Angelika612 Posted February 20, 2019 Posted February 20, 2019 A więc tak. Od soboty mamy w domu szczeniaczka rasy owczarek pirenejski Mamy wszystkie papiery, rodowód, książeczkę zdrowia. Dzisiaj właścicielka szczeniaków napisała mi smsa. Ze nie wie czy mi mówiła że brakuje małej 2 ząbków ale ze jak nie mówiła to właśnie mi mówi. I że to żadna choroba. Szlag mnie trafia że tego nie powiedziała mi wcześniej. Dzisiaj szczeniaczek ma 2 miesiące. Jak napisałam jej ze mnie oszukała. To stwierdziła że mogę nawet dzisiaj oddać psa. Koje pytanie.czy bez tych 2 kiełków da radę wszystko sobie gryźć? Czy jest szansa że jeszcze wyjdą? Chciałam suczkę, chcialam jeździć na wystawy a teraz dupa... Quote
uxmal Posted February 20, 2019 Posted February 20, 2019 Jeśli jesteś z okolic Wawy to mogę Ci polecić dobrego psiego dentyste. Ktoś fachowy powinien zobaczyć Twoją sunie. Quote
Elf1977 Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 Raczej brak zębów dyskwalifikuje z wystaw. O tym, że uzębienie jest niepełne (mleczne?), przyszły nabywca powinien być poinformowany. Dla mnie to zwykła oszustwo. Taki pies powinien być sprzedany jako pies na kolanka. Quote
Sowa Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 Znanemu mi szczeniakowi bez mlecznych kłów w chwili zakupu, stałe zęby wyrosły w komplecie, z prawidłowym zgryzem. Oczywiście nabywca powinien być poinformowany o problemie przed zakupem, nie po fakcie. Angelika612, tydzień minął - szczeniak został u Ciebie czy zwróciłaś hodowcy? Radziłaś się weta? Quote
Recommended Posts