jaguska Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 Sleroza nie boli, moja cegiełka poleciała dopiero dzisiaj, wybacz Nadziejko. 1 Quote
jola&tina Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 29 minut temu, anica napisał: Dzieńdoberek A jedno i drugie można? Quote
Radek Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 Na deszczowy dzień dobra jest herbata z sokiem malinowym. 1 Quote
Nadziejka Posted December 4, 2018 Author Posted December 4, 2018 .Serca Cudne mam na koncie pieniazki Dziekuje Stokrotnie Wujenek Radek jaguska b-b juz byly wczoraj ciocia b-b jutro wysylam listem zwyklym razem z niespodziankami Swiateczkowymi Quote
Zosia123 Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 Bardzo dziękuję w imieniu Watsonka! <3 Ewcia tylko jedna rzecz: ja nie mam dostępu do konta Fundacji, na które zbieramy kaskę na Watsona, tylko raz w miesiącu (na koniec miesiąca) otrzymuję informacje o wpływach, dlatego zamknięcie bazarku może się troszeczkę przesunąć w czasie... Quote
Nadziejka Posted December 4, 2018 Author Posted December 4, 2018 5 minut temu, Zosia123 napisał: Bardzo dziękuję w imieniu Watsonka! <3 Ewcia tylko jedna rzecz: ja nie mam dostępu do konta Fundacji, na które zbieramy kaskę na Watsona, tylko raz w miesiącu (na koniec miesiąca) otrzymuję informacje o wpływach, dlatego zamknięcie bazarku może się troszeczkę przesunąć w czasie... Zosienko poczekamy spokojnie nic nie trzeba spieszyc wazne ze malutki ,, zaopiekowany najwazniejsze Dziekujemy Calem Sercem Zosiu 1 Quote
jaguska Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 10 godzin temu, Kamila Proc napisał: jaka cegielka? ta poduszkowa :) Cytat Jagusiu taka Cegielenke Twoja wyczarowalam Quote
Radek Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 Śliczna ta poduszkowo-serduszkowa cegiełka. Quote
christo_fair Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 A poza poduszkowo-serduszkową cegiełką to jeszcze widzę, że Nadziejkowe miśki na nową drogę życia wstąpiły... i jeszcze widzę... pluszowego bak-ła-ża-na! Chyba dawno nie byłam w sklepie z zabawkami... 2 Quote
Nadziejka Posted December 5, 2018 Author Posted December 5, 2018 Spokojnej nocy zwierzunkom i Wam iskierki zapraszamy w noc czuwamy Quote
Radek Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 7 godzin temu, christo_fair napisał: widzę, że Nadziejkowe miśki na nową drogę życia wstąpiły... Dużo się dzieje w misiowym świecie. Quote
Radek Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 Taki miły obrazek, a mi się lajki skończyły. Quote
Recommended Posts