Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ze Skarbusiem nie jest fajnie...dzwinie się zachowuje..od paru dni wogole nie śpi...ciagle chodzi...przewraca sie i nie może sie podnieść...w badaniach krwi nie ma tragedii...boje się że to cos z mozgiem...czasem wydaje się że on się męczy....dyszy non stop...

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Boże, mój pies nie mógł się połozyć i dyszał jak już się dusił i trzeba było go uśpić :bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry: też nie spał całą noc, bo stał na łapkach, jak się kładł to nie mógł oddychać :-(:-(:-(:-(

Posted

super to ja umowie kardiologa ale z ceną w granicach rozsądku:)
Kolejny raz P.B wspiera i ratuje Skarbusia:) ogromnie Ci dziękuję:* mam nadzieję że kiedyś odezwiesz się na wątku:)

Posted

Kinia1984 napisał(a):
no właśnie chyba nie ma...taka konsultacja to jakieś chyba 80-100 zł..u doktor Garncarz to juz bardzo duzo bo 200 zł..

200zł to nie będzie kosztowało. Na SGGW było taniej niż w lecznicy u męża. Jak będzie prywatnie to może trzeba nadmienić, że to pies dogomaniacki. Może wtedy mniej policzy.:lol:

Posted

bakusiowa napisał(a):
200zł to nie będzie kosztowało. Na SGGW było taniej niż w lecznicy u męża. Jak będzie prywatnie to może trzeba nadmienić, że to pies dogomaniacki. Może wtedy mniej policzy.:lol:

dzięki za info , ja sie własnie dowiadywałam w lecznicy u męża ale to cena z echo była..
mamy jeszcze inną kardiolog dobrą poleconą i chyba do niej się wybierzemy.

Posted

Posiew bakteryjny wyszedł ok tzn nie urosły żadne bakterie "flora bakteryjna fizjologiczna" więc skarbusiowej niewydolności nie powoduje stara infekcja bakteryjna . Kupiłyśmy 2 puszki Kinia ma paragon to wrzuci . Skarbuś jest taki smutny cały dzień śpi dziś...

Posted

[quote name='wirginiak']Trzymam kciuki za Skarbusia
Też trzymam kciuki za Skarbulkowe zdrowie. Jednocześnie zapraszam do zakupów na bazarku z mojej sygnaturki. Mega dług 6600 zł.