Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 524
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Borciu!
Cieszymy się że dobrzejesz!!!
Zarastaj futrem co prędzej, co śladu po chorubsku nie było. A i ja na tym skorzystam,bo już na spacerek wspólny czekam i Pancia moja ma zamiar porządnie wyczochrać Cię za uszkiem!

Posted

Do wszystkich zainteresowanych cioteczek!
Wyniki moczu nadal bardzo dobre:multi:
W poniedziałek zdejmujemy szwy:multi:
Zakaz biegania na najbliższe 3 tyg:shake:
Ogólne somopoczucie świetne:multi:

Posted

[quote name='stokrotka.af']Do wszystkich zainteresowanych cioteczek!
Wyniki moczu nadal bardzo dobre:multi:
W poniedziałek zdejmujemy szwy:multi:
Zakaz biegania na najbliższe 3 tyg:shake:
Ogólne somopoczucie świetne:multi:[/QUOTE]
Super!!!!!!!!

Posted

Cioteczki, szwy zdjęte, ubranko poszło do kosza. Sterydy Borecki będzie dostawał co 2 dni a potem koniec. Niestety mamy zakaz "szaleństw" dożywotnio:shake: , ale wet powiedział, że najgorsze już za nami:multi:

Posted

Z calego serducha sie cieszę.....a Boreckiemu powiedz,że na szaleństwach świat się nie kończy......Najwazniejsze...żeby BYŁ......BARDZO SIĘ CIESZĘ......nie znam Boreckiego .osobiście.....ale cieszę się ......naprawdę szczerze się cieszę.......bo próbowałam wyobrazić sobie ..siebie w takiej czy podobnej sytuacji.......i jakoś wyobrażni brakło......
Jest super dobrze,a będzie jeszcze lepiej:lol::lol::lol:

Posted

[quote name='stokrotka.af']Cioteczki, szwy zdjęte, ubranko poszło do kosza. Sterydy Borecki będzie dostawał co 2 dni a potem koniec. Niestety mamy zakaz "szaleństw" dożywotnio:shake: , ale wet powiedział, że najgorsze już za nami:multi:[/QUOTE]

[COLOR=Red][B][I]SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi:[/I][/B][/COLOR]:multi::multi::multi:

Posted

[B][I]Hmmmm......moze tylko Ci sie wydaje ze taki grubasek?
napewno po sterydach nieco sie zaokragli ale jak zacznie wiecej ruchu zażywac to bedzie inaczej ;-)

Buziak w mokry nochal od ciotki !!![/I][/B]

Posted

[quote name='stokrotka.af']ano problem w tym, że on już nie może się "ruszać":-([/QUOTE]

[B][I]ale chodzic przeca moze ...wydłuzyc nieco spacerek robic pauzy na odpoczynek i bedzie git ;-)

słonecznego weeku ;-)
[/I][/B]

Posted

Ano cioteczki spacerki robimy dłuuuuuuuugie, ale Borecki na smyczy "szaleje" ja mu powtarzam, że nie może tak się zachowywać, ale wiecie gdzie on ma moje uwagi :evil_lol::diabloti:
energia go rozpiera, bucha z niego na maxa, aż serce się ściska:placz:, że nie może pobiegać:-(

Posted

[quote name='stokrotka.af']Ano cioteczki spacerki robimy dłuuuuuuuugie, ale Borecki na smyczy "szaleje" ja mu powtarzam, że nie może tak się zachowywać, ale wiecie gdzie on ma moje uwagi :evil_lol::diabloti:
energia go rozpiera, bucha z niego na maxa, aż serce się ściska:placz:, że nie może pobiegać:-([/QUOTE]

[B][I]taaa uwagi to one mają w dooopie .....
Zuzol tez se pazura naderwał a jak pilecke widziala to o pazurku zapominała hihih[/I][/B]

Posted

plan na Majówkę był taki, żeby grillować i Borecki miał nam towarzyszyć a tu pogoda się zje.... i Borecki został w domku z Zuzolką. Oby w następny weekend było ciepełko:mad:

Posted

[quote name='stokrotka.af']plan na Majówkę był taki, żeby grillować i Borecki miał nam towarzyszyć a tu pogoda się zje.... i Borecki został w domku z Zuzolką. Oby w następny weekend było ciepełko:mad:[/QUOTE]

[B][I]pewno bedzie bo ja mam week roboczy :mad:...czyli standardowo jest ciepełko :angryy:[/I][/B]

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='stokrotka.af']Witamy deszczowo już od paru dni i nosa nam się nawet z domku nie chce wyściubić:shake:[/QUOTE]

[B][I]u na spodobniee lejeeeeeeeeeee ...tez bym chetnie nosa z chaupy nie wyciagała ale trza do pracy łazic hihih
[/I][/B]

Posted

A ja mam o tyle dobrze,że do pracy nie chodzę ,bo mąż zajmuje się w 100% naszą firmą:evil_lol::evil_lol:Tylko gdy czasami mamy jakąs kontrolę to jako pani Prezes musze się tłumaczyć:cool3:
W domu robię za Dosię...czyli sprząta,gotuje,prasuje,zakupy psy ,dzieci,kot..inaczej żona,matka,kochanka, kociarz, psiarz:eviltong:
I CHCĘ SŁONECZKO:mad::mad::mad::mad::mad::mad: