Klementynkaa Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 SEMIR juz na stronie Nadziei Dobermana :evil_lol: Quote
NaamahsChild Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Przepiękny chłopak!:loveu: Dzięki Pianko za cudowne fotki! Quote
Asta17 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Byłam dzisiaj u Semirka. Stał się weselszy i wydaje mi sie, że przytył. Wypełniły mu się boczki i robi się z niego byczek. Pięknie wygląda. :loveu: Może uda mi się zrobić jutro jakieś fotki.;) Quote
Asta17 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Kto zabrałby małego na Dt? Psiurek trochę się przeziębił i dostaje antybiotyki. Jemu potrzebny jest domek, gdzie będzie miał ciepło i ktoś mu da dużo miłości... Quote
Asta17 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Już żaden DT nie jest potrzebny, ponieważ Semir pojechał dzisiaj do nowego domku. :multi::loveu: Pan zobaczył go na jakiejś aukcji chyba z Fundacji Nadzieja Dobermana i przyjechał po niego z Wieliczki. Wcześniej Pan stracił swojego dobermana, który był ciężko chory a Semir wyglądał tak samo, dlatego od razu sie w nim zakochał.:loveu: Pan zrobił bardzo dobre wrażenie. Będzie mieszkał w domu a do dyspozycji będzie miał duży ogród do biegania. :multi: Quote
Pianka Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Tak, tak pan wczoraj do mnie dzwonił. Zaprosiłam go i o prosze:loveu: Pozatym jeszcze dwie osoby dzwoniły i też bardzo konkretne. Duże wzięcie maja takie młode psy. Quote
bros Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 WSPANIALE :loveu: :multi::multi::multi: w takim razie mogę się odbanerkować i wkleić kolejną bidę - a szansa na wieści z nowego domu / foty jest ????? Quote
Recommended Posts