jola&tina Posted October 9, 2019 Author Posted October 9, 2019 Dzisiaj trochę słoneczny dzieńdoberek :) Quote
jola&tina Posted October 9, 2019 Author Posted October 9, 2019 2 godziny temu, maarit napisał: Proszę torbę na laptopa :) Bardzo cieszę się, że pasuje. Dziękuję. Zapisałam. Quote
UlaFeta Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 2 godziny temu, maarit napisał: Proszę torbę na laptopa :) Dziękuję♡ Poproszę adresik na pw. Quote
maarit Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 3 godziny temu, UlaFeta napisał: Dziękuję♡ Poproszę adresik na pw. Toż to bazarek w CW ale jeśli cioteczki się zgodzą to proponuję KT jako 2xcw 1 Quote
jola&tina Posted October 9, 2019 Author Posted October 9, 2019 24 minuty temu, maarit napisał: Toż to bazarek w CW ale jeśli cioteczki się zgodzą to proponuję KT jako 2xcw Jeżeli zależy Ci na czasie, to ja jestem jak najbardziej na tak :) Hej,hej, czy jest ktoś przeciw?? Quote
maarit Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 Wasza decyzja... Szczerze mówiąc zależałoby mi na czasie bo to nie dla mnie prywatnie. No ale jeśli macie mieć przez to klopoty to ok :-) Quote
jola&tina Posted October 9, 2019 Author Posted October 9, 2019 4 minuty temu, maarit napisał: Wasza decyzja... Szczerze mówiąc zależałoby mi na czasie bo to nie dla mnie prywatnie. No ale jeśli macie mieć przez to klopoty to ok :-) Nie będzie żadnych kłopotów :) Wyślij adres do UlaFeta, niech Ci śle torbę. A ja później ( jak znane będą koszty przesyłki) wystawię Ci rachunek :) I wszystko jest OK. 1 Quote
UlaFeta Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 4 godziny temu, maarit napisał: Toż to bazarek w CW ale jeśli cioteczki się zgodzą to proponuję KT jako 2xcw O matko♡ja się zgadzam,nawet bardzo♡ 1 Quote
uxmal Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 12 godzin temu, UlaFeta napisał: Na saunie nigdy nie bylam:(A na Jagiellonska to bym musiala się ze 3 razy przesiadać.Kiepski mam dojazd. Na Szanajcy też jest sauna.Nieczynna:-D Ula warto nawet ode mnie tam pojechać. Jest sauna japońska, fińska, parowa, z olejkami . Jest grota solna basen z żywą wodą, basen magnezowy. Krzemowy, sloneczko, lampy kolagenowe... Super jest Quote
UlaFeta Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 27 minut temu, uxmal napisał: Ula warto nawet ode mnie tam pojechać. Jest sauna japońska, fińska, parowa, z olejkami . Jest grota solna basen z żywą wodą, basen magnezowy. Krzemowy, sloneczko, lampy kolagenowe... Super jest Tyle dobra na raz? Ja prosty człowiek jestem,to jak się tam odnajdę:( Martusiu co to daje na RWE K.? Quote
jola&tina Posted October 9, 2019 Author Posted October 9, 2019 12 minut temu, UlaFeta napisał: Tyle dobra na raz? Ja prosty człowiek jestem,to jak się tam odnajdę:( Martusiu co to daje na RWE K.? Lecz się szybko i skutecznie, bo wkrótce będziesz musiała z fantami na pocztę latać :) 2 Quote
uxmal Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 25 minut temu, UlaFeta napisał: Tyle dobra na raz? Ja prosty człowiek jestem,to jak się tam odnajdę:( Martusiu co to daje na RWE K.? Ula.. poczytaj https://www.doz.pl/czytelnia/a410-Leczenie_cieplem__sauna Jeśli narazie nie masz siły tam iść to może chociaż troszkę nagrzej sie ta lampka czerwoną? Masz taką? Quote
UlaFeta Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 8 minut temu, jola&tina napisał: Lecz się szybko i skutecznie, bo wkrótce będziesz musiała z fantami na pocztę latać :) Dam rade:) Torba poleci jutro .Adresik już mam. Weszłam na strone,tych cudów co Marta napisala.Toż to nie trzeba wyjezdzać w ciepłe kraje.Wystarczy Jagiellonska:)) 1 Quote
UlaFeta Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 21 minut temu, uxmal napisał: Ula.. poczytaj https://www.doz.pl/czytelnia/a410-Leczenie_cieplem__sauna Jeśli narazie nie masz siły tam iść to może chociaż troszkę nagrzej sie ta lampka czerwoną? Masz taką? Tyle się napisałam i się nie zapisało:( Poczytalam,dziekuje. Lampy nie mam,niestety. Quote
jola&tina Posted October 9, 2019 Author Posted October 9, 2019 Jeszcze trochę :) fantów zostało. Zapraszamy! Quote
Recommended Posts