Jump to content
Dogomania

ZAKOŃCZONY - Superancka rozkloszowana spódnica CLICK z pianki na utrzymanie Szanty do 24 XI g.21.00

Recommended Posts

Posted

Zapraszam serdecznie do licytowania i zakupu fajnej spódnicy polskiej firmy CLICK. Jest uszyta z tzw. pianki, dwukolorowej, z zewnątrz stalowoszarej. Dzięki temu materiałowi ciekawie się układa. Bardzo ładnie, taka puszysta jest, co przy zebraniu w talli fajnie wygląda na sylwetce. Nie jest krótka, przy moim wzroście 165cm sięga do kolan. Ma dwie ukryte kieszenie po bokach. Zapinana z tyłu na suwak. Na wieszaku nie wygląda aż tak efektownie, może znajdę jakieś zdjęcia w sieci. Stan idealny. Rozmiar 36, ale to taki większy 36 :)

Cena wywoławcza 30 zł.

Licytacja trwa do 24 listopada do 21.00.

Pieniądze ze sprzedaży zasilą konto pechowej Szanty, która wróciła z adopcji i w hotelu u szafirki czeka na normalny wreszcie dom.

ZAPRASZAM! :))

LICYTUJE

Aśka7 za wywoławczą

przebija plastelina na 33 zł

przebija Aska7 na 35 zł

i przebija samą siebie Aska7 na 40 zł (baaaardzo dziękuję! :))))))

WYGRYWA Aska7!

Serdeczne dzięki :)

75362294_693796524443266_293832243584329

75478393_2405207266474806_62163328129250

77314257_678854365976085_385912753965393

74706417_415347836051963_832575054803265

76199073_1481257048691934_67003431357566

Posted
1 minutę temu, Jo37 napisał:

Niestety nie da się zgubić 30 kg i 30 lat.

oj oj, myślę, że da się :) ale 30 kg na pewno nie masz do zrzucania, bo jakbyś tyle zrzuciła, to by Cię nie było widać. :)

Posted
4 godziny temu, Mazowszanka13 napisał:

Podrzucam spódniczkę. Niestety, jestem ciut większa.

4 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

Ja też... :(

34 minuty temu, yucca napisał:

Ale piękna :) tylko ja to chyba za stara jestem na takie cuda.

No dajcież spokój! Wszystko jest w naszych głowach. Była taka fajna opowieść o kobiecie, która przez całe życie zastanawiała się co myślą o niej inni, miała różne obiekcje, obawy, a to czy jest za gruba, a to czy jest za chuda, czy wypada jej nosić to czy tamto, czy dobrze czy źle się zachowała, odezwała ....aż skończyła 80 lat, założyła wielki fioletowy kapelusz i wyszła na ulicę gwiżdżąc na wszystko :) Może gdzieś ją znajdę, to zacytuję, bo warto :)

• Upvote 1
Posted

Ja się po prostu nie zmieszczę, za szeroka jestem :D, już mam kilka kiecek "a może kiedyś znowu będę szczupłą", ale... nie oszukujmy się. Dzisiaj od połówka dostałam upieczone (przez niego) ciasteczka, a wsumie ciastka, wielkości jak dla mężczyzny :D  (niby dietetyczne i niby pod moje alergie, ale ciasteczka! całe pudełko) - jak ja mam wrócić do dawnej wagi? :D ;) Mam małą szafę, nie mogę obkupywać się kolejnymi... a szkoda, ładna spódniczka...

Podrzucę :)

Posted
6 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Ja się po prostu nie zmieszczę, za szeroka jestem :D, już mam kilka kiecek "a może kiedyś znowu będę szczupłą", ale... nie oszukujmy się. Dzisiaj od połówka dostałam upieczone (przez niego) ciasteczka, a wsumie ciastka, wielkości jak dla mężczyzny :D  (niby dietetyczne i niby pod moje alergie, ale ciasteczka! całe pudełko) - jak ja mam wrócić do dawnej wagi? :D ;) Mam małą szafę, nie mogę obkupywać się kolejnymi... a szkoda, ładna spódniczka...

Podrzucę :)

Połówek zrobił Ci ciasteczka!!! Łałłł! Gdzie takich połówków szukać? :)) Szczęściaro! ;)

Posted
3 minuty temu, agat21 napisał:

Połówek zrobił Ci ciasteczka!!! Łałłł! Gdzie takich połówków szukać? :)) Szczęściaro! ;)

:D Kocha piec, i gotować, i całe życie ratował najmniej rokujące psy ze schroniska :D No trafiło się ślepej kurze! Ale że kocha piec i jeść to i mnie karmi... :-))

Posted
7 minut temu, Tyś(ka) napisał:

:D Kocha piec, i gotować, i całe życie ratował najmniej rokujące psy ze schroniska :D No trafiło się ślepej kurze! Ale że kocha piec i jeść to i mnie karmi... :-))

Super, ale Ty masz być tą ślepą kurą? No chyba kpisz sobie! :D Zasłużyłaś na takiego chłopa i kropka!