Jump to content
Dogomania

Rozliczony.....Zapraszam na moc różności do ślepego Promyczka i Bartusia do 8.12.19

Recommended Posts

Posted
4 godziny temu, WiosnaA napisał:

Moje zwierzaki strasznie ostatnio chorują,a Amiczek,to już w ogóle,wczoraj na sygnale z  nim pognałam do weta :(. Wróciłam teraz z usg i doktor wypatrzył jakiś "twór",który się nie podoba,ale którego sam nie mógł określić dokładnie,ze względu na umiejscowienie, bo kształt sugerować może najgorsze :(:(

biedactwo:((((

Posted
7 godzin temu, Olena84 napisał:

proszę kt: 5, 7, 19, 21, cw: 44

Witaj Olenko :) i serdecznie dziękuję  za zakupy!

5 godzin temu, Aldrumka napisał:

czy znany jest sklad skarpetek z Mikołajem, pytam poniewczasie  ale najwyżej zamienię na cegiełkę

czy wgladaja na bawełniane ?

Nie mam niestety opakowania gdzie był skład,bo w komplecie było kilka par,a jedna została podarowana tu  na bazarek.Na moje oko bawełny mają sporo w składzie,przyjemne i ciepłe  w dotyku.Nie ma problemu Aldrumko,anuluję najwyżej zakup.

3 godziny temu, PeLala napisał:

biedactwo:((((

No biedak:(, robimy badania i próbujemy ustalić co się dzieje,bo choróbstwa się skumulowało:(

3 godziny temu, PeLala napisał:

ja wezme jeszcze 29kt

Dziękuję serdecznie!

43 minuty temu, yucca napisał:

Witam i poproszę w opcji KT nr- 21, 26 i 36

oraz w licytacji nr- 20g, 22, 40, 62 i 87.

Dziękuję :)

Witaj yuccco, dziękuję w imieniu piesków i swoim za ogromne zakupy!

Pędzę zapisywać :)

Posted

A ja podrzucę i przy okazyji poproszę

Nr35

Beżowy sweterek ozdobiony przy szyi perełkami,nowy

Rozmiar S/M , pacy-48cmx2 , długość 63cm , 100% akryl

Cena wyw.- 12zł

• Like 1
Posted
7 godzin temu, Aska7 napisał:

22 w KT poproszę

Witam serdecznie na bazarku i pięknie dziękuję za zakupy.

4 godziny temu, Olena84 napisał:

zalicytuję jeszcze nr 11

Dziękuję Olenko.

3 godziny temu, elik napisał:

Nr35

Cena wyw.- 12zł

Dziękuję ślicznie Elu...jaką opcję mam zaznaczyć?

Posted
14 godzin temu, Aldrumka napisał:

Podtrzymuję zakup skarpetek :)

czy pod wolnymi, na końcu, liczbami jeszcze się coś pojawi ?

Dziękuję. Co do wolnych numerków..,tak,miałam w planie  wstawiać  jeszcze fanty,ale raczej nie dam rady już na tym bazarku.

Pół roku temu adoptowałam kotkę,która wcześniej była po wypadku z bezwładem tyłu,wyszła wtedy , biegała u mnie całe lato,jednak teraz chyba w kręgosłupie coś się odnawia,bo chodzić nie da rady i łapki siadają.

Mam 3 koty, u jednej niedawno wykryto białaczkę, przebadałam wszystkie,żeby ew. dwójkę zaszczepić....3 koty mam zarażone białaczką:(

I Amiczek mój kochany :), od ponad roku mamy straszny problem z pazurkami,-sprawa autoimmunobiologiczna, od dwóch tygodni jednak był spokój...ale w ostatnich dniach ma ostry stan zapalny , temperatura ponad 40,dziś 41 z kreskami...może wątroby,może ten "twór", lekarze badają i robią co mogą, wyniki złe :( , o przetaczaniu krwi dziś mowa była :(,...wróciłam z kroplówek,ale po południu znów jadę...

Nie wiem co za plaga nas dotknęła....

3 godziny temu, jola&tina napisał:

W górę śliczny bazarku!!!

Dziękuję za podnoszenie.

Bardzo proszę pilnujcie bazarku,zapraszajcie ludzi,bo nasze staruszki  są na minusie i potrzebują pieniążków .

Ja w tej chwili na swoje zwierzaki wydaję majątek i nie mogę nawet ogłoszeń Bartusiowi i Promyczkowi wyróżnić :(:( , ...i nawet bazarku jak zawsze nie mogę normalnie poprowadzić,bo w lecznicy siedzę.....Przepraszam Was Kochani!

Posted
22 minuty temu, WiosnaA napisał:

Ja w tej chwili na swoje zwierzaki wydaję majątek i nie mogę nawet ogłoszeń Bartusiowi i Promyczkowi wyróżnić :(:( , ...i nawet bazarku jak zawsze nie mogę normalnie poprowadzić,bo w lecznicy siedzę.....Przepraszam Was Kochani!

Aniu kochana nie przepraszaj, bo nie masz za co. Serdecznie współczuję z powodu zmagań z chorobami Twoich zwierzaczków. Bądź dobrej myśli. Po burzy zawsze przychodzi słońce i na Waszym niebie też zaświeci. A ogłoszenia promyczka i Bartusia wyróżnię, tylko proszę podrzuć mi na PW linki do tych ogłoszeń.

• Like 1
Posted
6 godzin temu, esza napisał:

Dzień dobry :) Poproszę jeszcze w opcji KT Nr 83 gumki w pojemniczku , i dane do przelewu.

Bardzo dziękuję. Jutro postaram się zważyć fanty i wyślę dane.

6 godzin temu, elik napisał:

Aniu kochana nie przepraszaj, bo nie masz za co. Serdecznie współczuję z powodu zmagań z chorobami Twoich zwierzaczków. Bądź dobrej myśli. Po burzy zawsze przychodzi słońce i na Waszym niebie też zaświeci. A ogłoszenia promyczka i Bartusia wyróżnię, tylko proszę podrzuć mi na PW linki do tych ogłoszeń.

Dziękuję Elu.Podeślę póżniej.

3 godziny temu, yucca napisał:

Poproszę jeszcze nr 18 KT i to co licytowałam a jeszcze jest moje również poproszę w opcji KT bo mi już kilka rzeczy uciekło :D :D

Dobrze,zmienię na Kt.Dziękuję najserdeczniej!

Posted
10 godzin temu, elik napisał:

Nr35

Cena wyw.- 12zł

Zapomniałam dodać, że proszę w opcji K.T.