wiska Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 wybieram sie z moja schipra...jedyna na wystawie haha no taaak :) do zobaczenia! Quote
McDzik Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Szukam na niedzielę pieska do konkurencji Młody Prezenter, najlepiej z doświadczeniem lub poprostu dobrze współpracującego z obcymi osobami, Startowałam caly ten sezon, w razie wątpliwości : [url=http://www.tybetkowo.pl.tl]ARNI Gang Cziki - tibetan spaniel - Tybetańskie Aktualności[/url] Proszę o info na Wiadomości Prywatne, bo tutaj pewnie się nie dokopię :lol: Quote
cockermanka Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 My też będziemy ze sporą częścią sforki :-) Quote
Sensuel Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Hmm, a ja mam takie pytanie :oops: czy są jakieś "przecieki" :razz: odnośnie ringów a dokładniej interesuje mnie, czy grupa IX wystawiania jest na trawie czy w hali :) Quote
maga18 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 na trawie albo na bieżni - Wrocław nie dysponuje halą Quote
Sensuel Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Dziękuję, I raz jadę na tą wystawę i dopytuje szczegółów oby pogoda dopisała, oby :) Quote
Siamensis Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [quote name='maga18']na trawie albo na bieżni - Wrocław nie dysponuje halą[/quote] dobre pytanie! my też tam pierwszy raz....oby nie lało...:roll: a już myślałam,że bez namiotu się obędzie:cool3: Quote
Korenia Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [quote name='Siamensis']dobre pytanie! my też tam pierwszy raz....oby nie lało...:roll: a już myślałam,że bez namiotu się obędzie:cool3:[/QUOTE] Od kilku dobrych lat we Wro podczas wystawy jest upaaaał :) Oby tym razem dopisała pogoda :) Quote
owca Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 numerek już dostałam, a planu sędziowania i stawek jak nie ma, tak nie ma... a ja ciekawska jestem :evil_lol: (chociaż po spisie wystawców, już wiem, że jedziemy co najwyżej się "podszkolić" ;) ) Quote
pierozek_monika Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 i ja już mam numerek, a nie mam jeszcze zapłacone :oops: (przez chorobę drugiego psa - no i przez to nawet nie wiem, czy w końcu pojadę). Quote
Siamensis Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 dzisiaj doszło potwierdzenie..:lol: i nr 3175....:crazyeye: Quote
Siamensis Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='pierozek_monika']i ja już mam numerek, a nie mam jeszcze zapłacone :oops: (przez chorobę drugiego psa - no i przez to nawet nie wiem, czy w końcu pojadę).[/quote] o i znowu Sosnowiec:multi::multi::multi: może się poznamy....:lol: mam nadzieje,że piesek szybko wróci do zdrowia:lol: Quote
Liszka Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Jest już plan sędziowania. [url]http://www.zkwp-wroclaw.org.pl/upload/plan%20sedziowania%202009.pdf[/url] Quote
Pheobe Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Witam! Szukam transportu dla siebie na te wystawe w sobote! Chcialabym jechac sama - bez psa! Z Bydgoszczy. Oczywiscie rozlicze sie z kosztow. Jesli ktos bylby chetny zabrac mnie - bylabym niezmiernie wdzieczna.... A moze ktos bedzie przejezdzal przez Bydgoszcz? Bardzo mi zalezy.. Prosze o kontakt: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] lub na priva tutaj... Pozdrawiam! ;) Quote
katik Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Czy wpuszczą mnie na teren wystawy z niezgłoszonym psem? Nie mam z kim Magii zostawić, a bardzo mi zależy, żeby być na wystawie. :roll: Quote
Korenia Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Wpuszczą :) tylko musisz mieć książeczkę ze szczepieniami. Quote
Judit Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 czy mógłby ktoś obfocić jedynego na wystawie seterka czerwono-białego? :modla::modla: (niedziela, ring 3) suczka w klasie młodzieży z numerkiem 2316. Będę baaaaardzo wdzięczna... ;) Quote
Zuza i Noddy Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='Liszka']Jest już plan sędziowania. [URL="http://www.zkwp-wroclaw.org.pl/upload/plan%20sedziowania%202009.pdf"]http://www.zkwp-wroclaw.org.pl/upload/plan%20sedziowania%202009.pdf[/URL][/quote] To chyba najlepszy plan sędziowania jaki do taj pory widziałam, uznanie dla oddziału. I nawet potwierdzenie dostałam. Quote
McDzik Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 A ja osobiście wole takie z których wiem kogo mam w klasie :eviltong: a tak to będzie niespodzianka do samej wystawy :lol: Quote
Zuza i Noddy Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='McDzik']A ja osobiście wole takie z których wiem kogo mam w klasie :eviltong: a tak to będzie niespodzianka do samej wystawy :lol:[/quote] No w sumie znalazło by się kilka "niedociągnięć", ale daje duży plus za podanie info o MP ;) Quote
McDzik Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='Zuza i Noddy']No w sumie znalazło by się kilka "niedociągnięć", ale daje duży plus za podanie info o MP ;)[/QUOTE] Własnie widzialam, wszystko pieknie rozpisane :multi: Quote
IrishDevils Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Ja wczoraj dostałam potwierdzenie na psa i na MP :eviltong:. McDzik znalazłaś już cztery łapy na JH ;)? Quote
Recommended Posts