Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szukam na niedzielę pieska do konkurencji Młody Prezenter,
najlepiej z doświadczeniem lub poprostu dobrze współpracującego z obcymi osobami,
Startowałam caly ten sezon, w razie wątpliwości : [url=http://www.tybetkowo.pl.tl]ARNI Gang Cziki - tibetan spaniel - Tybetańskie Aktualności[/url]
Proszę o info na Wiadomości Prywatne, bo tutaj pewnie się nie dokopię :lol:

Posted

Hmm, a ja mam takie pytanie :oops:
czy są jakieś "przecieki" :razz: odnośnie ringów
a dokładniej interesuje mnie, czy grupa IX wystawiania jest na trawie
czy w hali :)

Posted

[quote name='maga18']na trawie albo na bieżni - Wrocław nie dysponuje halą[/quote]
dobre pytanie! my też tam pierwszy raz....oby nie lało...:roll: a już myślałam,że bez namiotu się obędzie:cool3:

Posted

[quote name='Siamensis']dobre pytanie! my też tam pierwszy raz....oby nie lało...:roll: a już myślałam,że bez namiotu się obędzie:cool3:[/QUOTE]

Od kilku dobrych lat we Wro podczas wystawy jest upaaaał :) Oby tym razem dopisała pogoda :)

Posted

numerek już dostałam, a planu sędziowania i stawek jak nie ma, tak nie ma... a ja ciekawska jestem :evil_lol: (chociaż po spisie wystawców, już wiem, że jedziemy co najwyżej się "podszkolić" ;) )

Posted

[quote name='pierozek_monika']i ja już mam numerek, a nie mam jeszcze zapłacone :oops: (przez chorobę drugiego psa - no i przez to nawet nie wiem, czy w końcu pojadę).[/quote]
o i znowu Sosnowiec:multi::multi::multi: może się poznamy....:lol: mam nadzieje,że piesek szybko wróci do zdrowia:lol:

Posted

Witam! Szukam transportu dla siebie na te wystawe w sobote!
Chcialabym jechac sama - bez psa! Z Bydgoszczy.
Oczywiscie rozlicze sie z kosztow. Jesli ktos bylby chetny zabrac mnie - bylabym niezmiernie wdzieczna.... A moze ktos bedzie przejezdzal przez Bydgoszcz? Bardzo mi zalezy..
Prosze o kontakt: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] lub na priva tutaj...

Pozdrawiam! ;)

Posted

czy mógłby ktoś obfocić jedynego na wystawie seterka czerwono-białego? :modla::modla:
(niedziela, ring 3) suczka w klasie młodzieży z numerkiem 2316.
Będę baaaaardzo wdzięczna... ;)

Posted

[quote name='Liszka']Jest już plan sędziowania.
[URL="http://www.zkwp-wroclaw.org.pl/upload/plan%20sedziowania%202009.pdf"]http://www.zkwp-wroclaw.org.pl/upload/plan%20sedziowania%202009.pdf[/URL][/quote]
To chyba najlepszy plan sędziowania jaki do taj pory widziałam, uznanie dla oddziału.
I nawet potwierdzenie dostałam.

Posted

[quote name='McDzik']A ja osobiście wole takie z których wiem kogo mam w klasie :eviltong: a tak to będzie niespodzianka do samej wystawy :lol:[/quote]
No w sumie znalazło by się kilka "niedociągnięć", ale daje duży plus za podanie info o MP ;)

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']No w sumie znalazło by się kilka "niedociągnięć", ale daje duży plus za podanie info o MP ;)[/QUOTE]
Własnie widzialam, wszystko pieknie rozpisane :multi: