kanna Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 no i znowu pasztet....:shake: w "pseudoschronisku" Olkusz od miesiąca czeka na właściciela HUSKY... PIES MA BARDZO PORANIONE łAPY...Z TRUDEM CHODZI.....JAK DO TEGO DOSZłO NIE WIEMY...TO JEST OLKUSZ...PRWDOPODOBNIE ZAWINIłA KLATKA W KTóREJ PRZEBYWA...PSIAK PRóBOWAł SIE WYDOSTAć , MOżE PODKOPYWAć, PORANIł SOBIE łAPSKA... POMOCY WETA JAK WIECIE TRUDNO TAM OCZEKIWAć...JAK POMYśLę ,żE MU SIę WDA ZAKAżENIE..:shake: młody, roczny samczyk, bardzo kontaktowy, łagodny, taki duzy srebrny misiek :loveu: z nadzieja czekaliśmy na właściciela, bowiem pies był zadbany...NIC Z TEGO :shake: jego czas pobytu w Olkuszu się kończy i na dniach ma zostać przewieziony do schroniska w Bielsku-Białej :shake: jako miejsca docelowego jego pobytu...tamten schron też mu nie pomoże....to miejsce nie cieszy się dobrą sławą:shake: nie mamy go dokąd wyciągnąć a musimy to zrobić w ciągu kilku zaledwie dni...na weta się uzbiera , na karmę też.. BARDZO PROSIMY JEśLI KTOś MóGłBY MU DAć CHOć CHWILOWY DOM TYMCZASOWY, ZANIM NIE WYMYśLIMY CZEGOś ... WłAśCIWIE TO NIE PROSIMY ... BłAGAMY.. Quote
Kenny Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 biedne hasiątko :-( ehh...jeśli nie znajdziecie nic a nic, ale tak kompletnie nic to mogłabym zaoferować DT ale na bardzo krótko...do 7 kwietnia, bo później wyjeżdżam...ale to pewnie za mało czasu, żeby coś wymyślić...no ale jak już nie będzie innego ratunku to jestem :p Quote
kanna Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 Kenny napisał(a):biedne hasiątko :-( ehh...jeśli nie znajdziecie nic a nic, ale tak kompletnie nic to mogłabym zaoferować DT ale na bardzo krótko...do 7 kwietnia, bo później wyjeżdżam...ale to pewnie za mało czasu, żeby coś wymyślić...no ale jak już nie będzie innego ratunku to jestem :p wielkie dzięki... jeśli byłaby taka mozliwość .... mamy jeszcze kilka dni, ciągle szukamy...może znajdzie się ktoś kto mógłby go przetrzymac potem... ? Quote
Kenny Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 takie cudo napewno szybko znajdzie domek :loveu: i w końcu co postanowione ? jest jeszcze ktoś chętny przygarnąć tego cudaka na DT ? Quote
kanna Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 bardzo bym chciala powiedzieć ,że tak ale ciągle jeszcze żadnych konkretów :-( Quote
basia Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Podnosze! Dajcie biedakowi szansę, aby potem nie miał tak spapranego charakteru jak Lando :roll: Quote
kanna Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 dominik_a napisał(a):jestem. juz patrze na maila. doszły maile ? Quote
kanna Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 mam ofertę domku tymczasowego płatnego...300 zł za miesiąć + wet cz ktoś może pomóc? Quote
kanna Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 domek byłby na już tyle,że też na krótko, bo tylko wstępnie na miesiąc .:( a kasy niet... Quote
Ada-jeje Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Dzwonilam dzisiaj haszczak juz wyadoptowany. Quote
kanna Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Ada-jeje napisał(a):Dzwonilam dzisiaj haszczak juz wyadoptowany. bardzo dziękuję za telefon do schroniska :lol: oby mu dobrze było.... Quote
kanna Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Kenny.. a ja to nie wiem czy się cieszyć :shake:w Olkuszu to się dziwne rzeczy z psami dzieją.... Quote
Ada-jeje Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Kanna juz sie nie dzieja, oczywiscie nie wiemy jaki bedzie nowy wlasciciel dla psa ktorego zabiera ze schroniska, bo nikt przeciez tych DS nie sprawdza. Ale nie widac juz tam psow chorych :shake: co najwyzej smutne, lub te ktore wspinaja sie na kraty mowiac Ci zabierz mnie :-( :placz: Quote
Kenny Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 hm...pozostaje nam wierzyć, że trafił w dobre ręce serdecznych i odpowiedzialnych ludzi...i tego mu właśnie życzę ;) Quote
kanna Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 troszke czuję się przekonana...:roll: troszkę Quote
Ada-jeje Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Kanna juz pisalam o tym haszczku, jego juz nie ma w schronie :shake: zostal adoptowany. W piatek bylysmy z hanek w schronie i nie ma zadnego haszczka. :shake: Quote
Recommended Posts