac pozdrawiamy ogromnie pozdrawiamy Quote
Nadziejka Posted January 18, 2020 Posted January 18, 2020 Dnia 16.01.2020 o 21:43, Alvenka napisał: Dziękuję ślicznie Koki-99 i Nadziejka :) Aniu modlimy z całego serducha za Cygunia Obys mogla obys znalazła miejsce bezpiecznie psinunia ulokować Quote
Koki-99 Posted January 18, 2020 Author Posted January 18, 2020 3 godziny temu, Nadziejka napisał: Moje skarby szykują na Twoje rece 50 zl Cegielke Zycia dla Cyganka pod koniec kramiku będziemy wszystko slac pozdrawiamy ogromnie pozdrawiamy A to niespodzianka, bardzo, ale to bardzo dziękujemy :) Quote
Koki-99 Posted January 18, 2020 Author Posted January 18, 2020 Pw powysyłane. W poniedziałek wyślę pierwsze przesyłki i zaczniemy się rozliczać. Bardzo, ale to bardzo dziękuję kupującym za wielkie serce :) Piesełek w ten weekend wraca do domu, tzn. do Anny, ale bardzo pilnie poszukuje domu, który się nim zajmie odpowiednio po operacji. Może powstanie tu na dogo jego wątek tak jak na miau, bo może prędzej odezwie się dobra dusza, która go przygarnie i pomoże w rehabilitacji. No i nadal będzie kwestia zapłaty za operację. Mam nadzieję, że nie zostawimy Anny z tym samej. Ja już planuję następny bazarek. Być może ciuszkowy, być może z pachnidłami.Ale to na razie plany :) 1 1 Quote
Recommended Posts