Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='MartynaP']na kociarnie wejsc nie moglam bo mam w domu kocieta nie szczepione

ale takiego szczeniaczka "znalazlam" wiecej nie widzialam to niewiem czy tylko jejen jest

prosil zeby go zabrac :(

wczoraj był,dziś juz go nie było-niewiadomo czy go ktos wzioł czy cos innego
poprostu go niema :(

[quote name='ANETTTA']super zrób prosze fotki benkowi
który btam tez jest
moze jakis inf o nim plissssssss
[email protected]

w papierach jest tylko tyle ze to pies,z interwencji zgłoszonej przez SM
niewiadomo w jakim wieku

jak widac nawet mu się wstać nie chciało...

Posted

Gosiara, napisz do glutofii [email protected] w sprawie wizyty przed addopcyjnej, jest w tym dobra.
Też się tropnęłam, ze to shi-tzu, tylko ten jakiś domorosły fryzjer zrobił z bidusi nie wiadomo co. Jej koniecznie trzeba tymczasu, straszna drobina jest, kwarantannę kończy za trzy dni.
Do anetty wysłałam zdjęcia benka, moze dojdą. On strasznie ciagnie, jakby wogóle smyczy nie znał. Poza tym bardzo przytulaśny, miśkowaty.

Posted

[quote name='jotka']Gosiara, napisz do glutofii [email protected] w sprawie wizyty przed addopcyjnej, jest w tym dobra.
Też się tropnęłam, ze to shi-tzu, tylko ten jakiś domorosły fryzjer zrobił z bidusi nie wiadomo co. Jej koniecznie trzeba tymczasu, straszna drobina jest, kwarantannę kończy za trzy dni.
Do anetty wysłałam zdjęcia benka, moze dojdą. On strasznie ciagnie, jakby wogóle smyczy nie znał. Poza tym bardzo przytulaśny, miśkowaty.

To pieske ten shit-zu? Powinnam miec dla niego tymczas, już o nim kiedyś wspominałam. Jutro zadzwonie.

Posted

Będzie DT dla Shit-zu, ma już swojego 7 letniego czarnego shit-zu czyli idealnie ]:->
Z tym, że domek jest na urlopie jeszcze ok. tygodnia, więc ktoś musiałby go wziąć chociaż na ten czas (ja mogę, ale dopiero gdzieś ok. środy)

Posted

sosnowieckie schronisko napisał(a):
Powiedziała bym coś brzydkiego, ale nie wypada.
A jak Maciej jest agresywny, to ja też jestem.
.

A nie jesteś :evil_lol:.

Posted

przepraszam za offf

brzmi może smiesznie ale e bardzo proszę o pomoc w transporcie Będzin-Katowice na jutro na 16 muszę być w lecznicy w Katowicach.
To bardzo pilne musze pojechac na sterylkę aborcyjną z suką która lada dzień urodzi,dziś juz miałam być ale niemiałam jak dojechac.
Mogę zwrócić za paliwo-to bardzo ważne-niemusze chyba pisac jak wazne

Suczka jest średnia,bardzo łagodna.

Posted

No to świetnie ! - może nareszcie zacznie się coś ruszać z adopcjami - może te powodzie dają ludziom do myślenia, że tyle zwierząt stało się z godziny na godzinę bezdomnymi - trzymam kciuki za ruch w adopcjach :thumbs:

Posted

Krótka fotorelacja telefonem z dnia dzisiejszego:
Mała dla której piątek 13 okazał się szczęśliwy:;)

Major po strzyżeniu i kąpaniu niestety wyszło mi tylko 1 zdjęcie

Jedno z kociąt w złym stanie, bardzo apatyczne, zostało przeniesione z kociarni

Posted

[quote name='Jenny19']Krótka fotorelacja telefonem z dnia dzisiejszego:
Mała dla której piątek 13 okazał się szczęśliwy:;)

Major po strzyżeniu i kąpaniu niestety wyszło mi tylko 1 zdjęcie

Jedno z kociąt w złym stanie, bardzo apatyczne, zostało przeniesione z kociarni

Jenny19 to dzięki Tobie piątek 13 to szczęśliwy dzień dla małej :loveu:.

Dla Majora nie był najszczęśliwszy - na pewno nie podczas zabiegów, ale potem chłopak był chyba zadowolony, bo zjadł nawet parówkę :evil_lol:.

Posted

A ja mam iadomosći o Koce, To ten sam Dt co miał wziac shit-zu, ale shy jedzie do domku!
Wczoraj dzwoniła Pani, Koka obecnie na wakacjach w żywcu, późiej wraca do Bytomia. Pani jest nią zachwycona. Mówi, że wszyscy się dziwią, że ktoś takiego psa oddał. Po kąpieli - jutro zostanie odpchlona.
Pani od razu przesyłąła mi zdjecia i obieciała wiecej, niestet na telefon, a ja wyjeżdżam. W poniedziałek wróce i prosiłabym o zestaw ogłoszeniowy dla Koki - im szybciej znajdzie dom, tym szybciej zwoolni się tymczas.
Pani na pytanie jak się czuje jako świerzo upieczony dom tymczasowy odpowiedziała, że 'śmiesznie, bo remont jest, psy biegaja, a koka jest tak miziasta, że potrzebuje masy uwagi, ale jest przekochana'. Koka ma katarek, chrapie noskiem, ale pewnie minie.... ;) Jak nie to w przyszłym tygodniu po powrocie psinki z wakacji zabezpieczę ją u siebie w lecznicy.
Nie wiem czy ona jest sterylizowana? Jeśli nie to i to załatwię u siebie. Będzie dużo taniej...

Posted

Koka trafiła do schronu po śmierci właściciela, oddana przez sąsiada. Ponieważ nie miała zadnych papierów, musiała odbyć kwarantannę, potem chorowała. Po chorobie skorzystałam z dt jak z daru niebios, bo wiadomo, że schron to nie sanatorium. Nie sadzę, żeby Koka była sterylizowana. Jest szczepiona - zaświadczenia mam, jak pani wróci do Bytomia, pojadę i przekażę. Zdjęcia zaraz wyślę.