xxxx52 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 W takim stanie piesek nie nadaje sie do adopcji! Piesek ten na wczoraj potrzebuje doswiadczonego DT i zabezpieczenia podczas spacerow,ale wpierw na terenie dobrze zabezpieczonego ogrodka. Quote
supergoga Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Myślę, że na początek małemu potrzebna byłaby diagnoza medyczna. Pomyslimy Kasiu o tym po Świętach. Quote
taxelina Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 potrzebuje dane do ogloszenia, imie i info,... Quote
snuszak Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 deer prosiła to napisałam a ze trzeba było szybko imie ustalić to została wybrana propozycja Tobi, moim zdaniem ladnie pasuje do psiaka wiec i zmieniam tytuł na Tobiego! Quote
snuszak Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 teraz tylko pozostaje czekac na tymczas .... Quote
supergoga Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Prawdopoodbnie w przyszłym tygodniu -chyba że damy radę w tym - Tobi pojedzie do weta na przebadanie i do hoteliku na socjalizację. Quote
snuszak Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 ok 15/20 km od Pozniania, wiec napisz ze Poznań bo zawsze dowiezc to nie problem :p Quote
snuszak Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Jeśli Marta potwierdzi nastepny piatek to Tobi wtedy pojedzie ze schroniska do wetki Quote
snuszak Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Marta potwierdza ale dopiero koło 17, czy dobrze pamietam ze wetka jest do 17? czy moze jednak dłuzej? A jesli nie do wetki to moze do hotelu od razu? A moze Tobie Goga uda sie podjechac w tygodniu? Zobaczyc astki i Nefiego na zywo :razz: Quote
aldira Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Ja bym proponowała zrobić mu ładne zdjątka , jeśli nie chce wyjść to wziąć go na ręce i popstrykać na jakiejś łączce , w parku. Moim zdaniem to by bardzo pomogło do adopcji pieska. A pisze to , gdyż zwracano uwagę na psy które było ładnie sfotografowane i adopcje udana;)...poddaje taki pomysł.;) Quote
supergoga Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Wetka jest do 20.00. Spokojnie zdążymy. Wolę żeby tutaj go zbadano. Jeśli w schronie są książeczki zdrowia, weźcie z biura książeczkę Tobiego. Ja będę u wetki i zabiorę Tobusia do hotelu wieczorem. W tygodniu nie przyjadę, mamy w środku tygodnia nocną akcję transportową Kory do Danii, z wtorku na środę. A niestety praca do 16.00. Nie dam rady. Zdjęcia zrobimy np. u wetki i w hotelu Karina porobi także. Dopero jak poznamy zachowanie i stan zdrowia psa możemy zacząć promowanie psiaka. Przepraszam, że więcej nie dam rady - dzisiaj umarła Puma ['] Quote
snuszak Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Wspolczucia w powodu Pumy, nie miałam okazji poznac jej osobicie ale piakna byla na zdjeciach ['] aldira jak tylko bedziemy mogli zrobic lepsze zdjecia to na pewno je zrobimy ;) Quote
rita60 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Na pierwsza Tobisiu....... supergoga przykro mi:-( Quote
snuszak Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 Tobi na pierwszą, moze już niedługo jak hotelik wypali zobaczymy chłopaka na zdjęciach w pełnej krasie :razz: Quote
supergoga Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Hotelik czeka. Jeśli Tobi nie chce iść na smyczy może da się wziąć na ręce. Bo szkoda tracic okazję. Jeśli Marta będzie jechała - gdyby zajrzała przed wyjazdem do mnie dałabym smycz dla Ciebie, od Kory. Quote
marta23t Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 nie ma sprawy-przed 17 zajadę ale błagam przypomnij mi Gosia w czwartek wieczorem albo w piątek rano smsem albo na pw bo mam taki sajgon w robocie, że zapominam jak się nazywam:oops: i martwię się, że mi wyleci z głowy Quote
supergoga Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 ok, postaram się, choć też sajgon. Napiszę sms. Quote
snuszak Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 ja mam w razie czego mały kaganiec, chociaz nie sadze by mial sie przydac :diabloti: zabiore kocyk i jak najbardziej mam zamiar go wytaszczyc na rekach bo na spacer dobrowolnie pewnie wybierac sie nei bedzie ;) Quote
snuszak Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Tobi zaraz nadejdzie na Ciebie czas :diabloti: juz nie moge sie doczekac Twoich zdjec w pełnej krasie i kolejki chetnych na Ciebie Quote
marta23t Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Tobi dziś jest Twój dzień:diabloti::evil_lol: Kasia odezwę się jak ruszę z Poznania ale około 17 / troszkę po/ będę:lol: Quote
snuszak Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 Więc może napisze co z Tobim. Wczoraj Tobi został wyciągnięty ze schroniska i zawieziony do wetki. Jeszcze w schroniskowym boksie raz na mnie kłapnął zębami bo tak bał się opuścić miejsca. W samochodzie na moich kolanach bardzo grzecznie spał. Jednak dobrych wieści nie będzie, Tobi ma bardzo słaby wzrok - praktycznie nie widzi i dlatego tak bardzo bał się opuścić boks w którym mieszkał bo już go poznał. Miał liczne strupki i ranki, uszy poprzegryzane na wylot - wszytsko stare pewnie z czasów jak sie błakał. Sierść w kiepskim stanie - wypada całymi kępkami. Słuch tez nie najlepszy, Tobi powinien być tez wykastrowany i ma serce do kontroli. Ma po zębach 6 lat. Pomocy gdzie dla takiego psiaka szukać domu???? Moze coś jeszcze Supergoga dopisze, bo to z nią pojechał chłopak do hoteliku, ona ma zdjęcia. Co robić???? Nie mamy pieniędzy by takiego psiaka trzymać długo w hoteliku, domek byłby cudem, ale pewnie mało możliwym :shake::shake::shake: Quote
rita60 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Rzeczywiscie ciezka sprawa,trudno znalezc domek młodemu,zdrowemu psu:shake:snuszkak ale on ma dopiero 6 lat i juz takie problemy z oczkami,moze trzeba by go zdiagnozowac,moze to wyleczalne:roll: Quote
Recommended Posts