Jump to content
Dogomania

Zakończony - Nowy fant Tunika w stylu BOHO, Cegiełkowo-odzieżowy na wsparcie dla suniek wyciągniętych ze schroniska - glany, buty sportowe Gola, dziecięce śniegowce ocieplane i inne fajne rzeczy do 1.12. godz.20.00

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, Aldrumka napisał:

Nie chcę się narzucać bo może chcecie się spotkać , ale mogłyby portki przejść przeze mnie, ale odbiór (i przekazanie fantu iwnie)  piątek lub poniedziałek, a dostawa na Pragę w kolejnych dniach

Super:)))))

• Like 1
Posted
10 minut temu, mdk8 napisał:

bardzo chętnie :)

To moze jak kiedyś  przy złotychh Tarasach, tylko jutro nie ma mnie w biurze, więc w piatek najwcześniej , a jesli jutro to bedę wieczorem w domu na Ochocie

Posted
1 godzinę temu, iwna5702 napisał:

To moze jak kiedyś  przy złotychh Tarasach, tylko jutro nie ma mnie w biurze, więc w piatek najwcześniej , a jesli jutro to bedę wieczorem w domu na Ochocie

piątek pasuje  napisałam pw :)

• Like 1
Posted
30 minut temu, UlaFeta napisał:

Iwonko czy sunie są tylko pod Twoją opieką czy jeszcze ktoś pomaga? 

Mam pomagającą osobę, która w zasadzie od początku wspiera "moje" psiaki na dogo kwotą 200,- zl. i to jest Alicja W. Mam tez stałą deklarację od Israela i Doroty K (tez spoza dogomanii) .Pozostała kwota za hotelik jest do opłacenia z mojej strony - nie wiem,  czy tym wyjasnieniem odpowiedziałam na Twoje pytanie:)?

Posted
1 minutę temu, iwna5702 napisał:

Mam pomagającą osobę, która w zasadzie od początku wspiera "moje" psiaki na dogo kwotą 200,- zl. i to jest Alicja W. Mam tez stałą deklarację od Israela i Doroty K (tez spoza dogomanii) .Pozostała kwota za hotelik jest do opłacenia z mojej strony - nie wiem,  czy tym wyjasnieniem odpowiedziałam na Twoje pytanie:)?

To mamy dla Ciebie niespodziankę:)

Przepraszam,ze zapytalam.

• Like 1
Posted
12 godzin temu, Aldrumka napisał:

Jeśli te butki nie są wąskie to poproszę nr 6 KT

Mam propozycje , może zrobimy przymiarkę - ale dziś nie mam ich ze sobą - jeśli się bysmy spotkały w poniedziałek to przyniosę , przymierzysz w domu i albo zostaną albo wrócą na bazarek - bo jeszcze będzie otwarte do 01.12.  :)

Posted
2 godziny temu, iwna5702 napisał:

Mam propozycje , może zrobimy przymiarkę - ale dziś nie mam ich ze sobą - jeśli się bysmy spotkały w poniedziałek to przyniosę , przymierzysz w domu i albo zostaną albo wrócą na bazarek - bo jeszcze będzie otwarte do 01.12.  :)

też o tym myślałam ale uznałam, ze tak długa rezerwacja  do poniedziałku wieczór może być nie fair; jeśli można to proszę o rezerwację i spotkajmy się w poniedziałek tam gdzie zwykle (także fant UliFety)

Posted
2 godziny temu, Aldrumka napisał:

też o tym myślałam ale uznałam, ze tak długa rezerwacja  do poniedziałku wieczór może być nie fair; jeśli można to proszę o rezerwację i spotkajmy się w poniedziałek tam gdzie zwykle (także fant UliFety)

Dobrze - to rezerwacja poz. 6 do poniedziałku do godz. 19stej  :)