Nadziejka Posted January 4, 2019 Author Posted January 4, 2019 Doiarlam ludeczkowie mili dotarlam i odtajam sobie Witam serduszka witam pozdrawiam z dziekowaniem Quote
Nadziejka Posted January 4, 2019 Author Posted January 4, 2019 Dzieki wielkiej pomocy Cioci elik udalo mi sie podlinkowac kramiki wstawic i nawet udalo sie watus malenkiej bieduni wstawic zapraszam serduchem zapraszam Quote
Radek Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 3 godziny temu, Nadziejka napisał: dotarlam i odtajam sobie Po śnieżycy? Quote
Nadziejka Posted January 4, 2019 Author Posted January 4, 2019 Sniegi mrozy i zawieja ..ale ale jak juz dojechalam do domek to odrazu bylo lepiej odrazu czlek odzywa zapraszamy nocka szkoda ze znow utrudnienia z linkami Quote
christo_fair Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 Zaglądam, a tu bez zmian: Kamilka taszczy rzeźbę, Nadziejka przemarznięta, a z linkami wciąż kłopot. 2 Quote
Nadziejka Posted January 4, 2019 Author Posted January 4, 2019 22 minuty temu, christo_fair napisał: Zaglądam, a tu bez zmian: Kamilka taszczy rzeźbę, Nadziejka przemarznięta, a z linkami wciąż kłopot. Aniu ja niemogiem tej dzamprezy odzalowac ze mnie tam nie zaprosili .... pod te okenecka Twoje Quote
Nadziejka Posted January 4, 2019 Author Posted January 4, 2019 3 minuty temu, AlfaLS napisał: Na razie podnoszę na pierwszą! Witaj serduszko witaj Quote
Radek Posted January 5, 2019 Posted January 5, 2019 9 godzin temu, Nadziejka napisał: Sniegi mrozy i zawieja ..ale ale jak juz dojechalam do domek to odrazu bylo lepiej odrazu czlek odzywa W taką pogodę bardzo przyjemnie jest wrócić do domu. A jeszcze jak jest pies i kubek herbaty... Quote
Nadziejka Posted January 5, 2019 Author Posted January 5, 2019 Zasypalo cale miasto na osiedlu sniegun po kolana haha ale mialysmy dzis od ranka zabawe hohoooooo jeno jak zaczela moja ukochana wszycko zjadac to wtedy juz trzeba bylo sie ewakuowac ku domku boc przecie calunkiego snoegu zjesc sie nie da i nie mozna absolutycznie Witajcie iskierki Quote
Nadziejka Posted January 5, 2019 Author Posted January 5, 2019 .spokojnego dzioneczka zapraszamy Quote
Radek Posted January 5, 2019 Posted January 5, 2019 10 minut temu, Kamila Proc napisał: zapraszaamy Przez cały czas. Quote
Nadziejka Posted January 5, 2019 Author Posted January 5, 2019 Dobrego spokojnego wieczoru iskireczki Quote
Nadziejka Posted January 5, 2019 Author Posted January 5, 2019 Mamy takie zakupy takie pieniazeczki z kramciku Cegielenki Zycia Nadziejkowo 8 zl Ciocia koja 10 zl kiyoshi 10 zl fantusieczki 3 zl 7 zl 5 zl 8 zl 29 zl 12 zl 18 zl 4 zl 4 zl 7 zl 50 gr 6 zl 8 zl 50 gr razem naraziunki 140 zlociszkow! Pieknie ogromnie dziekuje prosze prosze rozejrzyjcie serca moze cos jeszcze sie przyda spodoba Quote
Nadziejka Posted January 5, 2019 Author Posted January 5, 2019 Num 13 Kule swiacace rozowe sliczne nowiutenkie Cena wywol 11 zl 50 gr obnizam cena na 10 zl Quote
Recommended Posts