Nadziejka Posted November 28, 2019 Author Posted November 28, 2019 Dnia 26.11.2019 o 14:23, Olena84 napisał: hopsamy 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: i w goree 2 godziny temu, Radek napisał: Już po obiedzie, więc można zajrzeć na bazarek. Dnia 27.11.2019 o 00:08, koja napisał: hooop Nadziejkowo Swiateczkowo Lapenkom u Mestudio i Misiowi Oleneczki do 13 grudnia g 20. zapraszam serduchem w odwiedziny Quote
Radek Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 Wesoło tutaj było i po południu i wieczorem. Quote
Radek Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 6 godzin temu, Kamila Proc napisał: zapraszamyyy Teraz to już nawet weekendowo. 1 Quote
Nadziejka Posted November 29, 2019 Author Posted November 29, 2019 35 minut temu, Radek napisał: Misie już w zimowych ubrankach. zaproszonka nocne dziekuje wujenku dziekuje Quote
malagos Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 Wstajemy, wstajemy! Taka śliczna sobota, słonecznie, trochę mrozu. Moje zwierzaki już po śniadanku, po spacerkach, Szarik po zabawie w sadzie znaleziona gałęzią ogryza mięsnego gnatka :) 1 Quote
Radek Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 2 godziny temu, malagos napisał: Moje zwierzaki już po śniadanku, po spacerkach Nasze psiaki po porannym wyjściu pobrykały trochę w domu i teraz śpią:) 1 Quote
Radek Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: fajnie im I trochę spokoju w domu było. 1 Quote
Nadziejka Posted November 30, 2019 Author Posted November 30, 2019 12 godzin temu, malagos napisał: Wstajemy, wstajemy! Taka śliczna sobota, słonecznie, trochę mrozu. Moje zwierzaki już po śniadanku, po spacerkach, Szarik po zabawie w sadzie znaleziona gałęzią ogryza mięsnego gnatka :) Serducka lapenki i Ciocie pozdrawiamy goraco kochani ja dziś od 5 rano na nogach ...dopiero po 19 tej dotarlam z pracy do domku ledwie zyw i wymarznieta ... czasem bardzo ciężko ze wsyckich stron ale jest praca jest daleko i b ciężko ale jest poki daje rade , nie poddam absolutycznie po nocach i rankiem piore gotuje sprzątam ...z nadzieja na lepsze Bardzo raduje serce moje jak widze ze Jestescie ze przybywacie pozdrawiam spokojnej nocy lapenkom i Wam iskierki czekam czekam na jeden choć dzień wolnego ... 2 Quote
Radek Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 6 godzin temu, Kamila Proc napisał: spokoj wazna rzecz A nawet bardzo ważna. 2 godziny temu, Nadziejka napisał: kochani ja dziś od 5 rano na nogach ... To nie jest dobra pora na wstawanie, wstaję tak w tygodniu i raczej za tym nie przepadam. Quote
Radek Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 6 godzin temu, malagos napisał: Dziś mozna poleniuchować :) 4 godziny temu, Kamila Proc napisał: troche mozna, fakt I dlatego dziś zrobiłem sobie dzień leniwca. Quote
Recommended Posts