Justyna_wolontariat Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 [SIZE="5"]Trafił do schroniska kilka dni temu wychudzony z spuchniętą mordką :-( Czekoladowy około 11 miesięczny doberman porzucony w Orzeszu. Psinka ma ogromny apetyt ale coś nie widać by choć odrobinkę utył. psy jakos go nie tolerują i musi być sam. Opuchlizna z pyszczka po podaniu antybiotyków schodzi, najprawdopodobniej to z pogryzienia. Bidulek jest bardzo tulaśny przyjacielski i jak na dobermana w takim wieku bardzo energiczny kocha spacery zabawę z człowiekiem. Psinka nie ma imienia. Może ktoś pomoże mu jakieś nadać i zrobic ogłoszenia. On potrzebuje kontaktu z człowiekiem spacerów. A to dobuś:-( To taka przytulanka ;) Dobuś znajduje sie w schronisku w Rudzie Śląskiej [email protected] gg 3970480 510 268 586 [SIZE="3"]Czy ktoś pomoże w ogłoszeniach???? Quote
dzodzo Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 o rany:crazyeye:, podrzucam reszcie Nadziei Dobermana Quote
Klementynkaa Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 biedaczysko... w taki ziąb sie błakał? Quote
Asta17 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 A tu jeszcze jedna fotka dobka. Macie jakies propozycje co do imienia? Quote
Asta17 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Bardzo biedny psiak.:-( Przydałby się chociaż jakiś tymczas choć wiadomo, że najlepszy Ds. Quote
kuba123 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 mam jakąś dziwną słabość do czekoladowych dobków:loveu: a imię :hmmmm: może Samir Quote
agailawa Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Boże... jaka chudzina :-( W ogłoszeniach narazie nie mogę pomóc... najwyżej kiedy indziej. Koniecznie zapisuję się na wątek... A może jakiś banerek by się przydał? Ja niestety nie potrafię... Quote
NaamahsChild Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Ja mu zrobię bannerek. Eh, i teraz mi po głowie chodzi.. ja i moja słabość do dobermanów.. Quote
Justyna_wolontariat Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Semi imię bardzo fajne więc bedzie Semirek Domek naprawdę potrzebny najlepiej z bez innych psów chyba ze z suczką Quote
NaamahsChild Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Justyna_wolontariat napisał(a):Semi imię bardzo fajne więc bedzie Semirek Domek naprawdę potrzebny najlepiej z bez innych psów chyba ze z suczką Kochane, prawdopodobnie po świętach będę miała JEDNO wolne miejsce na tymczasie - mogłabym go wtedy wziąć na dt, o ile jeszcze będzie go potrzebował.. Quote
Asta17 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Bylibyśmy bardzo wdzięczni, ale miejmy nadzieję, że do tego czasu znajdzie domek. ;) Quote
Basia i Barni Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Asta17 napisał(a):Bylibyśmy bardzo wdzięczni, ale miejmy nadzieję, że do tego czasu znajdzie domek. ;) bardzo mu tego zyczę - póki co tymczas napewno wykorzystamy :evil_lol: Quote
NaamahsChild Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Bannerek: I mizianko dla Semirka:loveu: Quote
Klementynkaa Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 przygotujcie mi krótkie CV maluszka do wstawienia na Nadzieję Dobermana :razz: Quote
Pianka Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Klementynkaa napisał(a):przygotujcie mi krótkie CV maluszka do wstawienia na Nadzieję Dobermana :razz: :lol: znaczy co dokładnie? wiek: 11 miesiecy płec: pies sterylizacja: nie, ale nie bedzie wydany przed szczepienia: tak stosunek do ludzi: bardzo miły, lubi się przytulac, nie wykazuje agresjii, na spacerze ciągnie, bardzo żywiołowy stosunek do psów: boi się psów w duzej grupie i psów które na niego warczą/szczekają, z niektórymi się wita przyjaźnie numerek ewidencyjny: 207 BB coś jeszcze?:eviltong: a i zmiencie prosze wiek Dobiego na waszej stronie z 6 miesięcy na rok. Quote
Klementynkaa Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 wiek DOBIEGO juz zmieniony :) kontakt ten sam, tak? Quote
Pianka Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Klementynkaa napisał(a):wiek DOBIEGO juz zmieniony :) kontakt ten sam, tak? Moze byc ten sam:p Quote
Recommended Posts