guccio Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 Przed chwilą, uxmal napisał: Oki, pobiorę próbki śliny Jaszczusiom i sprawdzimy płeć.. Odezwę się za 2 minuty... będą wyniki... Szybka jesteś! Quote
uxmal Posted June 2, 2019 Author Posted June 2, 2019 5 minut temu, guccio napisał: Szybka jesteś! cały zespół specjalistów pracuje Quote
uxmal Posted June 2, 2019 Author Posted June 2, 2019 Mamy wyniki!!!:) Wprawdzie budowa morfologiczna nie pozwala na odróżnienie płci ale dzięki naszym laborantom wiemy na czym stoimy. W miocie jaszusiów są dziewczynki i chłopaczki To jest dziewczynka. Miot z literki F czyli Flizelinka A to chłopczyk z miotu F Filutek Quote
rozi Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 5 minut temu, uxmal napisał: Mamy wyniki!!!:) Wprawdzie budowa morfologiczna nie pozwala na odróżnienie płci ale dzięki naszym laborantom wiemy na czym stoimy. W miocie jaszusiów są dziewczynki i chłopaczki To jest dziewczynka. Miot z literki F czyli Flizelinka A to chłopczyk z miotu F Filutek A z innego miotu nie ma? Bo te są spokrewnione. 1 Quote
guccio Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 9 minut temu, uxmal napisał: cały zespół specjalistów pracuje Ale się zabezpieczyłaś i zorganizowałaś!Parkę proszę-czyli 6 zł? 1 Quote
guccio Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 2 minuty temu, rozi napisał: A z innego miotu nie ma? Bo te są spokrewnione. Raczej nie ma to znaczenia u jaszczusiów. Quote
b-d Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 Żadnych krwiopijców całe szczęście nie ma na tej łączce :-) Choć ta mszyca jedna to trochę mi pchłę przypomina. Quote
guccio Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 1 minutę temu, b-d napisał: Żadnych krwiopijców całe szczęście nie ma na tej łączce :-) Choć ta mszyca jedna to trochę mi pchłę przypomina. Nie ma też kleszczy,meszek,os,gzów.Zmij jadowitych też nie ma .Bardzo przyjazna łąka. Quote
uxmal Posted June 2, 2019 Author Posted June 2, 2019 I nie ma bąków które nie są bąkami w normalnym znaczeniu :) Quote
uxmal Posted June 2, 2019 Author Posted June 2, 2019 1 minutę temu, b-d napisał: nawet komarów nie ma! Komar to krwiopijca. Nie ma go. Aaaa sio. Za to są mrówki. Świetne owady. Quote
rozi Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 7 minut temu, guccio napisał: Nie ma też kleszczy,meszek,os,gzów.Zmij jadowitych też nie ma .Bardzo przyjazna łąka. 4 minuty temu, b-d napisał: nawet komarów nie ma! 4 minuty temu, uxmal napisał: I nie ma bąków które nie są bąkami w normalnym znaczeniu :) Ciekawe, co te biedne żaby będą jadły... Quote
uxmal Posted June 2, 2019 Author Posted June 2, 2019 2 minuty temu, rozi napisał: Ciekawe, co te biedne żaby będą jadły... mszyce? Quote
b-d Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 chyba jakoś tak mrówki z mszycami żyją w komitywie? mszyc jest bardzo dużo- miłośnicy mszyc zaszaleli;-) Ja jednak nie przepadam za mszycami;-) Więc może jakaś biedronka dla równowagi:-) Quote
b-d Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 Przed chwilą, uxmal napisał: mszyce? A moja biedronka? Quote
uxmal Posted June 2, 2019 Author Posted June 2, 2019 1 minutę temu, b-d napisał: chyba jakoś tak mrówki z mszycami żyją w komitywie? mszyc jest bardzo dużo- miłośnicy mszyc zaszaleli;-) Ja jednak nie przepadam za mszycami;-) Więc może jakaś biedronka dla równowagi:-) która ?? Mamy duży wybór :) 2.Biedronka mini (9 zł) 2a Pan Biedronek(9zł) 1b Dzidziol biedronki (5zł) Quote
b-d Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 Pan też niczego sobie, ale tak jakoś mało doceniony ;-) Najlepiej jakby była rodzinka: ta dorodna krasawica, 2a i 1b Nie pasuje ta mini do tego dużego biedroniusza. 1 Quote
rozi Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 Uxmal, machnęłaś się chyba o złotówkę - po dwóch jaszczusiach zeszłaś ze 101 na 96. Quote
guccio Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 1 minutę temu, rozi napisał: Uxmal, machnęłaś się chyba o złotówkę - po dwóch jaszczusiach zeszłaś ze 101 na 96. Zgadza się.Uxmal pewnie już zmęczona.Dobrej nocki. Quote
uxmal Posted June 2, 2019 Author Posted June 2, 2019 11 minut temu, b-d napisał: a jeszcze chyba taka w rozmiarze tego pana była? fakt :) Biedronka Zapominajka 8. Biedronka (25 zł) Quote
uxmal Posted June 2, 2019 Author Posted June 2, 2019 5 minut temu, rozi napisał: Uxmal, machnęłaś się chyba o złotówkę - po dwóch jaszczusiach zeszłaś ze 101 na 96. 2 minuty temu, guccio napisał: Zgadza się.Uxmal pewnie już zmęczona.Dobrej nocki. dziękuje dziewczyny :) poprawiłam Quote
b-d Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 3 minuty temu, guccio napisał: Zgadza się.Uxmal pewnie już zmęczona.Dobrej nocki. Ano tak, sorka, że tak późno, ale jakoś przed poniedziałkami spać nigdy nie mogę :-( Dobranoc! Quote
uxmal Posted June 2, 2019 Author Posted June 2, 2019 1 minutę temu, b-d napisał: Ano tak, sorka, że tak późno, ale jakoś przed poniedziałkami spać nigdy nie mogę :-( Dobranoc! idę na kawę i wracam :) Quote
Recommended Posts