guccio Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 20 minut temu, Radek napisał: A powinna być pani, czy pan? Zapytamy Uxmal jak się zjawi.Bo jak już to koniecznie musi być parka. Quote
uxmal Posted June 2, 2019 Author Posted June 2, 2019 4 godziny temu, Maria1957 napisał: Zaglądam na łączkę ... żabkę ... proszę. Pozdrawiam Dziękuję bardzo i pozdrawiam. :)* Quote
uxmal Posted June 2, 2019 Author Posted June 2, 2019 2 godziny temu, Iv_ napisał: Cisza poranna na łączce jeszcze ;) Ćmiela Nieśmiałka z Ćmielowa poproszę jeszcze jednego :) Po wczorajszym myciu podłogi i trymowaniu padłam do łóżka jak bąk z Ćmielowa. Dziękuję bardzo za Nieśmiałka, bardzo dobry wybór. 1 Quote
uxmal Posted June 2, 2019 Author Posted June 2, 2019 51 minut temu, guccio napisał: Od wczoraj na łączce mieszkańców sporo przybyło! Niooo, sporo mszyc :)hihi Quote
uxmal Posted June 2, 2019 Author Posted June 2, 2019 48 minut temu, Radek napisał: Dzień dobry. Kto podpowie kogo wysłać na łąkę? Dzień dobry, Ja nie mogę podpowiedzieć:( Może dziewczyny doradzą? DZieewczyyynyyy pomóżcie Radkowi. Quote
uxmal Posted June 2, 2019 Author Posted June 2, 2019 15 minut temu, guccio napisał: Zapytamy Uxmal jak się zjawi.Bo jak już to koniecznie musi być parka. Kurka wodna:(( Biedronka to Pani :( nie ma Pana :(( będzie Pan mini w tej samej cenie co biedronka mini. Równouprawnienie mamy :) Quote
guccio Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 4 minuty temu, uxmal napisał: Kurka wodna:(( Biedronka to Pani :( nie ma Pana :(( będzie Pan mini w tej samej cenie co biedronka mini. Równouprawnienie mamy :) Mamy Radku odpowiedż. Quote
Aga76 Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 1 minutę temu, uxmal napisał: Pan biedronek: 9zł Uuu lala, jaki przystojniak :) Kto włączył ogrzewanie? Quote
uxmal Posted June 2, 2019 Author Posted June 2, 2019 2 minuty temu, Aga76 napisał: Uuu lala, jaki przystojniak :) Kto włączył ogrzewanie? Ja nie.... Quote
ona03 Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 A "dzidziole" biedronkowe ? wędruje na brzegu donicy, już może doszedł na łączkę :) Poproszę za 5 zł dzidziolka...... :) 1 Quote
uxmal Posted June 2, 2019 Author Posted June 2, 2019 3 minuty temu, ona03 napisał: A "dzidziole" biedronkowe ? wędruje na brzegu donicy, już może doszedł na łączkę :) Poproszę za 5 zł dzidziolka...... :) Jacie kręce :)))) Dziękuję:)))))) Dodam jeszcze dzidziola :))))) Quote
ona03 Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 1 minutę temu, uxmal napisał: Jacie kręce :)))) Dziękuję:)))))) Dodam jeszcze dzidziola :))))) Właśnie się wykluły, u mnie cały ogród w "dzidziolach", pożerają mszyce, aż mlaskanie słychać..... :) 1 Quote
uxmal Posted June 2, 2019 Author Posted June 2, 2019 Dzidziol (5zł) Ps. Zdjęcie wykonane z lotu ptaka z wysokokiej wysokości. 1 Quote
uxmal Posted June 2, 2019 Author Posted June 2, 2019 8 minut temu, ona03 napisał: Właśnie się wykluły, u mnie cały ogród w "dzidziolach", pożerają mszyce, aż mlaskanie słychać..... :) Nie wiedziałam że tak wyglądają dzidziole :)) i ze jedzą mszyce:))) Ale mało wiem:) Quote
guccio Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 30 minut temu, uxmal napisał: Nie wiedziałam że tak wyglądają dzidziole :)) i ze jedzą mszyce:))) Ale mało wiem:) A widzisz! z naszych mszyc sie śmiałaś. Quote
uxmal Posted June 2, 2019 Author Posted June 2, 2019 18 minut temu, guccio napisał: A widzisz! z naszych mszyc sie śmiałaś. Tak :) Quote
guccio Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 53 minuty temu, Kamila Proc napisał: strach sie bac dzidziola Bardzo mi się ten dzidziol podoba. 1 Quote
Aga76 Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 Poproszę 5 mszyc słonecznych z wiadomego źródła, dla dzidziola :) 2 Quote
Iv_ Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 Brzydki ten Dzidziol, ale za to ładnie się nazywa :) Też wezmę 5 żółtych mszyc dla nakarmienia Dzidziola. Niech ma, a co! Quote
uxmal Posted June 2, 2019 Author Posted June 2, 2019 18 minut temu, Aga76 napisał: Poproszę 5 mszyc słonecznych z wiadomego źródła, dla dzidziola :) Dzidziol bardzo dziękuję :)) Mniam mniam. Duży urośnie i chińskie biedronki wypędzi. 1 Quote
uxmal Posted June 2, 2019 Author Posted June 2, 2019 10 minut temu, Iv_ napisał: Brzydki ten Dzidziol, ale za to ładnie się nazywa :) Też wezmę 5 żółtych mszyc dla nakarmienia Dzidziola. Niech ma, a co! Ale za to jaaakie ma wewnętrzne piękno. Mnie się Dzidziol podoba :) Dzidziol dziękuję za kolejne mszyce.:) 1 Quote
uxmal Posted June 2, 2019 Author Posted June 2, 2019 Dzidziol w Nowej Łące mieszka tylko z mamą :( Tata jest za Żelazną Kurtyną w Kubełkowie :((( Quote
guccio Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 24 minuty temu, uxmal napisał: Dzidziol bardzo dziękuję :)) Mniam mniam. Duży urośnie i chińskie biedronki wypędzi. Żeby jeszcze było wiadomo co z dzidziola wyrośnie.Pan czy pani?Ma co jeść to pewnie szybko pójdzie.Oj te mszyce kochane.... Quote
Recommended Posts