Jump to content
Dogomania

Zakończony i już prawie rozliczony trochę walentynkowy bazarek na karmę dla DT i bezdomniaków do 09.02.2020

Recommended Posts

Posted

Wysłane listy do: Kara., gosia7

Zapraszam serdecznie, może jeszcze ktoś, coś? Mamy fajne serduszka handmade i własnoręcznie robione kartki walentynkowe. No i serwetki różne nieustająco są.

Posted
Dnia 6.02.2020 o 20:21, Nadziejka napisał:

Aniu czy jestem w rozliczenie wpisana?

zaraz popatrze jeszcze kartenki cudne

prosze num 8 a i 8 e

Dopisuję i dzięki :) Rozliczenie też już aktualizuję. Niedługo poleci pw. 

A tak w ogóle jutro koniec bazarku. :(

Posted

Ja poproszę jeszcze 4szt. poz.6,czyli taki sam zestaw serwetek z kotkami ,jaki był robiony dla mnie:)

Ta licytacja jest w imieniu SabaS z miau i od Niej będzie wpłata i do Niej wysyłka.Namiary podam na PW.

• Like 1
Posted
23 godziny temu, gosia7 napisał:

Ja poproszę jeszcze 4szt. poz.6,czyli taki sam zestaw serwetek z kotkami ,jaki był robiony dla mnie:)

Ta licytacja jest w imieniu SabaS z miau i od Niej będzie wpłata i do Niej wysyłka.Namiary podam na PW.

Dzięki :) Ale super. Proszę w takim razie o pw, z mojej strony wszystkie namiary i kwoty bez zmian. 

Na wykonanie trzeba będzie troszkę poczekać (nie ma zapasu nici, więc na pewno około tygodnia). 

Bardzo dziękuję za promowanie bazarku :) 

Twoja przesyłka Gosiu jest już na poczcie, dotarła 6.02 i jest awizo, nie pamiętam komu miałam napisać że już dotarła bo ktoś prosił, jeśli Tobie to przepraszam ale zapomniałam.

Bazarek rozliczę jutro, dziś czynny do 00;00 - może jeszcze jakaś duszyczka zawędruje :)

Dziękuję wszystkim dotychczas tutaj obecnym za zaglądanie, podrzucanie i kupowanie :)

Posted

Przekazałam na PW Twoje dane,przelew będzie z tytułem : "SabaS z miau za serwetki"

Promowałam bardzo mocno na kocim forum te cudne serweteczki:) 

Posted
14 godzin temu, gosia7 napisał:

sue,czy wpłata od SabaS dotarła? Ona chciałaby wiedzieć,wysłała we wtorek:)

Doszła. Bardzo dziękuję :)

Proszę jednak o cierpliwość co do realizacji, dopiero w poniedziałek kupię (mam nadzieję) nici, bo u nas w mieście zawiodła dostawa. 

Posted

Znalezione obrazy dla zapytania: gify misie teddy

Aniu pozdrawiam lapenki

slij rozliczonko

prosze o wysylke listem zwyklym priorytetem

czy wyslyka bedzie z jednego  miejsca?

a nie ma mnie w rozliczeniu