Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
3 godziny temu, Aldrumka napisał:

to paczka +

czy same ziarenka mogłabym kupić ?

Własnie dzisiaj do tego doszedłem że to + Zastanawiam się czy ta zbieżność nazwy  jest przypadkowa?

A ile tych ziarenek byś chciała i jakie? Pytam, bo mam jeszcze mieszankę do puszek, a mogę też na zamówienie wg wskazówek zamawiającego. 

Posted
12 godzin temu, TZmestudio napisał:

Dotarły, tylko jeszcze nie ogarniam Odbioru w punkcie. A raczej nadania takiej paczki. Nie chciałem pisać że sobie nie poradziłem, więc napiszę: jeszcze walczę. 

Ojeeej, przepraszam za kłopot.
Tam się nadaje tak samo paczkę jak normalnie. Idzie się na PP i podaje adres FUPu oraz nazwisko odbierającego paczkę. W zamian dostaje się nr paczki i tyle. Jednak jak nie wyjdzie to poproszę do Paczkomatu, na pw wyślę adres.

Posted
13 godzin temu, TZmestudio napisał:

Widzę że się zaszalało :-D 

Nie wiem kiedy owa wypłata będzie, ale nie widzę większego problemu. 

Zaszalało bazarkowo:)

Wypłata będzie po niedzieli. Nie dałem rady zajrzeć wcześniej i w związku z tym mam pytanie. Czy można jeszcze zamówić jedną puszkę? 

Posted
1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał:

Ojeeej, przepraszam za kłopot.
Tam się nadaje tak samo paczkę jak normalnie. Idzie się na PP i podaje adres FUPu oraz nazwisko odbierającego paczkę. W zamian dostaje się nr paczki i tyle. Jednak jak nie wyjdzie to poproszę do Paczkomatu, na pw wyślę adres.

jednak jeszcze podaje się e-mail adresata bo zawiadomienie przychodzi smsem,

Posted
Dnia 31.10.2019 o 22:53, Radek napisał:

Zaszalało bazarkowo:)

Wypłata będzie po niedzieli. Nie dałem rady zajrzeć wcześniej i w związku z tym mam pytanie. Czy można jeszcze zamówić jedną puszkę? 

Poproszę na PW adres gdzie mógłbym zostawić przesyłkę gdybym w poniedziałek około 11.00 był w Warszawie. Jeśli nie to gdzie mam wysłać. :)

Posted
Dnia 31.10.2019 o 23:15, Aldrumka napisał:

jednak jeszcze podaje się e-mail adresata bo zawiadomienie przychodzi smsem,

Chyba to zbyt pokręcone. adres email aby dostać SMSa. :-D

Nasionka nadal chcesz?

Posted
1 godzinę temu, TZmestudio napisał:

Poproszę na PW adres gdzie mógłbym zostawić przesyłkę gdybym w poniedziałek około 11.00 był w Warszawie. Jeśli nie to gdzie mam wysłać. :)

Chyba tradycyjnie poproszę o paczkę w Ruchu, tak jak żele ostatnio. Tylko będę mógł wpłacić dopiero w poniedziałek. 

Posted
27 minut temu, Radek napisał:

Chyba tradycyjnie poproszę o paczkę w Ruchu, tak jak żele ostatnio. Tylko będę mógł wpłacić dopiero w poniedziałek. 

Myślałem że Ci podrzucę osobiście ale nie będę się narzucał. 

O wpłacie już gdzieś czytałem :-) Podanie namiarów jest punktem niezależnym od wpłaty, przynajmniej tak mi się wydaje. 

Posted
7 godzin temu, TZmestudio napisał:

Chyba to zbyt pokręcone. adres email aby dostać SMSa. :-D

Nasionka nadal chcesz?

oj to ja nieprzytomna  :) to w paczce w ruchu chcą e-mail też,  paczka + tylko telefon

ziarenek ze 2 kg jeśli można

Posted
12 godzin temu, TZmestudio napisał:

Poproszę na PW adres gdzie mógłbym zostawić przesyłkę gdybym w poniedziałek około 11.00 był w Warszawie. 

Jakby się dało na Ursynowie to chętnie podam adres. Teraz mi przyszło do głowy, że można to jakoś zorganizować. 

Posted
12 godzin temu, Radek napisał:

Jakby się dało na Ursynowie to chętnie podam adres. Teraz mi przyszło do głowy, że można to jakoś zorganizować. 

No tu mnie zaskoczyłeś. Naprawdę? :-D

Posted
16 godzin temu, Aldrumka napisał:

oj to ja nieprzytomna  :) to w paczce w ruchu chcą e-mail też,  paczka + tylko telefon

ziarenek ze 2 kg jeśli można

Niestety za późno dostałem odpowiedź. Nie będzie nasionek na poniedziałek. Ale następnym razem, nie ma problemu. 

Posted
12 godzin temu, Radek napisał:

3 minuty temu, TZmestudio napisał:

No tu mnie zaskoczyłeś. Naprawdę? :-D

Radek, wyślij mi na PW adres i nr telefonu do ew, kontaktu. Szkoda płacić za wysyłkę, kiedy można za to kupić więcej puszek albo żeli do mycia :-)

Posted
20 minut temu, TZmestudio napisał:

Radek, wyślij mi na PW adres i nr telefonu do ew, kontaktu. Szkoda płacić za wysyłkę, kiedy można za to kupić więcej puszek albo żeli do mycia :-)

OK, koło południa (no może trochę po) prześlę:) 

Posted
Dnia 30.10.2019 o 11:50, TZmestudio napisał:

Bym powiedział że czas się powoli kończy. Jutro koniec. Chwilowo mój dostawca łoju nawala, więc uprzedzam że nie wiem kiedy będzie następny. Oczywiście zamówione i jeszcze nie zamówione, ale zamówione do końca bazarku zostaną zrealizowane. :)

Czekam cierpliwie na smakołyki z łojem, chociaż sikorki wcinają poprzednią dostawę w expresowym tempie.

Posted
6 godzin temu, Senanta napisał:

Czekam cierpliwie na smakołyki z łojem, chociaż sikorki wcinają poprzednią dostawę w expresowym tempie.

Ta paczka jest szczególna. Już dwa razy byłem z nią przy okienku i za każdym razem coś było nie tak z kodem do wysyłki. Jutro będę po raz trzeci. Zabiję tego pana jak się nie uda i będzie to z premedytacją, bo on niczemu nie zawinił, ale będzie najbliżej. 

Posted
9 minut temu, TZmestudio napisał:

Ta paczka jest szczególna. Już dwa razy byłem z nią przy okienku i za każdym razem coś było nie tak z kodem do wysyłki. Jutro będę po raz trzeci. Zabiję tego pana jak się nie uda i będzie to z premedytacją, bo on niczemu nie zawinił, ale będzie najbliżej. 

Znaczy

Cytat

do trzech razy sztuka

Posted
Dnia 4.11.2019 o 12:13, Senanta napisał:

dziś została wysłana i jak nic nie pokręciłem to dojdzie :)

Posted
1 godzinę temu, TZmestudio napisał:

dziś została wysłana i jak nic nie pokręciłem to dojdzie :)

To ja jutro będę w blokach startowych  ;-)