TZmestudio Posted November 12, 2019 Author Posted November 12, 2019 Donosze, ze wszystkie zaplacone przesylki zostaly wyslane. Z checia wyslalbymjeszcze kilka, wiec....zapraszam. :) Quote
Radek Posted November 12, 2019 Posted November 12, 2019 1 godzinę temu, TZmestudio napisał: Z checia wyslalbymjeszcze kilka, wiec....zapraszam. :) Nie wiedziałem że wizyty na poczcie są takie fajne;) Quote
TZmestudio Posted November 12, 2019 Author Posted November 12, 2019 1 minutę temu, Radek napisał: Nie wiedziałem że wizyty na poczcie są takie fajne;) Wzyta w kiosku Ruchu. Na poczcie jak muszę to jestem. Ostatnio nawet czuję się na poczcie jak VIP. Jeszcze jedna podwyżka i nikt nie będzie niczego wysyłać. W chwili obecnej poczta zrównała się z kurierem. Quote
Radek Posted November 12, 2019 Posted November 12, 2019 4 godziny temu, TZmestudio napisał: Wzyta w kiosku Ruchu. Na poczcie jak muszę to jestem. Ostatnio nawet czuję się na poczcie jak VIP. A jak w kiosku to co innego:) Może wraz z cenami poczta wprowadzi obsługę VIP? Quote
TZmestudio Posted November 13, 2019 Author Posted November 13, 2019 Dzień Dobry. Chyba dziś jestem pierwszy :) 1 Quote
Nadziejka Posted November 13, 2019 Posted November 13, 2019 6 minut temu, TZmestudio napisał: Dzień Dobry. Chyba dziś jestem pierwszy :) wujek Vip oto Vipa .. zdjateczko…. groźne deczko ... ...nie zmorduj nie zmorduj Quote
Tyśka) Posted November 13, 2019 Posted November 13, 2019 26 minut temu, Olena84 napisał: Kto lubi się myć? Jaaa uwielbiam dbać o swoje włosy (w sumie zaczęło się od musu, kiedy chlorowana twarda woda spowodowała niszczenie i chroniczne wypadanie włosów), ale... na razie mam nadmiar kosmetyków :( Quote
TZmestudio Posted November 13, 2019 Author Posted November 13, 2019 Popołudniowa szychta podrzucania :) Quote
Radek Posted November 13, 2019 Posted November 13, 2019 5 godzin temu, Olena84 napisał: Kto lubi się myć? Najbardziej gdy ma się do dyspozycji pachnący żel lub szampon:) Quote
TZmestudio Posted November 13, 2019 Author Posted November 13, 2019 Tak sobie myślę, że niektórzy bardzo nie lubią konkretnie mnie. No bo prosiłem aby potwierdzać odebranie przesyłek, a ja, jak ten dureń, muszę trzymać plik potwierdzeń nadania na wypadek zaginięcia przesyłki. Panie i panowie bardzo, bardzo poproszę o poprawę. Chciałbym połowę chociaż wyrzucić. I zrobić miejsce na przyszłe, Schowek w samochodzie ma ograniczoną pojemność. Poproszę :) Quote
TZmestudio Posted November 13, 2019 Author Posted November 13, 2019 Moja prośba umówmy się, że obowiązuje od teraz :) 1 Quote
TZmestudio Posted November 13, 2019 Author Posted November 13, 2019 Coraz gorzej pracuje ten Ruch. Albo szkodzi im długi weekend. Paczki wysłane w poniedziałek, dziś ledwo wyruszyły do magazynu centralnego. Ech.... Quote
Radek Posted November 13, 2019 Posted November 13, 2019 5 godzin temu, TZmestudio napisał: Tak sobie myślę, że niektórzy bardzo nie lubią konkretnie mnie. No bo prosiłem aby potwierdzać odebranie przesyłek Dobrze, że odbierałem osobiście:) 3 godziny temu, TZmestudio napisał: Coraz gorzej pracuje ten Ruch. Albo szkodzi im długi weekend. Paczki wysłane w poniedziałek, dziś ledwo wyruszyły do magazynu centralnego. Ech.... Najważniejsze żeby doszło. Quote
Radek Posted November 14, 2019 Posted November 14, 2019 Może już komuś zrobiło się miejsce w szafce na kosmetyki? Quote
TZmestudio Posted November 14, 2019 Author Posted November 14, 2019 Mimo że u nas smutne chwile to zapraszam..... Quote
TZmestudio Posted November 14, 2019 Author Posted November 14, 2019 15 godzin temu, TZmestudio napisał: Coraz gorzej pracuje ten Ruch. Albo szkodzi im długi weekend. Paczki wysłane w poniedziałek, dziś ledwo wyruszyły do magazynu centralnego. Ech.... Idą jak burza! Dziś JUŻ paczki zmieniły status na "Paczka jest w drodze do magazynu centralnego". W takim tempie to dojdą jako prezent Mikołajkowy. Quote
Jolanta08 Posted November 14, 2019 Posted November 14, 2019 1 minutę temu, TZmestudio napisał: Idą jak burza! Dziś JUŻ paczki zmieniły status na "Paczka jest w drodze do magazynu centralnego". W takim tempie to dojdą jako prezent Mikołajkowy. Jak na nasze realia Kiosk to jeszcze nie najgorzej :) PP to dopiero ma tempo ,w zeszłym roku trzy tygodnie przed Świętami wysłałam kartkę do Niemiec i doszła po Nowym Roku. Pozostało mi cieszyć się ,że doszła. W tym roku wyślę sms Quote
Recommended Posts