UlaFeta Posted January 26, 2022 Author Posted January 26, 2022 Dnia 9.01.2022 o 12:15, Kamila Proc napisał: tu bedzie ciezej Nic nie pisałam,bo nie wiedziała jak to się dalej potoczy. Kicia bura nazywana Babuszką lat 9 nadal u P.M.Kicia biało-czarna nazwana Keri w fundacji w Gorzowie. A było tak. Kicia cały czas siedziała w kącie klatki z łepkiem zwieszonym w dół:(P.M nie mogła sobie z tym dać rady.Pisała do róznych fundacji o pomoc,żeby ktoś pomógł ją oswoic.Odezwała się JEDNA fundacja z Gorzowa i po przesłaniu filmiku,pani z fundacji powiedziałaże to jest kotka bólowa .Że ją coś strasznie boli i dlatego taka pozycja i że ją przejmą. "U mnie było TRZECH weterynarzy i ZADEN na to nie zwrócił uwagi"ŻADEN. Umówiły się w pół drogi w Pile.Wolontariuszka jadąc po kota miała wypadek;(((( Szybka mobilizacja.Drugi samochód dojechał bez przeszkód i kota od razu obejrzał ich wet. I tak,kicia miała pozostawione przez weta popsute zęby i korzenie,wet leczył jej wszoły a one nadal tam były!!!!!. "A najgorsze jest to,że w wynikach wyszedł FIP:(((''Badania mają być powtórzone w tym tygodniu. Trzymajcie kciuki i zaklinamy rzeczywistość. Mam zdjecia,ale są drastyczne.Ja się popłakałam,ale jak chcecie mogę wstawić. To tyle. 1 Quote
guccio Posted January 26, 2022 Posted January 26, 2022 Dnia 26.01.2022 o 19:47, UlaFeta napisał: Nic nie pisałam,bo nie wiedziała jak to się dalej potoczy. Kicia bura nazywana Babuszką lat 9 nadal u P.M.Kicia biało-czarna nazwana Keri w fundacji w Gorzowie. A było tak. Kicia cały czas siedziała w kącie klatki z łepkiem zwieszonym w dół:(P.M nie mogła sobie z tym dać rady.Pisała do róznych fundacji o pomoc,żeby ktoś pomógł ją oswoic.Odezwała się JEDNA fundacja z Gorzowa i po przesłaniu filmiku,pani z fundacji powiedziałaże to jest kotka bólowa .Że ją coś strasznie boli i dlatego taka pozycja i że ją przejmą. "U mnie było TRZECH weterynarzy i ZADEN na to nie zwrócił uwagi"ŻADEN. Umówiły się w pół drogi w Pile.Wolontariuszka jadąc po kota miała wypadek;(((( Szybka mobilizacja.Drugi samochód dojechał bez przeszkód i kota od razu obejrzał ich wet. I tak,kicia miała pozostawione przez weta popsute zęby i korzenie,wet leczył jej wszoły a one nadal tam były!!!!!. "A najgorsze jest to,że w wynikach wyszedł FIP:(((''Badania mają być powtórzone w tym tygodniu. Trzymajcie kciuki i zaklinamy rzeczywistość. Mam zdjecia,ale są drastyczne.Ja się popłakałam,ale jak chcecie mogę wstawić. To tyle. Biedna koteczka.Kciuki trzymam. 1 Quote
guccio Posted January 27, 2022 Posted January 27, 2022 Dnia 27.01.2022 o 15:12, UlaFeta napisał: Babunia😂 Babuniu,ludziska ci pomogą. Quote
UlaFeta Posted January 30, 2022 Author Posted January 30, 2022 Keri opuściła lecznice.Jest w domu u wolontariuszki.Badania będę powtórzone po doprowadzeniu paszczy do "użytku". Bgra 😄Help!!! 1 Quote
Bgra Posted January 31, 2022 Posted January 31, 2022 Dnia 30.01.2022 o 12:14, UlaFeta napisał: Keri opuściła lecznice.Jest w domu u wolontariuszki.Badania będę powtórzone po doprowadzeniu paszczy do "użytku". Bgra 😄Help!!! 1 Quote
Bgra Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 To ząbki Keri, resztę opisze Ulka koszulka 😘 1 Quote
UlaFeta Posted February 7, 2022 Author Posted February 7, 2022 Dnia 7.02.2022 o 10:59, Isiak napisał: Ojej, czy jeszcze jakieś jej zostały? Nie. Stomatolog ze Szczecina wyrwał wszystkie i korzenie, które zostawil wet-konowal w Chojnicach.Jest nadzieja, że wyniki dodatnie na FIP były zafałszowane,przez stan zapalny. 1 Quote
guccio Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 Dnia 7.02.2022 o 14:17, UlaFeta napisał: Nie. Stomatolog ze Szczecina wyrwał wszystkie i korzenie, które zostawil wet-konowal w Chojnicach.Jest nadzieja, że wyniki dodatnie na FIP były zafałszowane,przez stan zapalny. Zagoją się rany po rwaniach i koteczka odzyje.Biedna,ile ona się ucierpiała.... Quote
UlaFeta Posted February 7, 2022 Author Posted February 7, 2022 Dnia 7.02.2022 o 14:29, guccio napisał: Zagoją się rany po rwaniach i koteczka odzyje.Biedna,ile ona się ucierpiała.... No bardzo.Jak ona biedna jadła.😭 Quote
guccio Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 Dnia 7.02.2022 o 15:03, UlaFeta napisał: No bardzo.Jak ona biedna jadła.😭 Dobrze,że p.Marietta nie odpuściła, działała, szukała... Quote
UlaFeta Posted February 7, 2022 Author Posted February 7, 2022 Zobaczcie,tak wyglądają wyrwane zęby.😡 Zdjęcie jak kicia przyjechała do weta w fundacji.Skandal. Quote
guccio Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 Dnia 7.02.2022 o 15:07, UlaFeta napisał: Zobaczcie,tak wyglądają wyrwane zęby.😡 Zdjęcie jak kicia przyjechała do weta w fundacji.Skandal. O matko, przecież jak piszesz była już u weta w Chojnicach! Quote
Isiak Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 Może wet zabrał się za robotę i mu nie wyszło. Mój nowy rudy nabytek ma 1 ząb, ktory prawdopodobnie będzie do usunięcia w przyszłości, ale moje wetki się za to nie biorą, tylko wyślą mnie do stomatologa. Podobno kocie kości (więc i szczęki) są jak sitko, korzenie zębów mocno w nich siedzą, a korona zęba bardzo łatwo się ułamuje i korzeń zostaje. Stomatolog ma specjalne narzędzia do odsuwania dziąseł, zwykły wet nie. Quote
UlaFeta Posted February 7, 2022 Author Posted February 7, 2022 Dnia 7.02.2022 o 15:10, guccio napisał: O matko, przecież jak piszesz była już u weta w Chojnicach! Trzech ją oglądało. Quote
UlaFeta Posted February 7, 2022 Author Posted February 7, 2022 Dnia 7.02.2022 o 15:21, Isiak napisał: Może wet zabrał się za robotę i mu nie wyszło. Mój nowy rudy nabytek ma 1 ząb, ktory prawdopodobnie będzie do usunięcia w przyszłości, ale moje wetki się za to nie biorą, tylko wyślą mnie do stomatologa. Podobno kocie kości (więc i szczęki) są jak sitko, korzenie zębów mocno w nich siedzą, a korona zęba bardzo łatwo się ułamuje i korzeń zostaje. Stomatolog ma specjalne narzędzia do odsuwania dziąseł, zwykły wet nie. Po co się brał,jak się nie zna.Wzial kasę za nic. Ja szanuje lekarzy, którzy odsyłają do specjalistów.A nie udają wszystkowiedzących.Tak samo weci. Isiaczku.Kita nie jest w Szczecinie.Dziewczyny z fundacji ją tam zawiozły. Quote
guccio Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 Dnia 7.02.2022 o 15:21, Isiak napisał: Może wet zabrał się za robotę i mu nie wyszło. Mój nowy rudy nabytek ma 1 ząb, ktory prawdopodobnie będzie do usunięcia w przyszłości, ale moje wetki się za to nie biorą, tylko wyślą mnie do stomatologa. Podobno kocie kości (więc i szczęki) są jak sitko, korzenie zębów mocno w nich siedzą, a korona zęba bardzo łatwo się ułamuje i korzeń zostaje. Stomatolog ma specjalne narzędzia do odsuwania dziąseł, zwykły wet nie. To chociaż poinformowali w czym rzecz. Quote
guccio Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 Dnia 7.02.2022 o 15:30, UlaFeta napisał: Trzech ją oglądało. Narazili kosteczkę na wielkie cierpienia. 1 Quote
UlaFeta Posted February 7, 2022 Author Posted February 7, 2022 Dnia 7.02.2022 o 15:36, guccio napisał: Narazili kosteczkę na wielkie cierpienia. Tak. Dodam, że za kasę Marietta. Quote
guccio Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 I tak dobrze,że tak się skończyło. W moim przypadku wet doprowadził do śmierci 3 kotów.Tez płaciłam za....no właśnie co? Quote
UlaFeta Posted February 7, 2022 Author Posted February 7, 2022 Dnia 7.02.2022 o 16:03, Kamila Proc napisał: takiego weta to nalezy opisac Pozbawić wykonywania zawodu.😡 Quote
Recommended Posts