Radek Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Jakby ktoś nie mógł spać to zawsze może zajrzeć na miły bazarek. Quote
Nadziejka Posted September 8, 2019 Author Posted September 8, 2019 Witamy sie witamy w deszcykowe zimne dni Quote
Nadziejka Posted September 8, 2019 Author Posted September 8, 2019 Zapraszamy serduchem obnizeczki wyczarowane 1 Quote
Nadziejka Posted September 8, 2019 Author Posted September 8, 2019 Zbieram szykuje sie do pracy spokojnej niedzieli wszystkim do zobaczonka 1 Quote
elik Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 A ja dopiero dzisiaj trafiłam na bazarek Cioci Nadziejki. Ciociu Nadziejkowa bardzo, bardzo dziękuję za pomoc dla bidusia Arusia Quote
elik Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 1 minutę temu, Nadziejka napisał: Zbieram szykuje sie do pracy spokojnej niedzieli wszystkim do zobaczonka W niedzielę Ciociu Nadziejkowa pracujesz ? :( Quote
elik Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 A ja dopiero dzisiaj trafiłam na bazarek Cioci Nadziejki. Ciociu Nadziejkowa bardzo, bardzo dziękuję za pomoc dla bidusia Arusia Quote
Radek Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 Deszcz w bazarkowych zakupach nie powinien przeszkadzać. 1 Quote
Nadziejka Posted September 8, 2019 Author Posted September 8, 2019 10 godzin temu, elik napisał: W niedzielę Ciociu Nadziejkowa pracujesz ? :( .... i soboty i niedziele wszystkie ..czasem przez 20 dni nie mam pr odpoczynku od tej paskudnej ..pracy ... Na zdrowenko Arisuenkowi kramik na zdrowenko Quote
Nadziejka Posted September 8, 2019 Author Posted September 8, 2019 2 godziny temu, Radek napisał: Pusto coś dzisiaj. Wujeneczku Dziekuje Najmocniej Dziekuje Ze Zawsze Jestes Z Sercem Wielkim Swoim Quote
Radek Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 3 godziny temu, Nadziejka napisał: Wujeneczku Dziekuje Najmocniej Dziekuje Ze Zawsze Jestes Bazarku dla Aureliusza trzeba pilnować. 1 Quote
elik Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 3 godziny temu, Nadziejka napisał: .... i soboty i niedziele wszystkie ..czasem przez 20 dni nie mam pr odpoczynku od tej paskudnej ..pracy ... Na zdrowenko Arisuenkowi kramik na zdrowenko Biedna Ty Ciociu, oj biedna Toż to wbrew wszelkim regułom i przyzwoitości! Jakiś krwiopijca, a nie pracodawca! 1 Quote
Recommended Posts