rozi Posted November 4, 2019 Author Posted November 4, 2019 Przed chwilą, Aga76 napisał: Dzień dobry, Nie bez kozery zapytam do kiedy czynne i czy asortyment będzie rozszerzony? :DDD Dzień dobry, Czesia :) Nie wiem jeszcze do kiedy. Asortyment może i będzie. Byłby, żeby nie to wstawianie zdjęć. Ale, jak zwykle, mam coś pod ladą tajnie :D Quote
Aga76 Posted November 4, 2019 Posted November 4, 2019 1 minutę temu, rozi napisał: Dzień dobry, Czesia :) Nie wiem jeszcze do kiedy. Asortyment może i będzie. Byłby, żeby nie to wstawianie zdjęć. Ale, jak zwykle, mam coś pod ladą tajnie :D Aaa, no to git :) Będzie drugi obieg, hihihi Quote
rozi Posted November 4, 2019 Author Posted November 4, 2019 Żeby ktoś się nie poczuł niedoiformowany - pod ladą zwykle mam spirytus, kieliszek za dyszkę. Uprzedzam, że nie ma popitki. Quote
rozi Posted November 4, 2019 Author Posted November 4, 2019 9 minut temu, Jo37 napisał: Poproszę karton i miseczkę. Ślicznie dziękuję, Jo :) Quote
rozi Posted November 4, 2019 Author Posted November 4, 2019 Budki trzeba będzie czymś wyścielić, dołożyłam kocyk, o taki Quote
UlaFeta Posted November 4, 2019 Posted November 4, 2019 Ja poproszę cóś za 5 dyszek.Cokolwiek. Miało iść na coś innego,ale pójdzie na KOTY;) Quote
Aga76 Posted November 4, 2019 Posted November 4, 2019 20 minut temu, rozi napisał: Żeby ktoś się nie poczuł niedoiformowany - pod ladą zwykle mam spirytus, kieliszek za dyszkę. Uprzedzam, że nie ma popitki. Kierowniczko lufę polej, może tydzień będzie lepszy ;) Fajny kocyk! Quote
rozi Posted November 4, 2019 Author Posted November 4, 2019 Przed chwilą, UlaFeta napisał: Ja poproszę cóś za 5 dyszek.Cokolwiek. Miało iść na coś innego,ale pójdzie na KOTY;) Oooo :)))) Dziękuję! Zapiszę Ci dwie folie i dwie taśmy klejące :) Quote
rozi Posted November 4, 2019 Author Posted November 4, 2019 6 minut temu, Aga76 napisał: Kierowniczko lufę polej, może tydzień będzie lepszy ;) Fajny kocyk! :DDD Nie będzie, ale to tym bardziej nalewam :D Quote
Aga76 Posted November 4, 2019 Posted November 4, 2019 29 minut temu, rozi napisał: :DDD Nie będzie, ale to tym bardziej nalewam :D Ostatnia nadzieja poszła... A będą kocie przysmaczki? domowe czy cóś w ten deseń? Ivcia chooo tu! :D Quote
rozi Posted November 4, 2019 Author Posted November 4, 2019 1 minutę temu, Aga76 napisał: A będą kocie przysmaczki? domowe czy cóś w ten deseń? Ty mnie przy życiu trzymasz. Poszukam. Ale drogie będą :D Quote
Aga76 Posted November 4, 2019 Posted November 4, 2019 17 minut temu, rozi napisał: Ty mnie przy życiu trzymasz. Poszukam. Ale drogie będą :D Jak drogie to na wagę! :) Quote
Aga76 Posted November 4, 2019 Posted November 4, 2019 2 godziny temu, rozi napisał: Ty mnie przy życiu trzymasz. Poszukam. Ale drogie będą :D Teraz to już chyba na Służewcu jesteś... 1 Quote
uxmal Posted November 4, 2019 Posted November 4, 2019 21 minut temu, rozi napisał: Takie znalazłam A jaki skład? Quote
rozi Posted November 4, 2019 Author Posted November 4, 2019 2 minuty temu, uxmal napisał: A jaki skład? Tuńczyk w oleju, mąka kukurydziana, mąka pszenna, woda :) Quote
uxmal Posted November 4, 2019 Posted November 4, 2019 Wyciągnij coś jeszcze spod lady. :) zdjęcia nie musi być, wystarczy poetycki opis: Np... Pianka ziemniaczana na pietruszkowej poduszce okraszona złocisty masełkiem. 1 Quote
Aga76 Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 Albo grzanka, pół grzanki w towarzystwie czosnku (tu kłania się metoda szybkiego obierania) i masełka... Cokolwiek :) Dzień dobry 1 Quote
UlaFeta Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 16 godzin temu, rozi napisał: Oooo :)))) Dziękuję! Zapiszę Ci dwie folie i dwie taśmy klejące :) Poprosze nr konta. Będę robila przelewy to jedna paczka wysle:) Quote
rozi Posted November 5, 2019 Author Posted November 5, 2019 8 godzin temu, uxmal napisał: Wyciągnij coś jeszcze spod lady. :) zdjęcia nie musi być, wystarczy poetycki opis: Np... Pianka ziemniaczana na pietruszkowej poduszce okraszona złocisty masełkiem. 2 godziny temu, Aga76 napisał: Albo grzanka, pół grzanki w towarzystwie czosnku (tu kłania się metoda szybkiego obierania) i masełka... Cokolwiek :) Dzień dobry Sugerujecie, że ludzie kotu kocyka nie kupią, ani nawet ciasteczek, a sobie przysmak owszem? Quote
Recommended Posts