Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byłam dzisiaj u Semirka. Stał się weselszy i wydaje mi sie, że przytył. Wypełniły mu się boczki i robi się z niego byczek. Pięknie wygląda. :loveu: Może uda mi się zrobić jutro jakieś fotki.;)

Posted

Kto zabrałby małego na Dt? Psiurek trochę się przeziębił i dostaje antybiotyki. Jemu potrzebny jest domek, gdzie będzie miał ciepło i ktoś mu da dużo miłości...

Posted

Już żaden DT nie jest potrzebny, ponieważ Semir pojechał dzisiaj do nowego domku. :multi::loveu: Pan zobaczył go na jakiejś aukcji chyba z Fundacji Nadzieja Dobermana i przyjechał po niego z Wieliczki.

Wcześniej Pan stracił swojego dobermana, który był ciężko chory a Semir wyglądał tak samo, dlatego od razu sie w nim zakochał.:loveu: Pan zrobił bardzo dobre wrażenie. Będzie mieszkał w domu a do dyspozycji będzie miał duży ogród do biegania. :multi:

Posted

Tak, tak pan wczoraj do mnie dzwonił.
Zaprosiłam go i o prosze:loveu:

Pozatym jeszcze dwie osoby dzwoniły i też bardzo konkretne.
Duże wzięcie maja takie młode psy.

• 2 weeks later...
Posted

WSPANIALE :loveu: :multi::multi::multi: w takim razie mogę się odbanerkować i wkleić kolejną bidę - a szansa na wieści z nowego domu / foty jest ?????