sue Posted January 30, 2020 Author Posted January 30, 2020 5 godzin temu, Kara. napisał: Czy moja przesyłka już wyszła? Bo nie wiem czy szukać czy nie. Jeszcze nie wysłałam Quote
gosia7 Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 Piękne artystyczne serwetki w kotki polecam:) Quote
sue Posted February 3, 2020 Author Posted February 3, 2020 Wysłane listy do: Kara., gosia7 Zapraszam serdecznie, może jeszcze ktoś, coś? Mamy fajne serduszka handmade i własnoręcznie robione kartki walentynkowe. No i serwetki różne nieustająco są. Quote
Nadziejka Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Aniu czy jestem w rozliczenie wpisana? zaraz popatrze jeszcze kartenki cudne prosze num 8 a i 8 e 1 Quote
sue Posted February 8, 2020 Author Posted February 8, 2020 Dnia 6.02.2020 o 20:21, Nadziejka napisał: Aniu czy jestem w rozliczenie wpisana? zaraz popatrze jeszcze kartenki cudne prosze num 8 a i 8 e Dopisuję i dzięki :) Rozliczenie też już aktualizuję. Niedługo poleci pw. A tak w ogóle jutro koniec bazarku. :( Quote
gosia7 Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 Ja poproszę jeszcze 4szt. poz.6,czyli taki sam zestaw serwetek z kotkami ,jaki był robiony dla mnie:) Ta licytacja jest w imieniu SabaS z miau i od Niej będzie wpłata i do Niej wysyłka.Namiary podam na PW. 1 Quote
sue Posted February 9, 2020 Author Posted February 9, 2020 23 godziny temu, gosia7 napisał: Ja poproszę jeszcze 4szt. poz.6,czyli taki sam zestaw serwetek z kotkami ,jaki był robiony dla mnie:) Ta licytacja jest w imieniu SabaS z miau i od Niej będzie wpłata i do Niej wysyłka.Namiary podam na PW. Dzięki :) Ale super. Proszę w takim razie o pw, z mojej strony wszystkie namiary i kwoty bez zmian. Na wykonanie trzeba będzie troszkę poczekać (nie ma zapasu nici, więc na pewno około tygodnia). Bardzo dziękuję za promowanie bazarku :) Twoja przesyłka Gosiu jest już na poczcie, dotarła 6.02 i jest awizo, nie pamiętam komu miałam napisać że już dotarła bo ktoś prosił, jeśli Tobie to przepraszam ale zapomniałam. Bazarek rozliczę jutro, dziś czynny do 00;00 - może jeszcze jakaś duszyczka zawędruje :) Dziękuję wszystkim dotychczas tutaj obecnym za zaglądanie, podrzucanie i kupowanie :) Quote
gosia7 Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 Przekazałam na PW Twoje dane,przelew będzie z tytułem : "SabaS z miau za serwetki" Promowałam bardzo mocno na kocim forum te cudne serweteczki:) Quote
gosia7 Posted February 14, 2020 Posted February 14, 2020 sue,czy wpłata od SabaS dotarła? Ona chciałaby wiedzieć,wysłała we wtorek:) Quote
sue Posted February 14, 2020 Author Posted February 14, 2020 14 godzin temu, gosia7 napisał: sue,czy wpłata od SabaS dotarła? Ona chciałaby wiedzieć,wysłała we wtorek:) Doszła. Bardzo dziękuję :) Proszę jednak o cierpliwość co do realizacji, dopiero w poniedziałek kupię (mam nadzieję) nici, bo u nas w mieście zawiodła dostawa. Quote
Nadziejka Posted February 15, 2020 Posted February 15, 2020 Aniu pozdrawiam lapenki slij rozliczonko prosze o wysylke listem zwyklym priorytetem czy wyslyka bedzie z jednego miejsca? a nie ma mnie w rozliczeniu Quote
Recommended Posts