Kejciu Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 Zapraszam na bazarek którego celem jest spłata długu jaki pozostał na wątku DT Kasandra - gdzie inwestowałyśmy z Ziutką swoje środki finansowe. Każda z nas działa dalej pomagając zwierzakom ale fajnie by było odzyskać " włożone " pieniądze aby móc pomagać kolejnym bidom. Link do wątku tu: Bazarek trwa do 15.03.2019 Ma formę kup teraz - wysyłka pocztą polską ( paczka lub mini paczka w zależności od wagi ) oraz paczomatem in post Ostatni ważny post 15.03.2019 godz. 23:00 Do sprzedaży 9 opakowań po 100g - SPRZEDANEopakowanie 100g - 5,90 zł/ szt skład ciasteczek to: wątróbka z kurcząt siemię lnianeotrębypłatki owsianejajkaolejmąka Quote
Kejciu Posted March 2, 2019 Author Posted March 2, 2019 post rozliczeniowy: 1. Elik - 5 opakowań po 5,90zł = 29,50 zł WPŁATA + 1 ZŁ NADPŁATY DZIĘKUJĘ WYSŁANE DOSTARCZONE 2. Annaa4 - 4 opakowania po 5,90zł = 23,60zł WPŁATA + 1,90ZŁ NADPŁATY DZIĘKUJĘ WYSŁANE DOSTARCZONE Z bazarku zatem uzbierało się 56zł Quote
elik Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 Witam wieczorową porą i proszę trzy opakowania ciasteczek. Proszę o nr konta i koszt opłaty pocztowej. EDIT W linku do wątku nie ma linku :) Quote
Kejciu Posted March 3, 2019 Author Posted March 3, 2019 10 godzin temu, elik napisał: Witam wieczorową porą i proszę trzy opakowania ciasteczek. Proszę o nr konta i koszt opłaty pocztowej. EDIT W linku do wątku nie ma linku :) kurcze mialam nawet problem aby wstawić zdjęcia :( nie wiem czy znowu coś się pozmieniało na dogo :( Oczywiście dziękuję za zakup i zapisuję :) Quote
Kejciu Posted March 3, 2019 Author Posted March 3, 2019 2 godziny temu, Annaa4 napisał: hejkum, 4 paczki proszę :)) i paczkomat :) witaj Aniu :) Dawno Cię nie widziałam :) dziękuję za zakupy - zapisuję i wysyłam pw :) Quote
elik Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 1 godzinę temu, Kejciu napisał: kurcze mialam nawet problem aby wstawić zdjęcia :( nie wiem czy znowu coś się pozmieniało na dogo :( Oczywiście dziękuję za zakup i zapisuję :) Powrócili do starej metody - zdjęcie z dysku na serwer zdjęciowy i dopiero z serwera na wątek. Link do wątku trzeba najpierw napisać np Link, potem skopiować adres URL, zaznaczyć napis i wstawić link korzystając z 4 ikonki od lewej strony na pasku narzędzi okienka dialogowego (znaczek nieskończoności). Proszę dodatkowo 2 opakowania, czyli razem będzie 5 x 100 g i będzie po zawodach :) Proszę o nr konta i kwotę za opłatę pocztową. Quote
Kejciu Posted March 3, 2019 Author Posted March 3, 2019 już wysyłam :) to chyba mój najszybszy bazarek :D Quote
elik Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 18 minut temu, Kejciu napisał: już wysyłam :) to chyba mój najszybszy bazarek :D Bo za mało fantów :) Pewnie chętni jeszcze by się znaleźli. Quote
Kejciu Posted March 3, 2019 Author Posted March 3, 2019 4 minuty temu, elik napisał: Bo za mało fantów :) Pewnie chętni jeszcze by się znaleźli. będzie nowość z ciastek z wątróbki króliczej :) więc będzie nowy bazarek :D Quote
elik Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 1 minutę temu, Kejciu napisał: będzie nowość z ciastek z wątróbki króliczej :) więc będzie nowy bazarek :D No to moje psiaki nie zdążą pewnie skonsumować tej partii. Wątróbka z królika pewnie zdrowsza niż z kurczaka. Może uda mi się załapać na następną partię :) Quote
Kejciu Posted March 3, 2019 Author Posted March 3, 2019 1 godzinę temu, elik napisał: No to moje psiaki nie zdążą pewnie skonsumować tej partii. Wątróbka z królika pewnie zdrowsza niż z kurczaka. Może uda mi się załapać na następną partię :) pewnie zdrowsza ale i dwa razy droższa :( dzisiaj będę piekła więc zobaczę jak z konsystencją i czy się udadzą :-) Quote
elik Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 3 godziny temu, uxmal napisał: Czy bazarek jest czynny? Już po bazarku. Wątróbki rozdrapano w kilka godzin. Ale jeśli jesteś zainteresowana, to z Tobą mogę się podzieli :) Mogę odstąpić 2 paczuszki. 1 Quote
uxmal Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 11 minut temu, elik napisał: Już po bazarku. Wątróbki rozdrapano w kilka godzin. Ale jeśli jesteś zainteresowana, to z Tobą mogę się podzieli :) Mogę odstąpić 2 paczuszki. Ojeju dziękuje :)) :) chętnie :)*** bo mi się już kończą. Wolę te od Kejciu kupować niż sklepowe :) 1 Quote
elik Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 33 minuty temu, uxmal napisał: Ojeju dziękuje :)) :) chętnie :)*** bo mi się już kończą. Wolę te od Kejciu kupować niż sklepowe :) To jeśli Kejciu nie ma nic przeciwko temu, to odstępuję Ci 2 opakowania. Ponieważ już zrobiłam przelew za całość, to na moje konto prześlesz 5,90 zł x 2 , a do Kejciu przelew na opłatę pocztową. Może tak być? Quote
uxmal Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 15 minut temu, elik napisał: To jeśli Kejciu nie ma nic przeciwko temu, to odstępuję Ci 2 opakowania. Ponieważ już zrobiłam przelew za całość, to na moje konto prześlesz 5,90 zł x 2 , a do Kejciu przelew na opłatę pocztową. Może tak być? tak :) Quote
elik Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 22 minuty temu, uxmal napisał: tak :) Super, to napisz do Kejciu, że odstąpiłam Ci 2 paczuszki. Smacznego :) Quote
uxmal Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 37 minut temu, elik napisał: Super, to napisz do Kejciu, że odstąpiłam Ci 2 paczuszki. Smacznego :) poszło pw do Kejciu. Prześlij mi Eliczku nr konta . :) Quote
elik Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 3 minuty temu, uxmal napisał: poszło pw do Kejciu. Prześlij mi Eliczku nr konta . :) Bardzo proszę :) Quote
Kejciu Posted March 5, 2019 Author Posted March 5, 2019 nowy bazarek: https://www.dogomania.com/forum/topic/349568-ciastka-z-wątróbki-królika-lub-drobiowe/ Dziewczyny w małych torebusiach dałam Wam po kilka ciasteczek z wątróbki króliczej na wypróbowanie :) dajcie znac czy zmakowały - wg mnie troszkę bardziej kruche są :) Quote
elik Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 9 godzin temu, Kejciu napisał: dałam Wam po kilka ciasteczek z wątróbki króliczej na wypróbowanie :) Znaczy się mamy psiakom podjadać:) ? Quote
Kejciu Posted March 6, 2019 Author Posted March 6, 2019 9 godzin temu, elik napisał: Znaczy się mamy psiakom podjadać:) ? Nutusia kiedyś próbowała i powiedziała że jakby przyprawić to do barszczyku w sam raz :D Quote
Recommended Posts