Jump to content
Dogomania

ZAKOŃCZONY ROZLICZONY ROZKOSZNY BAZAREK PEŁEN ROZKOSZNYCH KOSMETYKÓW cd. do 30.09.2019 do godz. 20.00

Recommended Posts

Posted
2 minuty temu, Kamila Proc napisał:

no nie, ale niewiele z tego wynika dla bazarku

Nie oceniałbym tak lakonicznie. Myślę że wszystko ma wpływ. 

Jak również to czego My nie widzimy. Dlatego Bardzo zapraszamy....

Posted

Mam dylemat natury etycznej. I chciałbym aby kupujący wzięli to pod uwagę wybierając formę wysyłki. 

A więc ( :-) spółka Ruch, która realizuje przesyłki Paczka w Ruchu jest po okresie nieudanej restrukturyzacji a teraz jest w stanie upadłości. Nawet jeśli tego tak nie nazywają. Nie mają pieniędzy w zasadzie na nic. Nadaj świadczą usługę Paczka w Ruchu, ale jest to już przesyłka wysokiego ryzyka. Decydując się na nią proszę mieć świadomość że paczka może nie dojść i nie będzie możliwości odzyskania pieniędzy. Już w tej chwili statusy paczek w systemie są bzdurne i odnoszę wrażenie, ze nikt w centrali tego nie śledzi/koryguje. 

Tak chciałem tylko zasugerować problem. 

Posted
2 godziny temu, TZmestudio napisał:

Trochę podokładalem. I polecam pomarańczowy żel do mycia. Jest tak intensywny, że chciałoby się schrupać.....

Kusisz;) Może nikt nie podkupi zanim się zdecyduję. 

2 godziny temu, TZmestudio napisał:

Mam dylemat natury etycznej. I chciałbym aby kupujący wzięli to pod uwagę wybierając formę wysyłki. 

Kurczę, mi się jakoś zawsze układało z paczką w Ruchu, za to PP raz zgubiła paczkę z bazarku. 

1 godzinę temu, Kamila Proc napisał:

etyka-wazna rzecz

No masz, a jeszcze w handlu:)