rozi Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 Serdecznie witam i zapraszam do udziału w bazarku, którego dochód przeznaczam, jak zwykle, na pomoc dla Dziadeczków z Buku https://www.dogomania.com/forum/topic/347067-animaliowe-staruszki-z-buku-–-czy-jeszcze-maja-szansę/ Mam jeszcze do sprzedania próbki kremów, podarowane dla piesków przez zaprzyjaźniony Sklep. Jeśli ktoś chciałby kupić całość, czyli to, co tutaj, oraz pozostałości z poprzedniego próbkowego bazarku, i jakieś inne po kilka, nie wystawiane - mam łącznie chyba ponad 200 sztuk - sprzedam za 150zł, wysyłka PP paczka ekonomiczna 15zł. Quote
rozi Posted April 28, 2019 Author Posted April 28, 2019 Drogie Panie, otworzyłam jeden i refleksje moje są następujące: Po wmasowaniu czuje się, że krem pracuje, mrowi/grzeje. Po chwili - lekko ściąga/wygładza, lekko matuje. Nie zostawia filmu, idealny pod makijaż. Jest świetny i naprawdę nie będę płakać, jeśli mi zostanie, niemniej dostałam na piesuchy, więc Kupujący mają absolutne pierwszeństwo oraz kwiatki Próbki gwarantują oryginalność produktu. Mam 3 komplety po 30 szt. cena 35zł za komplet Wysyłka PP jednego kompletu to list polecony ekonomiczny format M za 6,30 Quote
rozi Posted April 29, 2019 Author Posted April 29, 2019 Nie zwróciłam uwagi, a cena była nie taka, już poprawiłam. Quote
Aga76 Posted April 29, 2019 Posted April 29, 2019 Nie wiem jaka była, bo dopiero co bazar odkryłam ;) 7 godzin temu, rozi napisał: Nie zwróciłam uwagi, a cena była nie taka, już poprawiłam. Podrzucę pod sufit! 1 Quote
rozi Posted April 29, 2019 Author Posted April 29, 2019 3 godziny temu, Aga76 napisał: Nie wiem jaka była, bo dopiero co bazar odkryłam ;) Podrzucę pod sufit! Była trochę wyższa, jak za pojedyncze, ale lepiej sprzedać taniej cały komplet, kupić zresztą też :) W pojedyncze już się na tym końcowym nie będę bawić. Quote
Aga76 Posted April 29, 2019 Posted April 29, 2019 To i tak zostaniesz w grze, odpoczynek na pół gwizdka. Quote
rozi Posted April 29, 2019 Author Posted April 29, 2019 2 minuty temu, Aga76 napisał: To i tak zostaniesz w grze, odpoczynek na pół gwizdka. Niecałe trzy dni, może się ktoś skusi jeszcze. Quote
Aga76 Posted April 29, 2019 Posted April 29, 2019 1 godzinę temu, rozi napisał: Niecałe trzy dni, może się ktoś skusi jeszcze. Komu, komu :O Quote
Aga76 Posted April 29, 2019 Posted April 29, 2019 9 minut temu, rozi napisał: Zapraszam :) Ja tyż, kupujący przybywajcie :) Quote
rozi Posted April 29, 2019 Author Posted April 29, 2019 Można jeszcze kupić, ale hurtem :) to, co zostało na poprzednim. Ale nie wszystko jest, parę sztuk dodałam jako gratisy, trzeba pytać. POPRZEDNI Quote
rozi Posted April 29, 2019 Author Posted April 29, 2019 1 minutę temu, Iv_ napisał: Rzeczywiście kremowy Całkiem kremowy :D Quote
Recommended Posts