Magdalena1 Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 Mam nadzieję,że mój pomysł się przyjmie.Mamy galerię naszych maluchów,ale może zrobimy jej jeden podrozdział. Gdy nasi milusińscy śpią wyglądają przecież tak cudownie,a w ogólnej galerii takie zdjęcia szybko giną.Na pewno miło będzie oglądać takie śpiące żabki. One zasługują na uchwycenie ich w momencie błąkania się w świecie magii i marzeń :wink: Zapoczątkuję mój pomysł. Toya Tymuś Jawa Quote
TangoBlue Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 jej !!!! sa sliczne, takie male kropelki. Chyle czola i serdecznie Cie magdo pozdrawiamy. Ania, Sinda, Spookie ( i Per :) ) Quote
Magdalena1 Posted December 23, 2004 Author Posted December 23, 2004 Dziękuję Aniu. ucałuj swoje piechulki i wstawiaj fotki bo już się wszyscy doczekać nie możemy :wink: Quote
tygrysek-kr Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 Madziu maluchy są przesłodkie :P ale bedziesz miec wesoło w świeta hehe ucałuj je ode mnie i Jerrusia. Quote
Magdalena1 Posted December 23, 2004 Author Posted December 23, 2004 Dziekuję Ci serdecznie.Też ucałuj ode mnie Jerrusia. Wesoło to będzie bo maluchy już nie chcą siedzieć w kojcu i wszędzie łażą. myślę,że w Święta porobię im zdjęcia rodzinne razem z choinka,to wstawię tak szybko jak będę mogła. wstawiajcie zdjęcia waszych śpiących mordeczek. a i zdradzę wam mój sekret,uczę się samodzielnie obrabiać zdjęcia i coś tam już stworzyłam,ale nie mam jeszcze odwagi takich początków wstawiać,poczekam aż się wprawię :wink: Quote
Marca_Besi Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 Tak, maluszki są takie śliczne i słodziutkie. Czekam na więcej zdjęć. Quote
TangoBlue Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 Magdo, byc moze uda mi sie wstawic jeszcze dzisiaj ( o ile sie nie pogubie i czegos zle nie zrobie :)). Na razie czekam na autoryzacje pani Ani z Bakarata, poniewaz udalo mi sie znalezc zdjecia malutkiej Sindy, te zdjecia byly zreszta przez dlugi czas na stronce Bakarata pod haslem nasze szczeniaczki, wiec nie moge bez zgody pani Ani wstawic tutaj zdjec, chociazby i mojego wlasnego pieska jesli nie mam do nich praw autorskich :). Na razie nie moge sie do niej dodzwonic, bede oczywiscie probowac. Zdjecie Sindy i Spookiego juz doroslych rowniez wstawie, musze je tylko odzyskac ze starego komputera :) Cala rodzinka psio ludzka pozdrawia wszystkich forumowiczow :) Quote
Magdalena1 Posted December 23, 2004 Author Posted December 23, 2004 nawet nie wiesz jak sie ciesze,ze w koncu pokazesz swoje skarby,a wracajac do tematu musze pisac jedna reka bo oba maluchy spia mi wlasnie na kolanach,ach jakie sa slodkie(gdy mnie nie gryza....auuuuu) Quote
TangoBlue Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 Juz wiem ze moge zdjecia umiescic :) Przedstawiam wiec Sindusie, potem dojdzie Spookie :) Spookie niestety zdjec z najwczesniejszej mlodosci nie posiada poniewaz nie mielismy jeszcze wtedy aparatu cyfrowego :( A Sindusia jest tutaj na nich taka okragla i wogole tylko ja calowac :) I od samego poczatku apetyt panience dopisuje, ale wczoraj jak jakis pan chcial ja nakarmic paczkiem to od razu przybiegla jak ja zawolalam, zrezygnowala dzielna dziewczyna z paczka :lol: Quote
Gosiek Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 Dziewczyny, ależ słodkie foty wstawiacie :D Cudne są takie maleństwa - mozna patrzeć godzinami .... szkoda tylko że nie na żywo :wink: Quote
AgaCzips Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 No to kilka zdjęć śpiącego Czipsa: http://img141.exs.cx/img141/1617/0410092114x7ss.jpg http://img64.exs.cx/img64/4403/0730155938x0fk.jpg http://img59.exs.cx/img59/8084/ciiiiiichojpg0iz.jpg Tutaj w półśnie :wink: Pańcia spać mu niedawała :wink: http://img67.exs.cx/img67/9029/g9ig.jpg:lol: Quote
Magdalena1 Posted December 23, 2004 Author Posted December 23, 2004 Tango blue malutka śliczna,wyglądała jak niedźwiad :wink: 8) taki tylko do przytulania. ale muszę Ci powiedzieć,że widziałam te zdjęcia na stronie pani Ani :wink: :D są super. Czips wygląda jak śpiący królewicz: cud, miód. :wink: Quote
AgaCzips Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 Dziękuje Madziu w imieniu Czipsika :) Niepowiem, cząsto są chwile kiedy Czips żyje jak królewicz :oops: Quote
TangoBlue Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 Tak Magdo, zgadza sie, na tej stronce byly zdjecia Sindusi i jej dwoch braci :) Dlatego najpierw zapytalam pania Anie czy moge je tutaj umiescic :) Quote
Magdalena1 Posted December 23, 2004 Author Posted December 23, 2004 Jakie piękne,a te kolorki...mioooodzio. ja chcę żeby moje maluchy też się tak wybarwiły :wink: a ile mialy psiulki na tych zdjeciach? a tak ogolnie to powinnaś to zdjęcie wstawić też do naszej galerii :wink: a Chips tak jakie nasze wszytskie pieseczki wiadomo,że zasługują na królewskie życie.Są tego warte :) Quote
TangoBlue Posted December 24, 2004 Posted December 24, 2004 Magdo, masz racje, bo tak to zrobilam chyba tylko zamieszanie. Wstawie je rzeczywiscie do galerii a po swietach dolacze wiecej zdjec. Niestety, ja sie tutaj zagapilam. Dzisiaj jednak wszystkie sklepy zamkniete i nie moge kupic balsamu dla psow bo skonczyl mi sie ,chcialam je na swieta dzisiaj jeszcze umyc i uczesac. Ale poniewaz sie zagapilam, bo ciagle jeszcze myli mi sie z Polska i bylam przekonana ze duze centrum handlowe w ktorym miesci sie rowniez sklep dla psow jest dzisiaj conajmniej do 13 otwarte, to nie kupilam wczoraj. Zajeta bylam pichceniem lakoci na swieta. A tu masz, wszystko zamkniete, tylko stacje benzynowe otwarte 8) Ale ze mnie gapa :roll: Quote
TangoBlue Posted December 24, 2004 Posted December 24, 2004 Magdo, dopiero teraz zorientowalam sie ze nie odpowiedzialam na Twoje pytanie :oops: Spookie ( czyli ten po prawej ) mial wtedy ok dwoch lat, a Sindusia ok roku. Twoje szczeniaczki sa sliczne, na pewno pieknie sie wybarwia :) I wstawiam zdjecie z Sinda i Spookiem do galerii, wiec tam beda do obejrzenia, niestety jako link na razie :oops: Quote
Magdalena1 Posted December 24, 2004 Author Posted December 24, 2004 nio to najlepiej sciagnij sobie program do zmniejszania zdjec (darmowy) i po klopocie :) http://www.fookes.com/ezthumbs/index.php dziekuje za odp,mam nadzieje,ze terazniejsze fotki tez bedziesz wstawiac :) sliczne masz pieski Quote
TangoBlue Posted December 25, 2004 Posted December 25, 2004 Magdo, bardzo Ci dziekuje :fadein: Na pewno Was nie zawiode i jak najszybciej ( sadze, ze po swietach ) wstawie w koncu normalne a nie linkowe fotki psiakow. Ania, Sinda, Spookie Quote
Snoopy7 Posted December 25, 2004 Posted December 25, 2004 Madziu Dzieciaczki są cudne, ucałuj Je odemnie :calus: Aga&Chips Świetne :klacz: zdjęcia Chipsika, piękny jest :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 25, 2004 Posted December 25, 2004 No to i ja powklejam zdjecia mojego :angel: jak sobie słodko spi Zacznę zdjęciem jak maleństwo miało 7 tyg :):) tutaj Oskarek w trakcie zasypiania rozproszonym blyskiem aparatu na tym zdjeciu kolejnka kochana spiaca mordeczka mojej myszeczki nie ma jak to wygrzewac sie na sloneczku pod kołderka tez jest dobrze---> Oskarek wprawdzie tutaj nie spi, bo mu nie dawalam :P:P Quote
grygy Posted December 25, 2004 Posted December 25, 2004 O rany jak on koffaniutki :D :D Zdjęcia naprwde super :D Quote
Magdalena1 Posted December 26, 2004 Author Posted December 26, 2004 Oskarek miodzio 8) :D a teraz śpiący królewicz czyli Tymuś robi to co najbardziej lubi :D : Quote
Daga_i_Oskar Posted December 27, 2004 Posted December 27, 2004 Magda, te Twoje cuda to takie śpiace Kochaniutkie :angel: ile one juz maja?? Jak ten czas szybko leci a jak fajnie sie ogląda jak dorastają :):) Całuski dla Was i Javuni Quote
Magdalena1 Posted December 27, 2004 Author Posted December 27, 2004 Dziękuję,Jawa wycałowana :D maluchy w czwartek skonczyły 6 tygodni. dziś papierkowa robota już odwalona,czekam na przegląd miotu i tatuowanie.a dziś pierwsza wizyta u weta na szczepienia 8) ale będzie się dziać. Quote
Recommended Posts