Olena84 Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Dnia 1.08.2019 o 21:36, TZmestudio napisał: Wersja dla kobiet: Przez tysiąclecia Maorysi przechodzili z pokolenia na pokolenie, stymulując i pobudzając rytuały dla ciała i Ducha. Ushuaïa podróżował po rajskich wyspach Polinezji, aby powrócić do tych autentycznych rytuałów odnowy biologicznej. Firma Ushuaïa Research wybrała owoce zielonego cytrusa, owoce pełne witamin znanych ze swoich właściwości tonizujących i odświeżających zapachów. - Ushuaïa zapewnia te składniki w unikalnej formule 3 w 1, która delikatnie oczyszcza ciało, twarz i włosy. Jego żelowa formuła o neutralnym pH pozwala zachować pełną higienę w jednym działaniu, odpowiednim do codziennego użytku. Podczas kąpieli pod prysznicem daj się ponieść świeżości, która rozbudza zmysły. Wersja dla facetów: No myje. I fajnie pachnie. hahaha Zapisuję sobie! 1 Quote
Radek Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 47 minut temu, Aska7 napisał: Hop Upalne hop:/ Quote
TZmestudio Posted August 6, 2019 Author Posted August 6, 2019 42 minuty temu, Radek napisał: Upalne hop:/ Gdzie te upalne? W biurze klimę wyłączyli? Czy do szklarni zaciągnęli? :-) Quote
Radek Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 3 godziny temu, TZmestudio napisał: Gdzie te upalne? W biurze klimę wyłączyli? Czy do szklarni zaciągnęli? :-) Dzisiaj w domu siedzę i było ciepło. Teraz słońce poszło sobie za blok:) Quote
TZmestudio Posted August 6, 2019 Author Posted August 6, 2019 1 godzinę temu, Radek napisał: Dzisiaj w domu siedzę i było ciepło. Teraz słońce poszło sobie za blok:) na fajka? Kiedyś tak się chodziło :-D Podnoszę sobie :) Quote
Aska7 Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 1 godzinę temu, TZmestudio napisał: Podnoszę sobie :) A ja nie powiem co sobie Quote
Radek Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 1 godzinę temu, TZmestudio napisał: na fajka? Nie zaglądałem;) 26 minut temu, Aska7 napisał: A ja nie powiem co sobie A ja sobie chodzę po ścianach z nerwów:( Quote
Radek Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 Czasem dobrze zajrzeć później. Można zobaczyć, ile się dzieje od rana:) Quote
TZmestudio Posted August 7, 2019 Author Posted August 7, 2019 29 minut temu, Olena84 napisał: Wezmę tą 16 i 17... Dziekuje. Z checia pozbede sie 18 i 19 bo sie o nie potykam. :) Quote
TZmestudio Posted August 7, 2019 Author Posted August 7, 2019 49 minut temu, gosia7 napisał: zapłaciłam dziś Dziekujemy. 14 minut temu, Radek napisał: Czasem dobrze zajrzeć później. Można zobaczyć, ile się dzieje od rana:) Mam wrazenie ze to Twoj stan normalny. Nienormalne sa posty z godziny 7.00 :) Quote
TZmestudio Posted August 7, 2019 Author Posted August 7, 2019 2 godziny temu, Olena84 napisał: Wezmę tą 16 i 17... Wyszło 20zł, czy mam wysłac ładne podsumowanie na PW? Konto te same. A może jeszcze się zastanawiasz i się za szybko wyrwałem? ;-D Quote
Radek Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 2 godziny temu, TZmestudio napisał: Dziekujemy. Mam wrazenie ze to Twoj stan normalny. Nienormalne sa posty z godziny 7.00 :) Były i z piątej:) Quote
TZmestudio Posted August 7, 2019 Author Posted August 7, 2019 46 minut temu, Radek napisał: Były i z piątej:) Przypadek :) Czy w tym roku tez wzgardzisz moimi puszkami dla ptakow na zimę. I znow wybierzesz te niezdrowe marketowe? Powoli zaczynam sie szykowac. Quote
Radek Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 2 godziny temu, TZmestudio napisał: Czy w tym roku tez wzgardzisz moimi puszkami dla ptakow na zimę. Już zaczynam się zastanawiać;) Quote
Recommended Posts