Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś mi się Harietka śniła: pojechałam do schroniska sprawdzić, gdzie jest dokładniej i czy jest jej dobrze, a skończyło się na tym, że ją stamtąd zabrałam, tylko nie miałam co z nią dalej zrobić. Udało się ją umieścić gdzieś na DT. Była jednocześnie bardzo kochana i mocno zabiedzona.
Ciekawe, czy część tego snu się kiedyś spełni.

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Harietta jest w pawilonie II D z samcem o imieniu Dino, żeby łatwiej było literkę boksu zapamiętać. Chyba jest tam tylko ta dwójka, ale nie zaglądałam do wnętrza pawilonu. Harietka wciąż kuleje na prawą łapkę.

Posted

Aga całkiem nieźle (a w każdym razie o niebo lepiej niż Tata :evil_lol:).
Zapoznanie wyglądało tak, że mama z Hariettą była na ulicy, a ja wyszłam z resztą suk. Aga oczywiście rwała do swojej Pańci, zauważyła to czarne coś, powąchała i odeszła lekko tylko zniesmaczona. W domu na wszelki wypadek pilnuje się nóg Taty albo chowa w łóżku rodziców. I udaje, że nie zauważa problemu. Harietta też generalnie ignoruje resztę stada z jednym wyjątkiem.
Rano dostała w kuchni śniadanie, reszta w tym czasie jadła w sieni. Wypuściłam Punię i Pani Harietta na nią szczeknęła, że niby Punia wkroczyła do jej kuchni :crazyeye:

• 3 years later...