TZmestudio Posted November 6, 2019 Author Posted November 6, 2019 15 godzin temu, Figunia napisał: Dziękując za zaproszenie, podrzucam... Dzień dobry :) 2 godziny temu, maarit napisał: Podrzucamy wysoko :) I tu dzień dobry :) 1 godzinę temu, anica napisał: Dzień dobry :) Dziękuję za zaproszenie, rozejrzę się :) Dzień dobry, ależ proszę się rozglądać. A nuż coś się spodoba ku oczywistej uciesze naszej bandy Widzę, że czasem zaproszenia działają. I nawet ktoś je czyta przed opuszczeniem rozmowy :-D 2 godziny temu, bukowa napisał: poproszę nr 12 i 13 Już zapisuję 10 godzin temu, Radek napisał: Środki czystości na razie mam zabezpieczone to chociaż cegiełki za dychę poproszę:) Cegiełki tak na początek bazarku?? To chyba była jakaś wypasiona ta wypłata ( i tu powinien być taki emotikon z ludzikiem pokładającym się ze śmiechu na podlodze) 2 godziny temu, gosia7 napisał: Nie ładnie ,oj baaardzo nie ładnie TZmestudio Już się pokajałem. Ale chwilowo nie mam popiołu to se nie posypałem. Wybaczycie?? PS Mogę przywdziać worek pokutny po orzechach - może być? 1 godzinę temu, NikaEla napisał: Po ostatnim bazarku szafka mi się nie domyka . Mam zapasy kosmetyków do końca roku , albo i na dłużej. Chętnie np w lutym uzupełnię swoje szamponowe zasoby jeśli znów będzie podobny bazarek. To nie ode mnie zależy. Jak zostanę obdarowany to będzie. Ale w każdej chwili mogę nic nie mieć i będzie po bazarkach.... 1 godzinę temu, Patmol napisał: byłem tu Witam :) 1 godzinę temu, Olena84 napisał: Na razie zapisuję ! Co Wy macie za szafki? Takie mikrusie?? No chyba, ze kiepsko się myjecie :-D Może chociaż Olena się trochę pozastanawia i znów obdaruje rodzinę... :0) Quote
Olena84 Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 2 godziny temu, TZmestudio napisał: Co Wy macie za szafki? Takie mikrusie?? No chyba, ze kiepsko się myjecie :-D Może chociaż Olena się trochę pozastanawia i znów obdaruje rodzinę... :0) Ale ja nawet bym kupiła ale mnie wstyd znowu prosić o pozostawienie u Jo37, i tego żebyś podjeżdżał specjalnie do Warszawy. Naprawdę nie chcę być upierdliwa ;) Quote
TZmestudio Posted November 6, 2019 Author Posted November 6, 2019 3 minuty temu, Olena84 napisał: Ale ja nawet bym kupiła ale mnie wstyd znowu prosić o pozostawienie u Jo37, i tego żebyś podjeżdżał specjalnie do Warszawy. Naprawdę nie chcę być upierdliwa ;) Pomogę Ci: w Warszawie będę jutro. Także śmiało :) Legowisko super :-D Quote
Radek Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 6 godzin temu, TZmestudio napisał: Cegiełki tak na początek bazarku?? To chyba była jakaś wypasiona ta wypłata ( i tu powinien być taki emotikon z ludzikiem pokładającym się ze śmiechu na podlodze) W mojej branży zarabia się grubą kasę :D (oj brakuje emotek) Trzeba kupować, zanim wypłata się rozejdzie:) Quote
TZmestudio Posted November 6, 2019 Author Posted November 6, 2019 5 minut temu, Radek napisał: W mojej branży zarabia się grubą kasę :D (oj brakuje emotek) Trzeba kupować, zanim wypłata się rozejdzie:) Konto te same. Podeslac czy znane? Quote
TZmestudio Posted November 6, 2019 Author Posted November 6, 2019 ZAPRASZAM RÓWNIEŻ NA DRUGI BAZAREK: https://www.dogomania.com/forum/topic/350780-bazarek-ptasi-odcinek-3-sezon-2-do-30xi2019-2000/ Quote
Aldrumka Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 poproszę nr 21 choć zapisany jako 12 czy cena jest ok. ? Quote
TZmestudio Posted November 6, 2019 Author Posted November 6, 2019 26 minut temu, Aldrumka napisał: poproszę nr 21 choć zapisany jako 12 czy cena jest ok. ? Już poprawiłem numerację. Słyszałem że Jo37 ma dla Ciebie jakieś fanty bazarkowe, czy jeśli to prawda to mogę jej jutro dolożyć szampon i czekoladę? Quote
Aldrumka Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 2 minuty temu, TZmestudio napisał: Już poprawiłem numerację. Słyszałem że Jo37 ma dla Ciebie jakieś fanty bazarkowe, czy jeśli to prawda to mogę jej jutro dolożyć szampon i czekoladę? jasne - Ona ma dla mnie , ja dla niej i tak się kręci :) Quote
TZmestudio Posted November 6, 2019 Author Posted November 6, 2019 Przed chwilą, Aldrumka napisał: jasne - Ona ma dla mnie , ja dla niej i tak się kręci :) To jutro zostawię u niej. Cena szamponu jest prawidłowa. Quote
Radek Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 6 godzin temu, TZmestudio napisał: Konto te same. Podeslac czy znane? Jak to samo to już poszło:) Quote
TZmestudio Posted November 7, 2019 Author Posted November 7, 2019 1 godzinę temu, Radek napisał: Pobudka. Bazarek czeka:) Bym powiedzial ze nawet dwa bazarki :) Quote
Olena84 Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 20 godzin temu, TZmestudio napisał: Pomogę Ci: w Warszawie będę jutro. Także śmiało :) Legowisko super :-D Za późno, innym razem ;) Quote
TZmestudio Posted November 7, 2019 Author Posted November 7, 2019 2 minuty temu, Olena84 napisał: Za późno, innym razem ;) jeszcze nie wyjechałem :-) Quote
Olena84 Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 12 minut temu, TZmestudio napisał: jeszcze nie wyjechałem :-) nie widzę tego posta ;) 1 Quote
Jolanta08 Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 Podrzucę bazarek , jeszcze się zastanawiam czy coś nie dobrać Quote
Radek Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 8 godzin temu, TZmestudio napisał: Bym powiedzial ze nawet dwa bazarki :) O masz, nowy ptasi przegapiłem:/ Quote
TZmestudio Posted November 7, 2019 Author Posted November 7, 2019 7 godzin temu, Jolanta08 napisał: Podrzucę bazarek , jeszcze się zastanawiam czy coś nie dobrać Już wszystko wystawiłem. Nic nie ukryłem na potem :) Quote
TZmestudio Posted November 7, 2019 Author Posted November 7, 2019 3 godziny temu, Radek napisał: O masz, nowy ptasi przegapiłem:/ Nie da się ukryć :/ Quote
TZmestudio Posted November 8, 2019 Author Posted November 8, 2019 4 godziny temu, Radek napisał: Dobrego piątku zaglądaczom:) i kupującym :) Quote
Recommended Posts